کد خبر 1689871
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۸
دوشنبه؛ جلسه رسیدگی به شادی گل جنجالی زکی‌پور

جلسه رسیدگی به شادی گل جنجالی بازیکن تیم سپاهان در دیدار با پرسپولیس، روز دوشنبه هفته جاری برگزار خواهد شد.

به گزارش مشرق، شادی گل جنجالی میلاد زکی‌پور پس از گل سوم سپاهان به پرسپولیس، حاشیه‌ها و واکنش‌های زیادی در پی داشت. کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال نیز بلافاصله بعد از این بازی با صدور دستور موقت این بازیکن را تا اطلاع ثانوی از همراهی تیم خود محروم کرد.

پیگیری‌ها حاکی از این است که میلاد زکی‌پور باید تا پیش از روز دوشنبه کمیته انضباطی دفاعیه خود درباره شادی‌ گل جنجالی‌اش را به این کمیته ارسال کند و در جلسه روز دوشنبه، این پرونده مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

طبق نظر کمیته انضباطی، میلاد زکی‌پور نیازی به حضور در جلسه کمیته انضباطی ندارد و تنها لایحه دفاعی او مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۷:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۷
    0 0
    پس چرا به لخت شدن عالیشاه و ال کثیر رسیدگی نشد ؟ یا حمله عالیشاه به تماشاگران تبریزی؟؟ کلا کشور در اختیار باشگاه لنگی هست

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس