وزارت جهاد

معاون حوزه نظارت و بازرسی محصولات اساسی وزارت جهادکشاورزی علت اصلی افزایش قیمت سیب‌زمینی را احتکار و سوداگری دانست و گفت: بخشی از افزایش قیمت‌ها به بحث روانی در بازار است.

به گزارش مشرق، با اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی، محمد باقری شربیانی معاون حوزه نظارت و بازرسی محصولات اساسی این وزارتخانه در حاشیه نشست هماهنگی طرح تشدید نظارت بر کالاهای اساسی محصولات کشاورزی گفت: این طرح از ۲۹ بهمن با هدف جلوگیری از التهاب قیمت‌ها در بازار و جلوگیری از اقدام دلالان و سوداگران آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ در سراسر کشور ادامه خواهد یافت.

وی افزود: محصولات برنج، سیب‌زمینی، حبوبات، مواد پروتیینی و خرما در ایام ماه مبارک رمضان و نظارت بر اقلام مصرفی در نوروز مانند میوه شب عید در اولویت نظارت و بازرسی در قالب این طرح در کشور قرار دارد.

وی تاکید کرد: این طرح با مشارکت نیروها و امکانات تمام ارگان‌های نظارتی کشور همچون وزارت صمت، اصناف و بسیج اصناف، سازمان تعزیرات حکومتی و سازمان حمایت مصرف کننده و تولیدکننده و همچنین ارگان‌های انتظامی و امنیتی اجرا می‌شود.

معاون حوزه نظارت و بازرسی محصولات اساسی تصریح کرد: با متخلفان و محتکران محصولات کشاورزی به طور قاطع براساس قوانین تعزیرات حکومتی برخورد می‌شود و مردم اثرات این نظارت‌ها را در روزهای آینده خواهند دید.

وی گفت: براساس تبصره ۴ الحاقی ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در رصد و پایش انبارهای محصولات کشاورزی، محموله‌هایی که مشمول این تبصره قانونی می‌شوند، برابر ضوابط و قوانین برخورد می‌شود.

باقری شربیانی با اشاره به این که براساس شرایط و مقتضیات بازار، نظارت و بازرسی کالاهای اساسی در این طرح اولویت‌بندی شده است، اذعان داشت: در وهله نخست به بازرسان سراسر کشور ابلاغ کرده‌ایم تمام انبارها، شالیکوبی‌ها و کارخانجات فرآوری برنج‌های تولید داخل و محموله‌های وارداتی با نرخ مصوب سازمان حمایت مصرف کننده و تولیدکننده را رصد و پایش کنند و مطمئن شوند این محصولات با قیمت مصوب به دست مردم می‌رسد.

وی افزود: رصد و پایش سیب‌زمینی نیز در اولویت بعدی قرار دارد و پیش‌بینی می‌کنیم با ورود و عرضه سیب‌زمینی‌های برداشت شده از بندرعباس و جیرفت در روزهای آینده، التهاب قیمتی در بازار این محصول مرتفع شود.

معاون حوزه نظارت و بازرسی محصولات اساسی وزارت جهادکشاورزی علت اصلی افزایش قیمت سیب‌زمینی را احتکار و سوداگری دانست و گفت: بخشی از افزایش قیمت‌ها به بحث روانی در بازار، تحریم‌های ظالمانه و خرید مازاد خانوارها نیز برمی‌گردد.

وی افزود: کالاهای کشاورزی به اندازه مکفی در کشور تامین شده است و مردم می‌توانند با رفتار هوشمندانه و خرید به اندازه نیاز خانوار به کاهش التهاب بازار و جلوگیری از افزایش قیمت‌ها کمک کنند.

باقری شربیانی تصریح کرد: بازار براساس عرضه و تقاضا حرکت می‌کند و اگر خرید مازاد انجام شود، سوداگران برای کسب سود بیشتر دست به احتکار می‌زنند.

وی درباره اقدامات این حوزه طی سال جاری نیز گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۸۲ هزار و ۵۶۸ نوبت بازرسی در حوزه‌هایی همچون حبوبات، مواد پروتیینی و آرد توسط بازرسان در سراسر کشور صورت گرفته که منجر به تشکیل ۲۴ هزار و ۳۲۶ پرونده به ارزش ۵۳۰ میلیارد و ۸۲۳ میلیون تومان شده است.

این مسوول اظهار داشت: پرونده متخلفان را به مراجع قانونی ارجاع داده‌ایم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۴:۲۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۱
    1 0
    سیب زمینی روانی
    • DE ۰۱:۲۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۲
      0 0
      اونی که روانیه سیب زمینی نیست
  • IR ۱۴:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۱
    2 0
    مسولین خودشون روانی اند نیاز به مداوا دارند
  • RS ۱۴:۵۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۱
    1 0
    روانی ؟
  • IR ۱۴:۵۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۱
    1 0
    یعنی چی؟
  • IR ۱۴:۵۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۱
    2 0
    دلار چی. دارو چی حقوق کم بازشستگان چی گرانی اقلام خوراکی چی همه روانی است
  • IR ۱۵:۵۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۱
    1 0
    خیلی خودتو به حماقت میزنی، سیب زمینی رو کی میاد گونی گونی بخره
  • مرتضی IR ۱۶:۲۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۱
    0 0
    چی میگذره تو ایران ؟
  • GB ۱۸:۳۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۱
    0 0
    یعنی واقعا شما درایران زندگی نمی کنید کجاش روانی؟ قیمتش که واقعی
  • مصطفی IR ۱۹:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۱
    0 0
    کدوم بازار آقای وزیر؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس