.

بر اساس اعلام رسمی حماس، امروز سه اسیر مرد صهیونیست طی مرحله پنجم تبادل آزاد شده که در ازای آن ۱۸۳ فلسطینی از زندان رژیم صهیونیستی آزاد شدند.

سرویس جهان مشرق - امروز پنجمین مرحله تبادل اسرا انجام خواهد شد و بر اساس اعلام رسمی مقاومت فلسطین، سه اسیر صهیونیست در ازای آزادی صدها اسیر فلسطینی، تحویل سازمان صلیب سرخ جهانی خواهند شد.

طی چهار مرحله قبلی، ۱۳ اسیر صهیونیست، همراه با ۵ اسیر تایلندی که در دستان نیروهای مقاومت بودند، در ازای عقب نشینی نیروهای اشغالگر از مناطقی از غزه، بازگشت آوارگان به شمال و آزادی حدود ۵۰۰ اسیر فلسطینی، آزاد شدند.

بر اساس توافقات صورت گرفته، در مرحله اول توافق آتش بس، ۳۰ اسیر صهیونیست آزاد خواهند شد و در ازای هر مرحله از آزادی اسرای صهیونیست، صدها فلسطینی آزاد خواهند شد، موضوعی که منجر به خشم و عصبانیت شهرک‌نشینان و ساکنان سرزمین های اشغالی شده است.

همچنین، شروع مذاکرات رسمی برای رفتن به سمت مرحله دوم آتش بس و پایان نهایی جنگ، از سوی رژیم صهیونیستی و آمریکا با تاخیر مواجه شده است و نتانیاهو در تلاش است تا در هر صورت، از شکل گیری توافق نهایی و پایان جنگ جلوگیری کند.

آماده سازی صحنه تبادل اسرا در غزه

از دقایقی قبل نیروهای مقاومت اقدام به آماده سازی جایگاه تحویل اسرای اسرائیلی در دیر البلح در مرکز نوار غزه کرده اند. همچنین نیروهای مقاومت همانند مراحل قبل، حضور پر رنگ و گسترده ای در محل انجام تبادل دارند. بر اساس اعلام نیروهای مقاومت، در این مرحله سه اسیر مرد صهیونیست آزاد خواهند شد.

ششمین مرحله تبادل اسرا/ آماده سازی محل تحویل سه اسیر صهیونیست در غزه/ حضور پررنگ رزمندگان فلسطینی در محل تبادل اسرا + عکس و فیلم
حضور نیروهای مقاومت در محل انجام تبادل اسرا

بنر تمسخر آمیز نیروهای مقاومت در محل تبادل اسرا

رزمندگان فلسطینی در جایگاه تحویل سه اسیر اسرائیلی بنری با جمله‌ "پیروزی مطلق" نصب کرده اند که بر روی آن تصویری از نتانیاهو به چشم میخورد و کنایه ای به اظهارات همیشگی وی در رابطه با وعده پیروزی مطلق در غزه است، اما در نهایت این رژیم مجبور به تبادل اسرا با مقاومت شد.

ششمین مرحله تبادل اسرا/ آماده سازی محل تحویل سه اسیر صهیونیست در غزه/ حضور پررنگ رزمندگان فلسطینی در محل تبادل اسرا + عکس و فیلم
آماده سازی محل تبادل اسرا با بنر کنایه آمیز نیروهای مقاومت

۱۸۳ اسیر فلسطینی امروز آزاد می شوند

دفتر اطلاع‌رسانی اسیران فلسطینی اعلام کرد: اشغالگران، امروز (شنبه) ۱۸ اسیر محکوم به حبس ابد، ۵۴ اسیر با احکام حبس بالا و ۱۱۱ اسیر از اهالی نوار غزه را که پس از هفتم اکتبر بازداشت کرده بودند، آزاد می‌کنند.

"ایاد ابو شخیدم" اسیر فلسطینی ساکن الخلیل که به ۱۸ مرتبه حبس ابد محکوم است، یکی از اسرایی است که امروز در چارچوب توافق مبادله اسرا بین مقاومت و رژیم صهیونیستی آزاد خواهد شد. رژیم صهیونیستی این اسیر فلسطینی را به فرماندهی گردان‌های قسام در جنوب کرانه باختری و دست داشتن در عملیات پاسخ به ترور شهید شیخ احمد یاسین و شهید عبدالعزیز الرنتیسی متهم کرده است.

00:00
00:00
Download

حضور گسترده نیروهای مقاومت در محل تبادل اسرا

یوسف المبحوح، اسیر فلسطینی ساکن جبالیا در شمال نوار غزه که دسامبر ۲۰۲۱ در حمایت از بانوان اسیر فلسطینی و برای گرفتن انتقام حمله سازمان زندان‌های صهیونیستی به آنان، یک افسر اسرائیلی را در داخل زندان با سلاح سرد مورد حمله قرار داد، امروز در چارچوب توافق مبادله اسرا آزاد خواهد شد.

حرکت نیروهای صلیب سرخ به سمت دیر البلح برای تحویل گرفتن اسرای اسرائیلی

منابع عبری اعلام کردند که خودروهای نیروهای صلیب سرخ به منظور تحویل گرفتن سه اسیر اسرائیلی از گردان‌های قسام به سمت دیر البلح در مرکز نوار غزه به حرکت درآمده‌اند.

آغاز اعزام هفتمین گروه از بیماران و مجروحان فلسطینی به خارج از نوار غزه

در چهارچوب توافقات صورت گرفته برای اعزام بخشی از مجروحان فلسطینی به خارج از غزه برای انجام مداوا و مراقبت‌های پزشکی، امروز هفتمین گروه از بیماران و مجروحان فلسطینی از طریق گذرگاه رفح به خارج از نوار غزه و به مصر منتقل خواهند شد.

00:00
00:00
Download

انتقال اسرای صهیونیست به محل تبادل

دقایقی قبل نیروهای مقاومت سه اسیر صهیونیست را با ماشین‌ به محل تبادل اسرا منتقل کردند.

پنجمین مرحله تبادل اسرا/ اسرای صهیونیست در محل تبادل: تنها راه بازگشت اسرای اسرائیلی مذاکره است/ حماس: عملیات تبادل اسرا ثابت کرد که ملت و مقاومت فلسطین دست بالاتر را دارند/ اسرای فلسطینی با استقبال مردم وارد رام الله شدند + عکس و فیلم

سخنان اسرای صهیونیست در هنگام تبادل

یکی از اسرای اسرائیلی قبل از تحویل به صلیب سرخ در دیر البلح در سخنانی خطاب به خانواده‌های اسرای اسرائیلی خواستار ادامه تحرکات آن‌ها تا اجرای کامل همه مراحل توافق مبادله اسرا شد. او گفت تنها راه بازگشت اسرای اسرائیلی مذاکره است. او همچنین از مجاهدان گردان‌های قسام که از او در این مدت به خوبی محافظت و نگهداری کردند، تشکر کرد.

پنجمین مرحله تبادل اسرا/ اسرای صهیونیست در محل تبادل: تنها راه بازگشت اسرای اسرائیلی مذاکره است/ حماس: عملیات تبادل اسرا ثابت کرد که ملت و مقاومت فلسطین دست بالاتر را دارند/ اسرای فلسطینی با استقبال مردم وارد رام الله شدند + عکس و فیلم
حضور خودروهای یگان سایه گردان‌های قسام در دیر البلح برای تحویل سه اسیر صهیونیست

"شرعابی" دیگر اسیر اسرائیلی نیز در مراسم تحویل اسرا در دیر البلح گفت: دولت "اسرائیل" شکست خورد و باید جنگ را متوقف کرده و همه اسرا را بازگرداند.

پنجمین مرحله تبادل اسرا/ اسرای صهیونیست در محل تبادل: تنها راه بازگشت اسرای اسرائیلی مذاکره است/ حماس: عملیات تبادل اسرا ثابت کرد که ملت و مقاومت فلسطین دست بالاتر را دارند/ اسرای فلسطینی با استقبال مردم وارد رام الله شدند + عکس و فیلم
مصاحبه با اسرای صهیونیست

نظامی اسیر ارتش رژیم صهیونیستی هم از مبارزان گردان‌های قسام که در این مدت از او به خوبی نگهداری کرده و نیازهای او را تامین کردند، تشکر کرد.

خبرنگار رادیو ارتش رژیم صهیونیستی مراسم تحویل اسرا در دیر البلح در مرکز نوار غزه توسط گردان‌های قسام را "نمایشی ترسناک روی جایگاه حماس و صحنه‌هایی تکان‌دهنده" (اشاره به وضعیت جسمی اسرا) توصیف کرد.

حماس: عملیات تبادل اسرا ثابت کرد که ملت و مقاومت فلسطین دست بالاتر را دارند

جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد: گردان‌های قسام امروز شماری دیگر از اسرای صهیونیست را در قبال آزادی گروهی دیگر از اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد کرد، این تبادل در چارچوب توافق «طوفان الاقصی» انجام شد.

جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد: «ما طوفان هستیم… ما روز بعدی هستیم». این روزی کاملاً فلسطینی است که از زمان امضای توافق آتش‌بس، با خون و فداکاری‌های ملت و مقاومت ما آغاز شده است.

پنجمین مرحله تبادل اسرا/ اسرای صهیونیست در محل تبادل: تنها راه بازگشت اسرای اسرائیلی مذاکره است/ حماس: عملیات تبادل اسرا ثابت کرد که ملت و مقاومت فلسطین دست بالاتر را دارند/ اسرای فلسطینی با استقبال مردم وارد رام الله شدند + عکس و فیلم

این بیانیه می‌افزاید: صحنه‌های عملیات تبادل اسرا و پیام‌های مقاومت تاکید می‌کند که ملت و مقاومت فلسطین دست بالاتر را دارد و روز بعدی، روزی فلسطینی است که ما را به آزادی و تعیین سرنوشت نزدیک‌تر می‌کند.

حماس بیان کرد: ملت فلسطین با اتحاد خود در اطراف مقاومت و ایستادگی در برابر اشغالگران، هرگونه طرح ترامپ برای اشغال و آوارگی فلسطینیان را رد کرده و بر عزم راسخ خود برای شکست این توطئه‌ها تأکید می‌کند.

پنجمین مرحله تبادل اسرا/ اسرای صهیونیست در محل تبادل: تنها راه بازگشت اسرای اسرائیلی مذاکره است/ حماس: عملیات تبادل اسرا ثابت کرد که ملت و مقاومت فلسطین دست بالاتر را دارند/ اسرای فلسطینی با استقبال مردم وارد رام الله شدند + عکس و فیلم

این جنبش افزود: «پیروزی مطلقی» که جنایتکار جنگی نتانیاهو و ارتش او طی ۴۷۱ روز به دنبال آن بودند، برای همیشه در برابر مقاومت مردم غزه فروپاشید.

در پایان این بیانیه آمده است: مقاومت فلسطین پایبندی خود را به اصول انسانی و قوانین بین‌المللی در برخورد با اسرا ثابت کرده و تمام تلاش خود را برای حفظ جان آنان، علی‌رغم بمباران‌های عمدی رژیم صهیونیستی و تلاش‌های نتانیاهو برای حذف آنها، به کار گرفته است.

اسرای فلسطینی از زندان آزاد شدند

دقایقی قبل اتوبوس حامل بخشی از اسرای آزاد شده فلسطینی از زندان رژیم صهیونیستی آزاد شده و سمت منطقه بیتونیا در غرب رام الله حرکت کردند و در بدو ورود به رام الله اتوبوس آنها مورد استقبال فلسطینیان قرار گرفت.

00:00
00:00
Download
.

استقبال از سری اول اسرای فلسطینی

الجزیره به نقل از برخی منابع اعلام کرد که ۶ اسیر آزاد شده فلسطینی در چارچوب توافق مبادله اسرا با رژیم صهیونیستی از جمله "جمال الطویل" از رهبران جنبش حماس، به سبب وضعیت جسمی وخیمشان به بیمارستان منتقل شدند.

جنبش حماس با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: شرایط جسمانی زندانیان آزاد شده فلسطینی طی امروز ظهر (شنبه) بار دیگر نشان داد که اسرا وضعیت غم انگیزی در زندان های رژیم اشغالگر دارند.

00:00
00:00
Download

تصاویر آزادی اسرای فلسطینی از زندان رژیم صهیونیستی

حمله اشغالگران به خانه‌های اسرای آزاد شده فلسطینی

منابع فلسطینی اعلام کردند نیروهای اشغالگر صهیونیست منزل محمد خلیل البو در شمال الخلیل را مورد حمله قرار دادند.

همچنین خانه رشد ابو رموز در منطقه کفر عقب در قدس اشغالی که امروز در چهارچوب توافق تبادل اسرا آزاد شد نیز مورد حمله قرار گرفت.

از سوی دیگر سند طقاطقه دیگر اسیر فلسطینی آزاد شده است که منزل وی در منطقه بیت فجار در بیت لحم مورد حمله قرار گرفته و اشعالگران صندلی‌هایی که برای مهمانان جشن آزادی وی فراهم شده بود را شکستند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 5
  • DE ۱۰:۲۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
    0 0
    شکر که جنگ تمام شد
  • IR ۱۰:۳۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
    5 1
    طبق معمول اسراییل به پیمان وفا نکرده و خانه های پیش ساخته و چادرهایی که قرار بود به غزه بیاید، نیامده. مطمئت باشید بعد از تحویل گرفتن اسرا از حماس و بمبهای جدید از آمریکا، بدتر از قبل حمله میکنه.
  • IR ۱۰:۳۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
    0 1
    الان وقت این شده که مقاومت آمریکا را زیر فشار بگذارد تا چندین شهرک اشغالی مثل اشغلان را به مقاومت استرداد کند. تعداد زیادی شهرک غیرقانونی را هم که اشغالگران آمریکایی‌ گرفته‌اند را به مردم بی خانمان فلسطین واگذار کنند.
  • IR ۰۷:۰۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۱
    1 0
    جنازه هاشون رو تحویل اسراییل می دادید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس