مریلا زارعی

انتشار عکسی توسط خواهر زارعی بسیار تامل برانگیز شد و می‌تواند تصویری دقیق از پیامدهای این اغفال فرهنگی را برجسته کند.

سرویس فرهنگ و هنر مشرق- سینمای ایران از منظر رویکردهای سیاسی – اجتماعی، اهالی این حرفه و چه از حیث محتوا هیچگاه دچار دوگانگی حزبی بر اساس یک گسل یا شکاف تا قبل از سال ۱۳۸۸ نشد.

اعوجاجات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی پسا «دوم خرداد» تاثیر اندکی بربدنه سینما داشت و روند آرایش محتوای سینمایی آن دوران، حدودا پس از سه سال در شهریور ۱۳۷۹ پس ازقرائت بیانیه «مجید مجیدی» در جشن خانه سینما (اینجا) با عنوان «صدای پای ابتذال» اصلاح شد و به تدریج از پیش پاافتادگی فاصله گرفت. هر چند این محتوزدگی ناشی از جریان دوم خرداد به بحران بزرگ گیشه تبدیل شد.

چرا مریلا زارعی توسط جریانات مدیریت فرهنگی نادیده گرفته شد؟
تجمع‌های اعتراضی پس از تعطیلی خانه سینما

با این حال تحزب بر سینمای ایران تا سال ۱۳۸۸ تاثیری نداشت. اما پس از چالش‌های سیاسی ۸۸ سینمای ایران دچار یک دوپارگی حزبی شد و بحران تعطیلی خانه سینما این دوگانگی را تشدیدکرد.

این التهابات تا بازگشایی خانه سینما در دولت یازدهم ادامه پیدا کرد اما از آن دوران به بعد، یک قطب‌بندی کاملا محسوس و تشکیلاتی میان اهالی سینما شکل گرفت. برچسب‌زنی با عنوان نه چندان مقبول «حکومتی» و «مستقل» ویروسی دوران قدرت گرفتن دولت حسن روحانی پس از بازگشایی خانه سینما بود.

در این شرایط عده‌ای از اهالی شناخته شده سینما، ریل‌های فعالیتی خود را به صورت کلی تغییر دادند و با گسترش شبکه اینستاگرام در همین دوران و شکل‌گیری فرهنگ سلبریتی‌ها، برجسته شدن کنش‌گری عمدتا سیاسی اهالی سینما، صاحب تاثیر اجتماعی شد.

چرا مریلا زارعی توسط جریانات مدیریت فرهنگی نادیده گرفته شد؟

جریان گفتمانی سلبریتی‌ها در شبکه‌های اجتماعی فعال‌تر شدند و اغلب جهت‌گیری‌های سیاسی با منافع چهره‌های سینمایی گره خورد. «سعید حجاریان» یکی از تئوریسن‌های اصلاحات با گفتن جمله"حرفمان را از زبان سلبریتی‌ها بزنیم" گویی طراحی مشخصی را در اختیار دولت یازدهم قرار داد تا آرایش چهره‌ها و گفتمان سیاسی آنان توسط قدرت اجرایی وقت، کاملا مصادره شود.

در این مقطع عده‌ای از چهره‌های شاخصی که تاثیر عمیق‌تری در فرهنگ عامه داشتند، مسیرهای متفاوتی را طی کردند. ساده‌ترین راهی که به تولید منافع برخی کمک شایانی می‌کرد این بود که در سال‌های پسا ۱۳۹۲ گوشه قایق ترک خورده امنیتی دولت «حسن روحانی» و برادر عباد را بگیرند تا در مسیر رستگاری انتفاع، قرار بگیرند. در حالیکه «نهاد فرهنگ» کم اهمیت‌ترین ضلع قدرت دولت امنیتی یازدهم را دربرمی‌گرفت.

چرا مریلا زارعی توسط جریانات مدیریت فرهنگی نادیده گرفته شد؟

نمونه گل درشت همان سال ۱۳۹۲ هومن سیدی است که با حمایت مجتبی امینی از مرحله مرتبه بازیگری به کارگردانی ارتقا یافت اما با تقدیم جایزه خود به رئیس جمهور برگزیده و تازه مستقر شده در قدرت، ناگهان یک شبه ره صد ساله را طی کرد.

پس از جشنواره سی و دوم فجر بسیاری از سلبریتی‌ها با تقلید حرکت ناگهانی کارگردان سریال قورباغه، مسیر مشابهی را انتخاب کردند و با تلقی کسب اعتبار از دولت بر سرکار آمده، اظهارات خود را با خواست خوشایند دولت مستقر تنظیم کردند.

اما آوردگاه جشنواره سی و دوم فجر، نخستین جشنواره‌ای که دولت یازدهم آن را برگزار می‌کرد غیر از صحنه تقدیم جایزه به رئیس جمهور تازه به قدرت رسیده، جنبه‌های دیگری داشت که شرح و تبیین آن شکل‌گیری یک جریان آلترناتیو را یادآوری می‌کند.

چرا مریلا زارعی توسط جریانات مدیریت فرهنگی نادیده گرفته شد؟

در همان دوران عده‌ای بسیار انگشت شمار تصمیم گرفتند که وارد این مسیر شبه‌ کاسب‌کارانه سیاسی نشوند و عاقلانه‌تر، فریب موج‌های سیاسی مد روز را نخورند. نمونه قابل تاملی که در سال ۱۳۹۲ روی رنگین‌کمان بنفش سوار نشد، مریلا زارعی است.

عملکرد و رویکرد زارعی در آن سال‌ها می‌توانست تبدیل به سرمنشا یک «تکانه» فرهنگی نوین شود که با مشی و سرانجام‌ چهره‌هایی نظیر تتلو (با اجرا روی ناو دماوند) الهام چرخنده یا حامد زمانی متفاوت بود و از عمق و اثربخشی اجتماعی بیشتری برخودار بود.

چرا مریلا زارعی توسط جریانات مدیریت فرهنگی نادیده گرفته شد؟

در سال ۱۳۹۲ که زمینه برای تغییر و انتخاب‌های سیاسی با هدف توسعه مسیر فعالیتی در سینما با الگوی هومن سیدی فراهم بود، «مریلا زراعی» بدون هیاهو با حضوری درخشان در فیلم‌های «شیار ۱۴۳» و «چ» در نخستین فستیوال دولت اعتدالی، به نمادی اصیل از یک کنش‌گرفرهنگی تبدیل شد.

فیلم شیار ۱۴۳ با حواشی هیات انتخاب امکان حضور در بخش مسابقه را نداشت و با تلاش رسانه‌ای گسترده‌ای وارد بخش مسابقه شد و ابراهیم حاتمی در میانه برگزاری جشنواره فیلم فجر کارت طلایی خود را روی میز گذاشت و بازی جشنواره ۹۲ را برهم ریخت.

چرا مریلا زارعی توسط جریانات مدیریت فرهنگی نادیده گرفته شد؟

در همان سالی که تصور می‌شد با بازگشت حسن روحانی فضای سینما به تنظمیات کارخانه بازگشته، زارعی با درخشش فوق العاده‌اش از متن آثارش یک فرامتن فرهنگی- اجتماعی ساخت. تقریبا مشابه همان کنشی که پرستویی با فیلم آژانس در متن جامعه ایفا کرد. زارعی موفق به دریافت سیمرغ جشنواره فجر شد و با پوششی روی صحنه رفت که از قضا مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت.

وی برای رسیدن به این نقطه گذشته‌ای هدفمند را پشت سر گذاشته بود. در نیمه دهه هشتاد در سینما یارگیری حزب‌محور صورت نامحسوسی داشت. او هم در دست‌های خالی ابولقاسم طالبی حضور پیدا کرد و هم در درباره الی اصغر فرهادی و شاه نقش نادیده‌گرفته‌ شده‌اش در دعوت حاتمی‌کیا. حضور در سه فیلم متفاوت، با سه مضمون متمایز، با طالبی محافظه‌کار، حاتمی‌کیای میانه‌رو و فرهادی با تمایلات اصلاح‌طلبانه رادیکال.

انتخاب‌های قبل از سال ۱۳۹۲ موید نگرش عمیق بازیگری بود که با حضورهای متفاوت خود در آثار سینمایی تلاش می‌کند، سینما را از حزب‌گرایی و چندپاره شدن مصون نگاه دارد.

چرا مریلا زارعی توسط جریانات مدیریت فرهنگی نادیده گرفته شد؟
مریلا زارعی در راه‌پیمایی روز قدس

اما پس سال ۱۳۹۲، فعالیت این بازیگر، در متن سینما جنبه‌های فرامتنی دیگری داشت. او در سوم مرداد سال ۱۳۹۳ در راهپیمایی روز قدس شرکت کرد و در مصاحبه‌ای با روزنامه شرق در پیامد کمپین هنرمندان در حمایت از مردم فلسطین و با شروع اصغر فرهادی به صورت خاص گفت: من از این حرکت خیلی خوشحالم. مطمئنم که واکنش همکارانم از سر خیرخواهی بوده و خیلی هم زیباست. من از همکارانم در این کمپین درخواست می‌کنم که به حرکت مثبتشان ادامه بدهند و به‌طور مشخص از جنایاتی که در حق مردم بی‌دفاع غزه شده هم نامی ببرند … نگران واکنش‌های جهانی از عملکردمان و از اینکه ممکن است در جشنواره‌های جهانی مورد هجمه قرار گیریم، نباشیم.

سبک پوشش و فیلم‌های این بازیگر و اظهارنظرهایش بر مسیر تازه‌ای در صحنه پر از اعوجاج سینما صحه می‌گذاشت. اما زارعی به جای مقبول افتادن و حمایت شدن، توسط برخی جریان‌ها که راه‌پیمایی روز قدس مورد پسندشان نبود یایکوت می‌شد.

چرا مریلا زارعی توسط جریانات مدیریت فرهنگی نادیده گرفته شد؟

در همان اوایل دهه نود همزمان با پخش کلاه پهلوی ویدئویی از زارعی در مقام بازیگر در این سریال به صورت گسترده منتشر شد که به نوعی مبلغ حجاب بود و ناگهان با تغییر موازنه قدرت جریان اثربخشی چهره‌ها نادیده گرفته شد.

آخرین نقشی که زارعی در سینما ایفا کرد، حضور او در فیلم هناس در نقش شهره پیرانی همسر شهید داریوش رضایی‌نژاد است. نقشی که با همه ضعف‌های مشهود، درتولید، فیلمنامه و کارگردانی به دلیل حضور مریلا زارعی دیده شد تا این بازیگر این موضوع را بار دیگر ثابت کند که حضورش در هر فیلم و سریالی می‌تواند سایر ضعف‌های اثر را بپوشاند.

با این عملکرد قابل اعتنا در سال‌های اخیر هیچگاه از حاکمیت رانتی مطالبه نکرد و برخلاف سایر همتایانش همچون بازیگر سریال امام علی(ع) با حزب‌گرایی اغراق آمیز موجب خشم بدنه دیگری از جامعه نشد. زارعی بدون تردید از محترم‌ترین چهره‌های سینما است، که مسیر موقری را انتخاب کرد و تبدیل به چهره‌ای شبیه افخمی نشد.

چرا مریلا زارعی توسط جریانات مدیریت فرهنگی نادیده گرفته شد؟

در هفته اخیر عکسی از او و خواهرش در حرم مطهر علی ابن موسی الرضا(ع) در شبکه‌های اجتماعی مورد توجه قرار گرفت. اما این توجهات صرفا رسانه‌ای است و تاثیر عمیقی نخواهد داشت، این تصویر نمادی از یک غفلت عظیم فرهنگی در یک دهه اخیر است.

در واقع نمادی از دوران پرشعار و بی‌توجهی جریانات تحول‌خواه سیاسی و فرهنگی را برجسته می‌کند و نشان می‌دهد سوء مدیریت فرهنگی کلان کاملا استمراری است. در سه سال گذشته که جریان حاکم بر سینما توجه خود را معطوف گیشه‌سالاران و فسیل‌ و هتل‌سازان کرد. حوزه مدیریتی در سیما نیز به دنبالی جریانی تحت عنوان تحول بود، در حالیکه تحول مصداق همان حرکتی است که سنگ بنای آن توسط زارعی در سال ۱۳۹۲ بنا گذاشته شد.

تفاوتی نمی‌کند در زمان تحول‌خواهانه جبلی رئیس سازمان صدا و سیما باشد یا دوران اسپانسرمحور عبدالعلی علی‌عسگری را پشت سر می‌گذاریم.

بازیگری مطرح و توانا در یک بزنگاه مهم سیاسی، بنیانگذار یک تکانه عظیم در میان جمعیت کثیری از سلبریتی‌هایی پرهیاهوی منفعت طلب پدید آورد و هر حرکت فرهنگی او می‌توانست تاثیرات شگرفی در فرهنگ عامه داشته باشد و از طرفی تبعاتی سوء برای این بازیگر. اما او مسیری متفاوتی را انتخاب کرد و جریانات مدیریتی پرهیاهوی داخلی به این تغییر مسیر بی‌توجه بودند.

چرا مریلا زارعی توسط جریانات مدیریت فرهنگی نادیده گرفته شد؟

زارعی به دلیل استعداد و هوش ذاتی‌اش در جریان بازیگری مهره قابل حذفی نیست، او هم اکنون در چرخه تولیدات شبکه نمایش خانگی بازیگر مهمی است اما حیات سینمایی او به واسطه این بی‌توجهی عملا ادامه پیدا نکرد.

طبیعی است زمانیکه نقشه راه سینمایی در دستان بسازبفروش‌هاست و تولیدات حاکمیتی نصیب رفقای نزدیک به بدنه مدیریتی می‌شود، چنین بازیگران تاثیرگذاری حذف می‌شوند.

حتی انتخاب‌های این بازیگر و اصرارش به برخی نقش‌هایی که بازی کرده و در پیامد آن گفت‌وگوهایش بر فرهنگ عامه تاثیر گذار است. کاراکترهایی که این بازیگر در فیلم‌های گیتا(مسعود مددی) و دختر (سیدرضا میرکریمی) دقیقا مصداق انتخاب‌هایی به نفع فرهنگ عامه است، حتی اگر وزن سیاسی نداشته باشند.

نکته مهم این است که پرچمداران مدیریت در صدا و سیما و وزارت ارشاد در قبال تجلیل از این بازیگر آیا گام قابل تاملی برداشته‌اند؟ آیا مسیری متفاوتی که او از نیمه دهه هشتاد آغاز کرد و در سال‌های ابتدایی ۱۳۹۲ شکوفا شد، آنهم صرفا در مقام یک بازیگر موثر تقویت شد؟ آیا او تا الی ابد باید بازیگر بماند یا شرایط حضور در مقام کارگردان فراهم می‌شود؟

در بهترین حالت و در گعده‌های فرهنگی حاکمیتی دارای قدرت، مهمترین کنش‌های فردی در مقابل کنش‌های زارعی پس از سال‌های ۱۳۹۲، تحلیل با برچسب وظیفه است. تا این روند نادیده‌انگاری استمرارپیدا کند، در حالی که با حمایت گسترده نهادهای پرقدرت و پرثروت، تکانه‌هایی مهم این بازیگر می‌توانست تبدیل به موج‌های عظیم‌تری شود.

انتشار این عکس توسط خواهر زارعی بسیار تامل برانگیز است و می‌تواند تصویری دقیق از پیامدهای این اغفال فرهنگی را برجسته کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 55
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 11
  • IR ۰۹:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    11 3
    متاسفانه ...
    • IR ۱۸:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
      2 4
      پیر شدن. افسانه بایگان هم که چهل سال نقش بیست ساله ها را بازی میکرد آخرش نقش ننه بزرگها را بازی کرد که اونهم بخاطر کشف حجاب ملغی شد.
    • IR ۱۹:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
      49 3
      خانم زارعی به راستی از بهترین ها هست و حذف ناپذیر هست. نقش شان در "افعی" تهران و "جنگل آسفالت" با اینکه نقش های بلندی نیستند ولی واقعا توانمندی خاصی میخوان که فقط بانو زارعی از عهده آن بر می آمد. و این نشون میده که کارگردانان هم به تانممندی خانم زارعی واقفند.
    • IT ۱۷:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۹
      1 0
      وقتی شماها مردم رو با چندتا کارگردان مشغول کردید، یک دفعه مدیران سایه فرهنگی کنار پزشکیان نشستند و گوشه ای از گروهای پنهانی رو رو کردند. سینما و سینماگر تا بوده همین بوده مشکل از مدیران سینمایی هست که بالغ بر ۳۰ سال سکان دار سیاست گذاری ها بودند و هستند.
  • ناشناس IR ۱۰:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    36 4
    بی اغراق ایشون بازیگری بسیار توانمند و محترم هستند
  • IR ۱۰:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    46 3
    هرچی بازیگران باشرف تر و با حیا تر باشند توسط جریان کثیف و هرزه که با پولهایی کثیف به سینما مسلط شده منزوی تر می شوند
  • امید IR ۱۰:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    61 4
    دورد بر شما
  • IR ۱۰:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    3 20
    از سینما و فوتبال برای شما آدم دین دار یا انقلابی در نمی آید سروران گرامی دلتان را به این حرف ها خوش نکنید
    • IR ۱۷:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۹
      11 0
      و همینطور از آلبانی نشین ها هم با پخش ناامیدی دلسوز دین و انقلاب در نمی‌آید!
  • هموطن IR ۱۱:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    31 1
    درود بر خانم زارعی بزرگوار
  • IR ۱۱:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    28 1
    درود بر خانم های زارعی
  • IR ۱۱:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    5 47
    کل مطلب اینه: ریا برای پول زیر نور خورشید
    • IR ۱۶:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
      23 3
      شما فشار به خودت نیار😁😁این دوتا خواهر عالی هستن ،خدا حفظشون کنه 👌👌
    • IR ۱۶:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
      25 3
      هنرمند مردمی
    • IR ۱۷:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
      13 4
      کل مطلب اینه: خاک تو سر هر چی نفهمه !
    • IR ۱۷:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
      4 2
      خیلی نفهمی
    • IR ۱۸:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
      9 4
      خانم زارعی همیشه روزگار با حجاب و با شخصیت بودن و حتی اگر فرضا بی حجاب محض هم بود_ که هرگز نبوده_ باز هم سخن شما جفا بود چراکه خدای جهان بخشنده است و بزرگوار خطا پوش، پس من و شما عددی نیستیم که به دیگران انگ ریاکاری بزنیم، واقعیت اینه که خانم زارعی همیشه با حجاب و با وقار و سرشار از منش انسانی بوده اند حتی در فیلمهاشون، منتها دیدن این ویژگیهای شاخص و بیان زیبایی اصیل ایشان چشم بصیرت ،برخورداری از بلوغ فکری و داشتن زبان حقگو میطلبه که شما هیچکدوم از موارد رو ندارید
  • محمد از اصفهان IR ۱۱:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    7 1
    سلام باز خوبه شما این موارد را میبینید البته سعی کنید نهضت سازی هم بکنید بی رو دربایستی عرض میکنم... اصلاح طلبان به کوچکترین خدمتگزاران خودشون یک پاداشی می دهند . حالال خواهید دید مثلا ادمین کانالهای تبلیغاتی شون هم در این دولت بهره خواهند برد اما حزب به اصطلاح اصولگرا و جبهه انقلابی چی؟...
    • IR ۲۳:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
      4 2
      روش اصلاح طلبان خریدن افراد و زیردستانشونه کاری که از مغروق استخر فرح به ارث رسیده
  • IR ۱۱:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    2 0
    مگه کارگردان شدن بستگی به نظر سیاسی افراد داره؟
  • محمد IR ۱۱:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    5 1
    من همیشه برای خانم زارعی احترام خاصی قائل بودم. یک ویژگی مادرانه خاصی دارند. حیف‌با ابتذالی که سینمای ایران دارد حتی پاک ترین ها هم ناچار به پذیرش برخی نقش های پایین تر از سطح خودشات هستند.
  • IR ۱۱:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    3 0
    اجرایشان باخدا وخاک برسر مسیولین مثل همیشه
  • IR ۱۱:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    12 0
    خدا از شر بدیها در امان داردش
  • IR ۱۱:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    11 0
    قدیمی ها می گفتند یارب نظر تو بر نگردد خانم زارعی به شما احسنت میگم وامیدوارم موفق باشین ،بذارین بعضی واسه خودشون جولان بدن شما از اعتقادات وباورهاتون دست نکشید خدا هواتون داره ✌️🤲🙏
  • IR ۱۲:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    2 2
    چطور جرات کردی ضعف فرهنگی رو بنویسی در یک دهه اخیر؟ حتما باید ۳ سال و ۸ سال رو جدا کنی و جمعشم ۱۱ سال و یادت نره که یکیش دوران سیاه و یکیش سفید هست
  • HK ۱۳:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    47 1
    درود خداوند بر خواهران نجیب و وطن دوست زارعی
  • IR ۱۳:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    9 0
    هر سخن کز دل برآید لاجرم بر دل نشیند
  • IR ۱۴:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    9 0
    درود بر بانوان اصیل میهنم بانوان زارعی
  • IR ۱۴:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    5 2
    مریلا زارعی بهترین گزینه برای تصدی وزارت ارشاد
  • IR ۱۵:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    6 0
    معمولا برخی از مدیران وقتی میخوان از یه هنرمند یا ورزشکار که داره کارش رو انجام میده و تاثیرش رو هم میگذاره تجلیل کنن، اون فرد رو نابود میکنن. خانم زارعی با شخصیت تر از این حرفها ست که دنبال تجلیل و توجه باشه
  • زهرا IR ۱۵:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    12 0
    بازیگران مردمی قابل تقدیر هستند مثل خواهران زارعی
  • IR ۱۵:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    9 0
    احسنت به مشرق
  • مهتی IR ۱۶:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    6 2
    واقعا من چندین ساله دارم به این موضوع فکر میکنم. دست و قلم نویسنده رو میبوسم. بجز خانم زارعی (که به وضوح با هر معیاری جز پنج بازیگر برتر زن تاریخ سینمای ایرانه) خیلی از بازیگرای دیگه هم هستند که چون بی حاشیه اند.. _ و سوال بجای نویسنده: چرا صدا و سیما تقدیر لازم رو انجام نمیده
  • سیف IR ۱۶:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    16 1
    یک خانم تمام عیــار، خدا براش بسازه الهی‌آمیـن
  • سانیا IR ۱۶:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    8 0
    عزیز دلی مریلا جون خیلی دوستت دارم
  • IR ۱۶:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    10 1
    هنرمند شریف
  • IR ۱۶:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    10 0
    عجیب بازیگر تواناییه بازیش محشره باشعور و فهمیده سلبریتی واقعی
  • IR ۱۷:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    3 3
    اجرشان با امام حسین اما نمی دانستم از یک عکس می توان این همه قصه نوشت.همه این قصه ها هیچ اثری در وضع و زندگی مردم و شرایط و معضلات اجتماعی و اقتصادی کلانی که مردم با آن دست و پنجه نرم می کنند ندارد.
  • مری IR ۱۷:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    1 6
    سلبریتی واقعا چه کلمه زیبایی تمام مفهوم را تمام و کمال می‌رساند همه کارشان بخاطر پول و شهرت و ۰۰۰ هست و همیشه می‌گویند ما برای مردم هستیم و مردم را دوست داریم
    • IR ۱۹:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
      3 1
      مری حرف مفت نزن
  • علی IR ۱۸:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    14 0
    بانویی از تبار شرف و عزت و حیا.وطن پرست و با اصالت.در پناه خدا باشی.
  • DE ۱۹:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    3 5
    خودتون هم ميگيد، بازيگر است ديگر
  • احسان معتمدی IR ۲۲:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۸
    11 1
    مریلا زارعی بزرگ بزرگ است و در قلب مومن و سلام است خدای متعال همراه اوست و مومنین به او افتخار می کنند دولت باید سینما را به او بسپارد
  • IR ۰۲:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۹
    1 1
    مقاله جالبی بودوخواندنش لذت بخش.فقط متوجه نشدم چراافخمی راپابرهنه،یهووبی ربط،تومقاله پرتاب کردین؟چون طرف جلیلی بود؟
  • IR ۰۸:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۹
    1 0
    همانگونه که بزرگ شاعر معاصر ایران زمین شهریار به خاطر دفاع از انقلاب و نظام نادیده گرفته شد.
  • دانیال IR ۱۰:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۹
    4 0
    یک بازیگر فوق العاده توانا ،از یکی دو نفر بازیگر زن برتر سینمای ایران و در این وانفسای بی شعوری فوق العاده اگاه و شعورمند و وطن دوست
  • امیر IR ۱۴:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۹
    4 0
    خانم زارعی حقیقتا بازیگر بسیار توانمند و قَدَری هستن. چهره ایشون خیلی خاصه. واسه نقش‌هایی که بازیگر باید مضطرب و نگران و غمگین باشه ایشون واسه چنین نقش‌هایی بسیار عالی هستن. من واقعا عاشق نقش‌های خانم زارعی هستم
  • IR ۲۳:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۹
    5 0
    چقدر خانم مریلا زارعی خانم و دارای شخصیت والا و عالیست... نمونه ایشون تو سینمای ایران واقعا کمه و باید قدر چنین بازیگر با ارزش و هنرمند و فرهیخته ای رو دونست
  • محمود حاجی IR ۰۷:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۳۰
    5 0
    درود بر خانم زارعی که بازیگر نقش دفاع مقدس داشتند.با اصالت و مردمی
  • IR ۱۲:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۳۰
    4 0
    خواهران زارعی از باشرف ترین بانوان کشور هستند که خدا انشاء الله وجود نازنینشون حفظ کنه . عزت نزد خداست و بس و این دو خواهر باوقار عزت خود را از ذات لازیزال الهی گرفته اند و روز افزون است .
  • IR ۰۴:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۳۱
    0 1
    زر. زدی
  • IQ ۰۹:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۳۱
    1 0
    من نفهمیدم چی گفتی ولی همین رو میدانم این جماعت بی غیرت مفسد فی الارض قر قاطی مهمانی مختلط زن و مرد مشروب خور رقاص از خانم هایی مومنه مثل زارعی خوش شون نمیاد باید فاسد باشی تا برات کف بزنند این رقاصان هرزه
  • مهدی IR ۰۲:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۱
    0 0
    نقش ایشان در جیران واقعا عالی اجرا شد و شایسته هزاران جایزه است خانم مومن و با وقار ان شا الله خداوند ایشان را در سلامتی حفظ کند
  • مهدی IR ۱۱:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۶
    0 0
    عرصه ی فرهنگ مدت هاست که به حال خودش رها شده
  • مهدی IR ۱۱:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۶
    0 0
    عرصه ی فرهنگ مدت هاست که به حال خودش رها شده

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس