به گزارش مشرق، سوخت رسانی در پیک تردد در ایام خاصی نظیر عید نوروز، تعطیلات تابستانی و مراسمات مذهبی همچون عید مبارک فطر و اربعین حسینی همیشه از یکی از چالش ها بوده که با برنامهریزیهای دقیق، تلاش میشود کمترین اختلالات را در این بخش شاهد باشیم.
در ایام اربعین امسال، در یکی از پرترددترین مرزهای کشور یعنی مرز خسروی، طرح ایستگاه سیار CNG برای اولین بار در کشور توسط یک شرکت دانش بنیان با همکاری وزارت دفاع و شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی اجرایی شدن و سوخترسانی رایگان به خودروهای دوگانه سوز زائرین اباعبدالله الحسین (ع) انجام شده است.
مجید سالاری، مدیر واحد تبدیل این شرکت دانش بنیان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طرح ایستگاه سیار CNG در سال ۱۴۰۱ در نمایشگاه بین المللی نفت تهران، توسط جانشین وزارت دفاع و مدیرعامل پالایش و پخش فراورده های نفتی رونمایی شد و در طول این ۲ سال، با همکاری وزارت نفت و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، توانستیم، این طرح را بهبود دهیم و اکنون با اطمینان خاطر، ایستگاه سیار سی ان جی را در ایام اربعین حساس اجرایی کردیم.
سالاری با بیان اینکه "ایستگاه سیار، پر کننده حلقه مفقوده گاز رسانی به خودروهای گاز سوز کشور است"، گفت: ایستگاه سیار شامل ۱۲۰ عدد مخزن، یک عدد کمپرسور گاز و یک عدد دیسپنسر ۲ نازل و پایپینگ مهندسی شده توسط نخبگان جوان کشورمان، میتواند در هر نقطه از کشور، در کوتاه ترین زمان و هر شرایط آب و هوایی با کمترین هزینه توضیع گاز سی ان جی را انجام دهد و در مواقعی که گاز ایستگاه سیار به اتمام میرسد، با حضور در جایگاه های سی ان جی، در مدت زمان ۲ ساعت تمام مخازن خود را پر کرده و مجددا به محل ماموریت خود بازگردد.
وی افزود: همچنین در این ایستگاه سیار، یک تبدیل کننده گاز لوله کشی به گاز فشرده مخصوص استفاده در خودروهای گاز سوز تعبیه شده است که با استفاده از گاز لوله کشی نیز میتوان ایستگاه سیار را پر کرد. همچنین، این ایستگاه سیار میتواند به عنوان گاز رسانی به روستاهای دور افتاده یا مناطق صعب العبور نیز به هموطنان عزیز خدمت رسانی کند.
مدیر واحد تبدیل شرکت دانش بنیان توانا تصریح کرد: ایستگاه سیار CNG، از تاریخ ۲۶ مرداد ماه با حضور در مرز خسروی و قرارگاه مرکزی عاشوراییان وزارت دفاع فعالیت خود را شروع کرده است و انشاالله تا تاریخ ۶ شهریور ماه در منطقه خسروی، قصرشیرین و سرپل ذهاب خدمت رسانی خواهد کرد.
وی ادامه داد: ایستگاه سیار گنجایش ۱۵ هزار لیتر آبی گاز سی ان جی را دارد و با این میزان میتواند به ۲۰۰ تا ۲۵۰ خودرو گاز طبیعی سی ان جی ارائه کند و همکاران ما به صورت ۲ شیف صبح و شب به زائرین اربعین حسینی گاز رسانی رایگان انجام دادند.
سالاری با اشاره به استقبال زائران از سوخترسانی سیار CNG گفت: استقبال مردم از این پروژه ملی، با تعجب و تحسین همراه بوده است. زیرا تا کنون چنین طرحی در کشور اجرایی نشده بود.
وی افزود: ما توانستیم با همکاری پخش و پالایش فرآورده های نفتی و وزارت دفاع، ابتدا نقاط خلا (عدم وجود ایستگاه گاز سی ان جی و یا ازدحام جمعیت) را شناسایی کنیم و در مدت این چند روز به خودروهای زائرین اربعین حسینی منطقه مرزی خسروی، خدمات رایگان ارائه کنیم.
انتهای پیام/