در نبود آمریکا، اروپا به ۳۰۰ هزار سرباز مضاعف نیاز دارد

اتحادیه اروپا برای دفاع از خود بدون کمک آمریکا به ۳۰۰ هزار سرباز اضافی و بیش از ۵۰۰۰ خودرو و ادوات نظامی نیاز دارد که هزینه‌ای معادل ۲۵۰ میلیارد یورو خواهد داشت.

به گزارش مشرق، یک تحقیق تازه نشان داد که اتحادیه اروپا در صورت نیاز به دفاع از خود بدون مشارکت ایالات متحده، باید ۳۰۰ هزار سرباز مضاعف را بسیج کند.

مؤسسه اقتصاد جهانی کیل و مؤسسه تحقیقاتی بروگل مستقر در بلژیک در یک مطالعه تازه پیامدهای احتمالی امتناع آمریکا از حمایت از اتحادیه اروپا در امور دفاعی را تجزیه و تحلیل کرده‌اند.

در بیانیه مطبوعاتی این پژوهش آمده است: «اروپا باید حدود ۵۰ تیپ مضاعف را با مجموع ۳۰۰ هزار سرباز مستقر کند.»

علاوه بر این، اتحادیه اروپا باید ۱۴۰۰ تانک و ۲۰۰۰ خودروی زرهی جنگی دیگر خریداری کند که این میزان از مجموع تجهیزات آلمان، بریتانیا، ایتالیا و فرانسه بیشتر است. همچنین، بر اساس این مطالعه، اتحادیه اروپا باید سالانه حدود ۲۰۰۰ پهپاد دوربرد تولید کند.

در نتیجه، هزینه‌های دفاعی اضافی اتحادیه اروپا به ۲۵۰ میلیارد یورو خواهد رسید که تقریباً معادل ۳.۵ تا ۴ درصد از تولید ناخالص داخلی آن است. در این راستا، آلمان باید هزینه‌های نظامی سالانه خود را از ۸۰ میلیارد یورو به ۱۴۰ میلیارد یورو افزایش دهد.

این پژوهش همچنین نشان داد که هماهنگی نظامی همچنان یکی از مشکلات اصلی اروپا است، زیرا نیروهای مسلح کشورهای مختلف اتحادیه اروپا تحت فرمان دولت‌های ملی خود هستند.

در ماه ژانویه، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا از اتحادیه اروپا به دلیل سرمایه‌گذاری‌های اندک در توان دفاعی ناتو انتقاد کرد و از همه کشورهای عضو خواست که هزینه‌های دفاعی خود را به ۵ درصد تولید ناخالص داخلی‌شان افزایش دهند. در همین زمان، «پیت هگست»، وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد که واشنگتن در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای کاهش حضور نظامی خود در اروپا ندارد.

«جی‌دی ونس»، معاون رئیس‌جمهور آمریکا اخیراً در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ با «مارک روته»، دبیرکل ناتو دیدار کرد و گفت که کشورهای اتحادیه اروپا باید هزینه‌های دفاعی خود را افزایش دهند، زیرا ناتو به توزیع متوازن‌تر هزینه‌ها میان اعضای خود نیاز دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • حقگو IR ۲۳:۳۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۳
    0 0
    اگر اروپا یا هر کشوری زیاده خواه نباشد نیازی به ارتش هم ندارد .‌وقتی اروپایی ها فریب آمریکایی ها را خوردند و در اکراین انقلاب رنگی به راه انداختند جرقه های جنگ اکراین را کلید زدند و حالا هم کلی از این تصمیم اشتباه ضرر کرده اند . اگر اروپا دست از سرقت اموال آفریقا و آسیا بردارد و مهم تر دست از حمایت اشغالگران صهیونیست بردارد و حقوق ملت فلسطین را ادا کند هیچ نیازی به ارتش ندارد . چرا اروپا به ساخت بمب اتمی اسرائیل کمک کرد؟ چرا معیارهای دوگانه دارد ؟ چرا انگلیس و فرانسه بیشترین کشتار مردم را طی ۲۰۰سال اخیر رقم زده اند ؟ بیشترین انسان ها را به بعنوان برده از آفریقا و هند دزدیدند و کشتند و تجاوز کردند و یقین داشته باشند امروز روح آنها در آتش گناهان و جنایاتشان میسوزد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس