کد خبر 1698756
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۹
حمله توپخانه ای سوریه به لبنان

منابع محلی از حمله توپخانه ای رژیم الجولانی به لبنان خبر دادند.

به گزارش مشرق، از زمان سرنگونی بشار اسد، رئیس جمهور پیشین سوریه توسط تروریست‌های هیأت تحریر الشام به سرکردگی ابومحمد الجولانی، این کشور شاهد دوره‌ای از بی ثباتی و ناآرامی بوده است.

بر این اساس، در جدیدترین اقدامات رژیم تروریستی الجولانی، نیروهای وابسته به این رژیم اقدام به حمله توپخانه ای به مرز لبنان کردند.

العربیه به نقل از منابع محلی گزارش داد: نیروهای سوری مدعی هستند در حمله حزب الله لبنان به داخل خاک سوریه، ۳ نیروی کادر ارتش کشته شده اند. از این رو، این نیروها اقدام به هدف قرار دادن مناطق مرزی با لبنان با توپ و موشک کرده اند.

یک منبع امنیتی سوری نیز به الجزیره گفت: درگیری‌های شدیدی در مرز میان لبنان و سوریه رخ داده و طرفین اقدام به تبادل آتش کرده اند.

وزارت دفاع سوریه وابسته به رژیم الجولانی با صدور بیانیه‌ای مدعی شد: پس از تشدید تنش خطرناک توسط حزب‌الله، همه اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.

با این حال، جنبش حزب الله لبنان با رد تمامی اتهامات بی اساس وارد شده، با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: قاطعانه هرگونه ارتباط حزب الله با حوادثی را که روز یکشنبه در مرزهای لبنان و سوریه رخ داد، رد می‌کنیم.

این بیانیه می‌افزاید: همانطور که قبلاً هم گفته ایم، بار دیگر تاکید می‌کنیم که حوادثی که در داخل خاک سوریه جریان دارد، هیچ ارتباطی با جنبش حزب الله ندارد.

اتهامات وارده از سوی وزارت دفاع سوریه وابسته به رژیم الجولانی علیه حزب الله در حالی مطرح می‌شود که رژیم صهیونیستی آشکارا در حال هدف قرار دادن دائمی خاک سوریه بوده و حتی بخشی از خاک این کشور را نیز اشغال کرده است، اما تروریست‌های وابسته به الجولانی در مقابل این اقدامات سکوت کرده و اکنون در حال اتهام زنی به حزب الله هستند.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 10
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۲۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
    7 3
    همه در خدمت صهیونیست هستند
  • IR ۱۱:۵۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
    4 4
    بهرحال وقتی حزب الله جلوی اسرائیل کوتاه اومد و صلح یکطرفه رو قبول کرد باید منتظر این عواقب هم بمونه . حزب الله صلح یکطرفه رو پذیرفته و در حقیقت تسلیم شد و الان هم هر کاری میکنه اسرائیل حزب الله دیگه پاسخی نمیده بهش. شانس اوردیم یمن هست .
  • IR ۱۲:۱۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
    1 2
    اگر نیروهای ایران هم مواضع جولانی را موشک باران کنند و حمایت خود را از حزب الله به جولانی نشان دهند، این حملات متوقف خواهد شد.
  • IR ۱۳:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
    2 0
    داره از زمان به آسمون میباره...حالا این میمون بد ترکیب داده به مقاومت حمله میکنه..

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس