کد خبر 1671228
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۴:۰۰
قلب

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت گفت: بیماری‌های قلبی و عروقی عامل اصلی مرگ و میر در جهان است و رژیم غذایی ناسالم، عدم تحرک بدنی، مصرف دخانیات از عوامل عمده ابتلا به آن است.

به گزارش مشرق، میر افزود: در میان سایر عوامل، مصرف چربی ترانس خطر مرگ را افزایش می‌دهد، این نوع چربی به طور طبیعی در برخی از غذاها وجود دارد، اما بیشتر به صورت صنعتی تولید می‌شود و در مارگارین، روغن نیمه جامد، غذاهای سرخ شده و محصولات پخته شده مانند بیسکویت، کیک و... یافت می‌شود.

وی افزود: چربی ترانس به دلیل تغییر در ساختار شیمیایی خود، می‌تواند سطح کلسترول LDL (کلسترول بد) را افزایش دهد و در عین حال سطح کلسترول HDL (کلسترول خوب) را کاهش دهد.

به گفته این کارشناس تغذیه، این تغییرات می‌توانند منجر به افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی شوند و همچنین، مصرف مداوم چربی‌های ترانس با التهاب، مقاومت به انسولین و سایر مشکلات متابولیکی مرتبط است.

میر افزود: برای کاهش مصرف چربی ترانس، می‌توان از روغن‌های گیاهی مانند گلرنگ، ذرت، آفتابگردان، سویا و کانولا استفاده کرد و برای دانستن اینکه چه میزان چربی ترانس در محصول وجود دارد و آیا از چربی ترانس استفاده شده است، باید به برچسب راهنمای تغذیه توجه کرد.

وی ادامه داد: توجه به سلامت قلب و عروق با انتخاب‌های غذایی مناسب می‌تواند تأثیر بسزایی در پیشگیری از بیماری‌ها داشته باشد.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۶
    3 0
    ممنون
    • IR ۱۲:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۶
      2 0
      افرین
  • TR ۱۶:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۶
    2 0
    قاتل قلبه عشقه عشق !! ای بسوزی عشق !!
    • IR ۱۹:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۶
      1 0
      دمت گرم پدر عشق بسوزه بسوزه که شدم بخاطرش دیوونه
  • IR ۲۱:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۶
    0 0
    هیچیک از روغن هایی که در بازار یافت می شود، حاوی ترانس نیستند، اما همگی هنگامی که با حرارت بالا در پخت و پز استفاده می شوند، تبدیل به چربی های ترانس می شوند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس