کد خبر 1699529
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۷
زلنسکی: روسها آماده پایان جنگ نیستند

رئیس جمهور اوکراین گفت: روسیه تاکنون نشان داده که آماده توقف جنگ نیست. روسیه همزمان با بحث پوتین درباره آتش بس، مراکز انرژی کشور ما را هدف قرار داده است.

به گزارش مشرق به نقل از الجزیره، ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین گفت: روسیه تاکنون نشان داده که آماده توقف جنگ نیست. روسیه همزمان با بحث پوتین درباره آتش بس مراکز انرژی کشور ما را هدف قرار داده است.

وی افزود: اراضی اوکراینی از موضوعات دشوار در میز مذاکرات است اما گام نخست در دست یابی به توافق آتش بس غیرمشروط است. به رسمیت شناختن سرزمین های اوکراین به عنوان اراضی روسی برای ما خط قرمز محسوب می شود.

زلنسکی تاکید کرد: ار فنلاند به خاطر وعده ارائه کمک ۶۶۰ میلیون یورویی به اوکراین تشکر می کنم.

وی افزود: امیدواریم که آمریکا به روسیه برای برقراری آتش بس غیرمشروط فشار وارد کند. پوتین طفره می رود و برای دست یابی به صلح باید روسیه تحت فشار قرار گیرد.

وی گفت: ما به سرمایه گذاری در صنایع نظامی به ویژه پهپادی نیاز داریم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۶:۱۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۹
    0 2
    درود بیکران بر زلنسکی کبیر نماد ایستادگی و شجاعت و وطن پرستی
  • IR ۱۶:۱۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۹
    2 0
    تا به شکر خوری نیوفتنی روس ها دست بردار نیستند و نخواهند بود، باید به فضاحت کشیده بشی تا شاید ازت بگذرند.
    • عمیر IR ۰۲:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۱
      0 0
      خب این اقای زلنسکی جلز و ولز روسوفیلهای پوششی رو برملا کرد تخخخخ

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس