به گزارش مشرق،یکی از فعالان رسانه در توئیتی نوشت:

پس از حمله همزمان ارتش رژیم صهیونیستی از جنوب و نیروهای نیابتی آن از سمت شرق به لبنان، عشایر لبنانی از بامداد امروز حملات سنگینی را علیه نیروهای تروریستی تحریر الشام انجام داده‌اند. به نقل از یک منبع آگاه امنیتی سوری، در گفت‌وگو با الجزیره، موشک‌های هدایت‌شونده بسیاری به سمت مواضعی در خاک سوریه شلیک شده که منجر به کشته شدن دست‌کم هشت نفر از نیروهای سوری گردیده است.

ایالات متحده قصد دارد با استفاده از تروریست‌های سوری، کار ناتمام رژیم صهیونیستی در بقاع را به سرانجام برساند و به بهانه کنترل مرزها، همراه با نیروهای یونیفل در مرز شرقی مستقر شود.

قطر نیز که این روزها آسمان خود را برای حمله به انصارالله در اختیار ترامپ قرار داده، شبکه الجزیره را برای ایجاد فتنه مذهبی در سوریه و لبنان بسیج کرده است. نوع خبررسانی و روایت این شبکه بسیار شبیه به عملکرد آن در ابتدای بحران سوریه در سال ۲۰۱۱ و تحریک گسل‌های مذهبی است.

آمریکا با استفاده از تروریست‌های سوری، می‌خواهد کار ناتمام اسرائیل را به سرانجام برساند

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 6
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۶:۳۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
    10 6
    بفرما . اینم از قطر جون .‌ بهتون گفتم به روز از پشت بهتون خنجر میزنه .
    • IR ۱۱:۰۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
      2 0
      کل ساحل جنوبی خلیج فارس واس ماس. عنگلیس اونجارو 200 سال پیش از ایران جدا کرد.
  • IR ۰۹:۲۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
    2 0
    قطر داستان عجیبی شده ... استخوان لایه زخم
  • RS ۱۲:۰۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
    2 0
    اسرائیل چون قاتلی است که برای بودن باید تا ابد قاتل باقی بماند.
  • زهرا IR ۱۴:۰۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
    2 0
    به قطر هیچ اعتمادی نیست آنها به ما هم خیانت خواهند کرد. دلسوزی برای اینجور کشورها مثل اردوغان و ترکیه ...

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس