پزشکیان

رئیس جمهور با بیان اینکه یکی از واقعیت‌های مهم منطقه و جهان امروز، مقاومت و ایستادگی در مقابل ظلم و نابرابری و کمک به مظلوم است که برآمده از آموزه‌های جان‌بخش قرآن است، گفت: تجربه نشان داده است این جریان اصیل با هیچ سلاحی از بین نخواهد رفت، بلکه هر روز مقاوم‌تر و ریشه‌دارتر خواهد شد.

به گزارش مشرق، مسعود پزشکیان در پیامی به اختتامیه چهل و یکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در مشهد مقدس با بیان اینکه در قرآن کریم مسلمانان امت واحده خطاب شده‌اند و از آنان خواسته شده تا همگی به ریسمان الهی چنگ بزنند و حول یک محور جمع شوند، تا از هرگونه تفرقه جلوگیری شود، تصریح کرد: بدون تردید بخش بزرگی از مسائل امروز جهان اسلام نتیجه دوری از این آموزه‌ها است که پیامد آن جز تفرقه و اختلاف نبوده و زمینه را برای دشمنان بشریت فراهم کرده است.

پزشکیان: تلاش کنیم وحدت مورد نظر قرآن در جوامع اسلامی عینیت پیدا کند

متن پیام رئیس جمهور به این رویداد به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

قرآن معجزه جاویدان پیامبر اکرم (ص)، بزرگترین ثمره و میوه بعثت و نسخه نجات‌بخش بشریت در تمام عصرهاست. پیامبر اکرم (ص) به حق فرمودند: برتری قرآن بر سایر سخنان، مانند برتری خداوند است بر بندگانش. در واقع هیچ شاهکار ادبی در بلاغت و شیوایی، هیچ سخن حکیمانه در حکمت و استواری و هیچ کتاب علمی در تبیین حقایق عالم، هم پای قرآن نیست و به درستی نسخه کمال است.

قرآن فطرت بشر را فارغ از نژاد، رنگ، طبقه و مذهب خطاب قرار می‌دهد و بشریت را به سرمنزل کمال رهنمون می‌سازد. در سایه آموزه‌های متعالی قرآن است که انسان‌ها می‌توانند در جهان پر آشوب امروز تکیه‌گاه محکم و امیدبخشی برای رهایی از جهل، ظلم و نابرابری بیابند و با صلح و عدالت و مهربانی و بدون هرگونه خشونت در کنار هم زندگی مسالمت‌آمیزی داشته باشند.

در قرآن کریم مسلمانان امت واحده خطاب شده‌اند و از آنان خواسته شده تا همگی به ریسمان الهی چنگ بزنند و حول یک محور جمع شوند، تا از هرگونه تفرقه جلوگیری شود. بدون تردید بخش بزرگی از مسائل امروز جهان اسلام نتیجه دوری از این آموزه‌ها است که پیامد آن جز تفرقه و اختلاف نبوده و زمینه را برای دشمنان بشریت فراهم کرده است. بر همین اساس باید همه تلاش خود را به کار ببندیم تا وحدت و برابری و برادری مورد نظر قرآن در جوامع اسلامی عینیت پیدا کند.

یکی از واقعیت‌های مهم منطقه و جهان امروز، مقاومت و ایستادگی در مقابل ظلم و نابرابری و کمک به مظلوم است که برآمده از آموزه‌های جان‌بخش قرآن است. تجربه نشان داده است این جریان اصیل با هیچ سلاحی از بین نخواهد رفت، بلکه هر روز مقاوم‌تر و ریشه‌دارتر خواهد شد.

امروز امپریالیسم جهانی با استفاده از رسانه‌های گوناگون در تلاش است دین رحمانی اسلام و قرآن را در قالب اسلام‌هراسی، خطری برای بشریت معرفی کند. هر چند هدف اصلی این جریان غارت و چپاول سرمایه‌های انسانی و مادی مسلمانان است، اما به لطف الهی و همت همه خادمان و قاریان و عاملان به قرآن که هر کدام به مثابه رسانه کامل برای مخاطب جهانی هستند، نقشه‌های ناصواب آنان ناکام خواهد ماند.

اینجانب به عنوان یکی از خادمان کوچک قرآن کریم، از همه قاریان و میهمانان گرامی این مراسم که مطمئناً با هدف اعتلا و گسترش مفاهیم انسانی و معنوی این کتاب آسمانی گرد هم آمده‌اند، قدردانی می‌کنم.

همچنین از دست‌اندرکاران این رویداد بزرگ تشکر ویژه دارم و از پیشگاه پروردگار مهربان پاداش خدمت به قرآن کریم و حفظ، نشر و ترویج آن را که جایگاه رفیعی است، برای همگان خواستارم و امیدوارم بتوانیم از ظرفیت‌های انسان‌ساز قرآن در جهت تفاهم، درک مشترک و نزدیک شدن هر چه بیشتر جوامع انسانی به یکدیگر، بهره شایسته ببریم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 21
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 7
  • اقتصاد IR ۱۹:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۲
    10 2
    عجب رئیس جمهوربی تفاوتی نسبت به تورم .شمااقتصادکشوررادرست کن تورم رامهارکن ارزش پول ملی رابالاببرهمه مشکلات کشورحل می شودوهمبستگی ووحدت بین مردم ایجادی شود
    • GB ۱۹:۳۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۳
      6 0
      گوشت قیمتش چنده مردم؟ برنچ چنده؟ خونه چنده؟ ماشین چنده؟ دلار چی بود چند شده؟ اونایی که بهش رای دادن، جواب بدن!
  • IR ۲۰:۲۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۲
    7 1
    عمل به آموزه های سعادتبخش قرآن کریم نباید دستآویز برتری جویی و فرصت طلبی و خوش رقصی مشاوران شما نزد شیاطین روزگار باشد
  • IR ۲۱:۱۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۲
    6 3
    شما اسلامیت را نشون بده مردم خودشون امت واحده میشن
  • IR ۲۱:۱۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۲
    10 3
    کار به‌ عمل برآيد به‌ سخن ورزی نيست مشاوران جنابعالی بیشتر شون دوتابعتی وفراقانونی هستن که‌ چندان اعتقادی به‌ احکام‌ ديني ندارن وبیشتر بدنبال سکولاریسم هستن
  • ناصر IR ۲۲:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۲
    8 0
    یکی می مرد زدرد بی نوایی یکی می گفت ...
  • DE ۲۲:۱۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۲
    1 12
    پاینده باشید
  • IR ۲۲:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۲
    0 14
    مردم کشور ایران هم همین را می خواهند
  • CZ ۲۳:۰۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۲
    2 2
    خدا راه قرآن را که بهترین راه است در قلب همه مسئولین بیندازد تا مردم از این وضعیت خلاص بشوند
  • IR ۲۳:۴۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۲
    10 1
    شما اول مملکت خودت درست کن بعد فکر بقیه جاهای جهان باش
  • IR ۲۳:۴۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۲
    1 0
    کاری کنید هم خدا راضی باشه و هم دعای مردم بدرقه راحتان
  • DE ۰۰:۱۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۳
    9 4
    وحدت با بی حجابی بر مبنای اصول شیطانی هست نه قرانی.
  • IR ۰۰:۴۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۳
    8 2
    تمام کارات فقط در راه خدمت به جریان نفاق بوده
  • DE ۰۴:۰۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۳
    12 0
    شما و بقیه مقامات که با مردم کشور خودتان همدلی و وحدت ندارید ، چطور بدنبال برقراری وحدت با کشورهای مسلمان هستید ؟
  • IR ۰۵:۳۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۳
    3 0
    نه هوا داریم نه نان نه برق نه گاز نه زندگی نه آینده نه خوشی نه امید ما مرده ایم مگر مرده می تواند باکسی وحدت کند
  • IR ۰۶:۲۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۳
    4 1
    همه باید موافق با قرآن عمل کنن
  • IR ۰۸:۰۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۳
    1 6
    خدا خیرت بده
  • IR ۱۰:۱۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۳
    6 0
    تمام کارات فقط در راه خدمت به جریان نفاق بوده
  • سروش IR ۱۳:۰۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۳
    3 0
    جناب رئیس جمهور مؤمن در خصوص برخورد با دشمن منافق و فریبکار و یاغی و ضایع کننده حق و حقوق مظلومین و غارتگران جهان و برادر خواندن آنها هم به قرآن رجوع کنید.
  • IR ۱۳:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۳
    8 0
    بهتره این تلاش را نکنی در کل از نطر من دولت شما کاری نکنه بهتره ..
  • US ۲۱:۰۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۳
    0 2
    بسیار عالی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس