کد خبر 1637116
تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۳ - ۰۲:۰۰
عوارض جدی خوردن چای کهنه دم

چای از نوشیدنی های پرطرفدار بین ایرانیان است و از نظر پژوهش گران مصرف آن دارای اصولی خاصی است و چای کهنه دم برای دستگاه گوارش مضر است.

به گزارش مشرق، آیا تا به حال شده که از صبح چای دم کرده باشید و تا شب ، همان را مصرف کنید؟ احتمالا گاهی کار به روز بعد هم کشیده است. قطعا این اتفاق به دلیل تنبلی ، خستگی و هزاران دلیل دیگر برای ما افتاده است اما نکته اینجاست که آیا این کار ما باعث آسیب رساندن به بدن می شود ؟ اگر چای کهنه دم ضرر دارد ، عوارض آن چیست؟

آیا چای کهنه دم بد و مضر است؟

بله . اگر این چای را درون یک محفظه بسته نگه ندارید و یا آن را در محل خنک نگذارید یا بیش از ۴۸ ساعت آن را نگه دارید یا به آن اسانس اضافه کنید ، در واقع آن را با ضرر همراه کرده اید . قانونی در این مورد وجود دارد که می گوید نباید بیش از ۸ ساعت چای دم کرده را نگه داشت یعنی شما بعد از دم کشیدن چای که باید به مدت ۱۰ دقیقه باشد میتوانید چای را در محیطی خنک نگه داشته و سپس گرم کنید اما بعد از گذشت این زمان دیگر نمیتوان مجدد از چای استفاده کرد . فراموش نکنید این زمان ۸ ساعت فقط برای چایی است که مواد افزودنی بیش از اندازه نداشته و یک چای کاملا ارگانیک است و هر نوع چایی را نمی توان این مدت نگهداری کرد.

حقایقی مهم در مورد چای کهنه دم و عوارض آن

طبق نتایج مطالعات و نظرات متخصصان طب سنتی چای کهنه دم ترشح اسید معده را تحریک کرده و به دلیل ماهیت اسیدی در بروز زخم معده نقش دارد .

و اما از مضرات چای کیسه ای کهنه دم ریفلاکس معده و مشکلات گوارشی مهم ترین آنهاست .

عوارض گوارشی چای کهنه دم در مورد دمنوش های گیاهی آماده نیز وجود دارد برای همین توصیه می شود دمنوش با استفاده از ترکیبات گیاهی و توسط خود فرد تهیه شود .

اما چای کهنه دم دقیقا به چه معناست؟

آیا چای کهنه دم فقط طعم خود را از دست می دهد یا اتفاقات دیگری هم در آن می افتد ؟ چای ها " البته چای ارگانیک " در شرایط زیر کهنه دم محسوب می شوند :

- بیش از ۸ ساعت در قوری بودن ، در دمای اتاق ، بدون پوشش :حال بسته به نوع چای ، مزه آن در این مدت زمان از بین می رود .

گاهی اوقات بعضی از چای ها هستند که می توانند تا ۷۲ ساعت بعد از دم کشیدن دوام بیاورند و امن باشند، به شرط اینکه داخل فریزر نگهداری شوند.

پس بهترین راه برای نگهداری از چای دم شده برای مدت طولانی :

تهیه یک شیشه با در بسته محکم و بدون منفذ ، بدون هیچ اسانس و یا شکر اضافه شده به آن.
اگر هر گونه ماده اضافه مثل شکر را به چای اضافه کردید ، حتی درون فریزر هم نباید بیش از ۲۴ ساعت آن را نگهداری کنید.

چای دم کرده سرد در مقایسه با چای دم کرده داغ

تفاوت این دو چای بسیار زیاد است . چای دم کرده داغ حساسیت بیشتری نسبت به باکتری دارد و سریع تر کهنه دم می شود و به طور کل دما تاثیر زیادی روی خواص چای دارد .

اگر می خواهید که عمر چای دم کرده را افزایش دهید ، آن را در یک محیط خنک نگه دارید.

چای در هوای گرم هم دوام می آورد اما قطعا با عوارض بیشتری همراه خواهد بود.

منبع: نمناک

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 15
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۰۳:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۷
    6 3
    ما توانایی مالی دم کردن چای تازه نداریم
    • IR ۰۹:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۷
      3 1
      چطورتوان مالی برای خرید بسته های اینترنتی و ولگردی در فضای مجازی و حرف مفت زدن را داری ولی توان مالی برای دم کردن چایی نداری منظورت اینه دوباره خور مردمی؟
    • IR ۱۰:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۷
      3 1
      تو غلط کردی وقتی توانایی مالی دم کردن چای نداری وقتتو در فضای مجازی تلف و اینترنت مفت رو هدر میدی صهیونیست تازه زبون باز کرده بی‌شرف. بالا بری پایین بیای جاتون در این منطقه نیست
    • IR ۱۲:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۷
      3 1
      پولی رو که صرف اینترنت و جرخیدن توی نت و کامنت گذاشتن میکنی،پس انداز کن برو چایی تازه بخر!
    • حامد IR ۲۱:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۷
      0 0
      آقا جوش نیار .تنها دلخوشی و سرگرمی ما خوردن چای و وب گردی است .من هر هاه سی هزار تومن اینترنت میخرم .ایا پول زیادی است . سی تومن یک بستنی نمیدهند.خجالت بکش اول فکر کن بعد حرف بزن
  • IR ۰۵:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۷
    4 1
    این متخصصان طب سنتی وکسایی که چای رو درفریزرنگه‌می دارن احتیاج به مداخلات روانپزشکی دارن
  • IR ۰۷:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۷
    3 2
    الحمدالله از کودکی تا الان قبل از تحقیق هر دانشمندی میدونستم چای کهن دم چیزی جز ضرر نیست . حالا اینا میگن هشت ساعت.‌بنده میگم چای ارگانیک ایرانی درجه بک فقط تا نیم ساعت ارزش خوردن داره بعد سمه خالصه.چای خارجی که اصلا اول سم بوده بعد دست و‌پا پیدا کرده. من بیش از نیم ساعت از چای گذشته باشه خالیش میکنم و از اول چای دم میکنم. چای تازه دم ایرانی درجه یک مرده را زنده میکنه
  • IR ۰۸:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۷
    0 0
    ممنون
  • IR ۰۸:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۷
    1 4
    برگ چای را جلو گاو ، بله گاو بیندازی نمیخوره چون سم خالصه و انسان آنرا مینوشد
    • IR ۰۸:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۷
      0 1
      ممنون از اطلاع رسانیتون
    • IR ۱۰:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۷
      0 0
      خودت که خوب میخوری!!!!!!!!
    • IR ۱۰:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۷
      1 0
      کباب رو‌هم جلوی گاو بندازی نمیخوره ولی تو‌میخوری. کمی تعقل کن بعد حرف بزن. هر چیزی رو که خداوند حلال کرده برای اینه که فوایدش خیلی بیشتر از مضراتش هست. و هر چیزی رو که حرام کرده مضرانش خیلی بیشتر از فوایدش هست .خداوند چیز سمی را حلال نمیکنه.
  • IR ۰۸:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۷
    2 2
    به نظر من چای حداکثر ده دقیقه باید دم بکشد بعد هم سماور یا گرمکن آن خاموش شود و حداکثر هم تا یک ساعت بعد مصرف شود وگرنه جز یک آشغال چیز دیگری نخواهد بود ، بماند که بعضی ها در اصل مفید بودن چای تشکیک میکنند ولی به نظرم چای تازه دم در صورت استفاده بلافاصله خصوصا چای ایرانی و کم رنگ مفید است نگه داشتن چای دم کرده فقط رنگ سیاه آن را بیشتر و تلخی آن را زیاد میکند و به نظرم فقط سم بیشتر تولید میشود چای فقط و فقط تازه دم بدون عطر و افزودنی شیمیایی
  • دهاتی هستوم از زندگی خستوم IR ۱۲:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۷
    0 1
    مو خیلی خیلی چایی موخوروم منتهاش نمدونوم رفلاکس معده گرفته بیدوم یا نه؟!! اینکه با خوندن ایی مقاله یه خورده مترسوم دیه چایی بخوروم.
  • IR ۱۴:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۷
    0 1
    مو که دیه چای کهنه نموخورم سی همیشه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس