کد خبر 1699219
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۹
اسرائیل دوباره هشدار تخلیه صادر کرد

باز آغاز دور جدید نسل کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه، ارتش این رژیم برای مناطق زیادی در غزه هشدار تخلیه صادر کرد.

به گزارش مشرق، ارتش اسرائیل روز سه‌شنبه همزمان با آغاز عملیات نظامی غافلگیرکننده خود در غزه به غیرنظامیان فلسطینی دستور داد تا چندین منطقه در نوار غزه را تخلیه کنند.

آویخای ادرعی سخنگوی ارتش صهیونیستی، گفت که فلسطینیان باید شهرهای بیت حانون در شمال غزه و خزاعه و عبسان را در جنوب تخلیه کنند و این مناطق را «مناطق جنگی خطرناک» خواند.

مقامات فلسطینی در غزه اعلام کردند که با وجود توافق آتش‌بس که در ۱۹ ژانویه در این منطقه برقرار شده، در حملات هوایی اسرائیل به غزه که از اوایل سه‌شنبه آغاز شده دست‌کم ۳۲۲ نفر کشته و مفقود و صدها نفر نیز زخمی شده‌اند.

از اکتبر ۲۰۲۳، بیش از ۴۸۵۰۰ فلسطینی، عمدتاً زنان و کودکان، در یک عملیات نظامی وحشیانه اسرائیل در غزه که سازمانهای حقوقبشری آن نسل کشی خوانده اند، کشته و بیش از ۱۱۲۰۰۰ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

او در حساب کاربری خود در شبکه ایکس به مردم غزه گفت: «برای امنیت خود، باید فوراً به پناهگاه‌های شناخته‌شده در غرب شهر غزه و در خان یونس تخلیه شوید.»

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس