جراحی زیبایی

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از افزایش ۱۰۰ برابری جریمه مداخلات در حوزه پزشکی و زیبایی خبر داد و گفت: سال گذشته بیش از ۵ هزار مرکز غیرمجاز را پلمب کردیم.

به گزارش مشرق، سعید کریمی افزود: در تیرماه امسال هیات دولت مصوب کرد که جرائم مداخلات افراد غیرمجاز و غیرپزشک در امور پزشکی به روز شود که برای بار اول ۵۸۰ میلیون تومان و در صورت تکرار، یک میلیارد و ۱۶۰ میلیون تومان تعیین شد.

وی با بیان اینکه در زمینه خدمات پزشکی زیبایی، مردم باید اطلاع و آگاهی کافی داشته باشند، اظهارداشت: رسانه ها باید اطلاع رسانی مناسبی را در این زمینه داشته باشند و زمانی که فردی به پزشک جهت خدمات زیبایی مراجعه می کند حتما نام پزشک را در سایت سازمان نظام پزشکی کشور استعلام نموده و در صورت صلاحیت در زمینه تخصص مورد نظر به پزشک مربوطه مراجعه کند در غیر این صورت مراجعه به غیرپزشک می تواند آسیب های جدی ایجاد کند.

کریمی تصریح کرد: استاندارهایی توسط وزارت بهداشت جهت خدمات زیبایی تدوین شده است و پزشکان باید براساس استانداردهای ابلاغی، اقدام به انجام اعمال پزشکی کنند.

به گفته وی، در سایت نظام پزشکی با جستجوی نام پزشک می توان به پزشک بودن یا نبودن فرد ارائه دهنده خدمت و تخصص پزشکان مطابق با مدرک تحصیلی آنها پی برد. در این صورت مردم می‌توانند پزشکان معتبر را از پزشک‌نماها متمایز کنند.

کریمی اظهار داشت: همچنین در مراجعه به هر مرکز درمانی به پروانه فعالیت آن مرکز که توسط وزارت بهداشت صادر شده و نصب آن در معرض دید بیماران الزامی است توجه شود، همچنین ضروریست برای حفظ سلامت خود و پیشگیری از عوارض و آسیب های احتمالی، به هیچ عنوان به مرکزی که از وزارت بهداشت مجوز ندارد، مراجعه نکنند.

ایران جزو برترین‌های دنیا در جراحی پلاستیک

رئیس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران نیز پیشتر گفته بود: کشور ما جز بهترین کشورها در عرصه جراحی پلاستیک و زیبایی است و در حال حاضر نه تنها هیچ‌گونه اعزام بیمار به خارج از ایران نداریم بلکه مراجعینی از کشورهای مختلف برای اعمال جراحی داریم. جراحان پلاستیک ایرانی در مجامع بین المللی خوشنام بوده تکنیکها و نتایج اعمال جراحی پلاستیک و زیبایی ایران طرفداران زیادی دارد.

دکتر بابک نیکومرام با اشاره به برخی از کمبودهای تجهیزات پزشکی این حوزه در کشور، اذعان کرد: این نوع مشکلات و کمبودها همگی ناشی از تحریم است اما معمولا با درایت و همراهی وزارت بهداشت و دیگر ارگانهای مسوول، مسیر هموار شده و وسایل و تجهیزات مورد نیاز، در کشور فراهم می‌شود.

وی عملکرد وزارت بهداشت در عرصه آموزش این رشته را بسیار خوب ارزیابی کرد و ادامه داد: در حال حاضر سالانه حدود ۲۵ تا ۳۰ فوق تخصص جراح پلاستیک در کشور تربیت می‌شود و خوشبختانه سطح کیفیت آموزش در ایران بسیار خوب است.

دکتر نیکومرام از مردم خواست به هیچ عنوان فریب اعمال جراحی زیبایی توسط افراد غیرحرفه‌ای را نخورند تا سلامت جسم و روان آنها دچار مخاطره نشود و اگر بدنبال جراحی پلاستیک و زیبایی می گردند، می توانید به سایت انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی مراجعه نموده و یا از سایت نظام پزشکی از پزشک بودن و نوع تخصص و فوق تخصص جراح مورد نظر اگاهی یابند.

منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۹:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۴
    0 0
    متاسفانه مافیای پزشکی و تعارض منافعی که در وزارت بهداشت وجود داره اجازه افزایش ظرفیت موثر و واقعی رشته های تخصص پزشکی مثل جراحی پلاستیک را نمی دهد و این باعث شده که افراد غیر متخصص در زمینه زیبایی وارد بشوند .یعنی عامل اصلی مشکل ,خود وزارت بهداشت و مافیای پزشکان هستش
  • رضا IR ۲۳:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۴
    0 0
    بیش از 5000 دندان پزشک غیر حرفه‌ای که حتی دیپلم هم ندارند بدون تابلو و با تمام تجهیزات پزشکی در اختیار کار میکنند وزارت بهداشت واقعا بی در و پیکره . چرا فروش بی حسی و مواد دندان و .. براحتی در اختیار حتی بقال و چقال هم قرار می‌دهند و حرف از مصرف ارز دارو و .. میزنند واقعا چرا اینقدر وزارت بهداشت بیخیاله

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس