کد خبر 1664819
تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۴۰۳ - ۰۳:۳۰
هر آنچه باید در خصوص پیاز جوانه‌زده بدانید

یک دکترای تخصصی بهداشت خصوصیات پیاز جوانه‌زده را تشریح کرد.

به گزارش مشرق، ️دکتر الهه عسکری بیان کرد: جوانه زدن پیاز پس از برداشت، معمولاً به عنوان یک اتفاق نامطلوب محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: بسیاری از افراد چنین پیازهایی را به عنوان ضایعات در نظر گرفته و دور می‌اندازند.

عسکری اضافه کرد: برخی افراد قسمت‌های جوانه‌زده را جدا و بقیه پیاز را مصرف می‌کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان یادآور شد: با این حال، مانند بسیاری از سبزیجات، جوانه زدن محتوای غذایی پیاز را نیز افزایش می‌دهد.

این دکترای تخصصی بهداشت افزود: در واقع جوانه زدن در پیاز یک روش عالی برای افزایش پتانسیل تغذیه‌ای و عملکردی آن است.

وی گفت: بین ۲ تا ۸ روز پس از جوانه زدن میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی، فنلی و فلاونوئیدی جوانه افزایش قابل توجهی می‌یابد و پس از آن، با گذشت زمان کاهش می‌یابد.

عسکری تصریح کرد: جوانه زدن منجر به ایجاد ترکیباتی با خواص فیتوشیمیایی و اثرات حفظ سلامتی می‌شود که نقش بالقوه‌ای در پیشگیری از بیماری‌ها ایفا می‌کنند.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۹:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۵
    4 1
    فقط در مورد همین پیاز چندین نظر کارشناسی حتی متضاد وجود داره حالا چطور عوام کند ذهنی مثل من میخواد نظر درست رو تشخیص بده الله اعلم. با دوستان مروت با پیاز مدارا !!!
    • IR ۱۱:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۵
      1 0
      همیشه جنبه خوبشو درنظربگیر تا لااقل ضرر مالی نکنی!!!
    • IR ۱۳:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۵
      0 0
      شما عوام کند ذهن نیستی
  • IR ۱۴:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۵
    1 0
    پیش از این هرچی گرون بود را می گفتند سرطان زاست که اگه نشد بخریم دلمون نسوزه حالا هم پیاز جوانه زده ارزونتره . می خوان دلمون نسوزه اگه بودجمون به اندازه خرید همین ضایعاتی ها رسید
  • IR ۰۰:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۶
    0 0
    ممنون

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس