کد خبر 1626679
تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۶

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی نواصولگرا نوشت:

دوقطبی سازی های جعلی با فیلترینگ شروع شد

همین دیروز بود که دکتر قالیباف پیش بینی کرد که دوقطبی سازی های جعلی آغاز خواهد شد و امروز شاهد هستید که با رفتار سیاسی یکی از نمایندگان دوقطبی سازی جعلی بر سر فیلترینگ در کشور کلید خورد و دو سرطیف ها برای منافع سیاسی خودشان شروع کردند به تقویت این بازی سیاسی. اما پاسخ به عقلانیت انقلابی به این دوقطبی سازی چیست؟
اولا رهبرانقلاب بر اساس یک بحث کارشناسی دقیق اصرار داشتند که مجلس باید لایحه را در اولویت قرار دهد در حالیکه اکنون که مجلس هنوز تازه آغاز به کار کرده است، حدود 170 طرح ثبت شده است که بیش از 40 طرح آنها دوفوریتی و یک فوریتی است که لوایح نیز به آن ها اضافه خواهد شد. مفهوم بررسی این 40طرح طبق آیین نامه این است که مجلس یک الی دو سال خود را هم اگر بگذارد، وقت کم خواهد آورد چه برسد که این طرح بصورت تصاعدی در حال افزایش است.

ثانیا موضع آقای دکتر قالیباف بر مبنای عقلانیت انقلابی چه قبل از انتخابات و چه در ایام انتخابات و چه اکنون روشن است. خلاصه این رویکرد در توئیتی ذکر شده است که از ضرورت تجدید نظر در فیلترینگ به شیوه کنونی تاکید شده است و بر برنامه های روشنی نیز ارائه شده است:

۱- حمایت از پلتفرم‌های داخلی، مثل نشان و بله و ایتا
۲- تأمین امنیت و تقویت کسب‌وکارهای اینترنتی
۳- حمایت از تولید محتوای داخلی
۴- نظارت دقیق بر فضای مجازی برای امنیت روانی خانواده‌ها
۵- مذاکره با سکوهای خارجی»

بر این اساس خیلی روشن است مساله فیلتریگ راه حل های منطقی دارد که بتوان هم دغدغه های رهاسازی خطرناک فضای مجازی را که به امنیت روانی و کانون خانواده لطمه می زند، لحاظ کرد و هم مشکلات فیلترینگ را برطرف کرد لذا این که ما بخواهیم مساله فیلترینگ را تبدیل کنیم به یک دوقطبی که جامعه را دربرابر یک دوقطبی قرار دهیم، جعلی و با نگاه سیاسی است.

ثالثا: البته طرح دو فوریتی مذکور مشابه نزدیک 40 طرح دو فورتی و یک فوریتی بر اساس قاعده ای منطقی به صحن علنی مجلس خواهد آمد اما از نظر منطق کارشناسی سوال اصلی این است که تصمیم گیری درباره فیلترینگ را آیا باید در قانون پیش برد یا جایگاه دیگری درباره آن وجود دارد؟ جواب روشن است همانطور که آقای قالیباف در ماجرای طرح صیانت، معقتد به قانون گذاری در حوزه فضای مجازی توسط مجلس بود، اما تصمیم گیری درباره فیلترینگ را بر اساس تدبیر رهبرانقلاب بر عهده شورای عالی فضای مجازی می دانست، تصمیم گیری درباره رفع فلیترنیگ نیز باید توسط شورای عالی فضای مجازی صورت گیرد و به همین علت اجازه نداد فیلترینگ در صیانت تصویب شود.

دلیل آن هم روشن است چون مساله فیلترینگ یک بحث پیچیده است که کاملا متناسب با شرایط و متناسب با سکوهای مختلف در زمان های مختلف سیاست ها نیاز تصمیم های اقتضائی دارد و ممکن است هر تصمیم به تناسب نیاز به تغییر داشته باشد و ماهیت قانون خوب نمی تواند تا این حد منعطف باشد برای این امر در ساختار جمهوری اسلامی برای این مساله جایگاهی به نام شورای عالی فضای مجازی پیش بینی شده است که با تغییر دولت طبیعتا ترکیب آن هم تغییر جدی می کند و طبیعتا اگر بنای تغییر سیاستی هم باشد در آنجا امکان پذیر است. آقای دکتر قالیباف بعنوان رئیس یک قوه همانطور که قبلا مواضع خود را پیگیری کرده بود و البته چندان مورد موافقت قرار نگرفته بود، متناسب با موضع اعلام شده که تجدید نظر در فیلترینگ در چارچوب اعلام شده است، در این شورا با ترکیب جدید هم مواضع خود را پیگیری خواهد کرد.

امیدواریم حامیان دولت جدید بدون سیاسی کاری که مقدمه دوقطبی سازی های جعلی خواهد شد، به این قبیل مسائل از جمله مساله فیترینگ ورود کارشناسی و دلسوزانه داشته باشند و فراموش نکنند که دکتر پزشکیان تاکید داشتند باید مسائل کشور را با اجماع و ذیل سیاست های رهبرانقلاب حل کرد.

محمد سعید احدیان

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 15
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 5
  • IR ۲۲:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۳
    2 3
    چرا اینترنت را منحصر در شبکه های اجتماعی می بینید. من الان 22 سال است که از اینترنت استفاده می کنم ولی به هیچ عنوان به شبکه های اجتماعی چه داخلی و چه خارجی وارد نشده و نخواهم شد. مشکل اصلی فیلترینگ، فیلتر کردن بی دلیل دهها سایت مثل یوتیوب، بلاگ اسپات، وردپرس، ویکیا و ... (واقعا لیست تمامی ندارد) هست که متاسفانه خیلی وقت است مشکل ساز شده است. لااقل فیلتر این ها برداشته شود.
    • IR ۲۳:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۳
      1 3
      شما احتمالا دانشجو نبودی که احتیاجت نشده یا گذرت به مطب دکترا نخورده که بخوای مدارک بفرستی برای دکتر باید از طریق شبکه های اجتماعی بفرستی
    • IR ۰۰:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۴
      1 1
      زمانی که من دانشجو بودم (دهه 80) نیاز به شبکه های اجتماعی نبود و با ایمیل همه کارها را انجام می دادیم. هنوز هم از ایمیل استفاده می کنم.
  • Kian m40 IR ۲۲:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۳
    6 3
    چطور برای فیلتر کردن یک ساعته تصمیم گرفته میشه و اجرا هم میشه ولی برای رفع فیلترینگ باید دوسال صبر کرد تا نوبت به بررسی اون برسه، خوبه والا، مملکت گل و بلبل همینه...
    • IR ۲۳:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۳
      2 3
      آره والا هرزه گل و بلبل تویی والا
    • IR ۰۰:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۴
      1 0
      اینا فقط هدفشون تحقیر مردم ایران هست
  • IR ۲۳:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۳
    4 2
    مشکل ما فعلا فیلترینگ نیست اول دشمنای ایران رو محاکمه کنین همونایی که خودتون خوب میدونین این دفعه کوتاه نمی اییم
  • IR ۲۳:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۳
    4 2
    الان فیلترینگ دقیقا چیو حل کرده ؟؟
    • IR ۰۰:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۴
      2 0
      جیب بعضی ها پرپول شده
    • IR ۰۵:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۴
      0 0
      راستش نمیدونم، باید از دولت آمریکا پرسید که تیک تاک و خبرگزاری ها و اپلیکیشن های چینی و روسی رو فیلتر کردن چیو حل کردن جواب ما هم همونه!!!
  • IR ۰۰:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۴
    2 0
    کاری به فیلتر ندارم ولی شبکه های اجتماعی ضررشان بیشاز فوایدشان است برای مردم عادیر.وقت تلف کردن و تجملات و نابودی فرهنگ و ...
  • IR ۰۳:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۴
    1 0
    نون بعضیا تو فیلترینگه
  • IR ۰۳:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۴
    0 0
    برای دانلود زیرنویس هم باس فیلترشکن بخری. این یعنی نون دونی. خوب جیب بعضیا پر شده
  • IR ۰۹:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۴
    0 0
    مسئله فیلترینگ رواینبارمعصومه ابتکارکه یهودی بودنش مسجل شده مطرح کرده.اون خودش مجرمه ومتاسفانه مصلحتهایی که تااینجا همش به ضررنظامه.
    • IR ۱۸:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۵
      0 0
      ما که میدونیم خیلی ها یهودی تبارن چیز جدیدی نیست

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس