کد خبر 1700359
تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۲:۳۰
نیاز سالانه گوشت قرمز در کشور به یک میلیون تن رسید

رئیس شورای تامین کنندگان دام نیاز سالانه گوشت قرمز در کشور را یک‌میلیون تن اعلام کرد.

به گزارش مشرق، منصور پوریان رئیس شورای تامین کنندگان دام با بیان اینکه مشکلی در توزیع گوشت نداریم، گفت: با توجه به فراوانی توزیع گوشت منجمدو نزدیک شدن به تاریخ انقضا، قیمت گوشت گوساله در محدوده های ۳۵۰ هزارتومان و گوسفندی ۳۶۰ هزارتومان است.

وی با اشاره به اینکه ذخایر گوشت منجمد بالاست، افزود: در کنار توزیع گوشت های منجمد، گوشت گرم به بازار عرضه می شود و از طرفی کشتار دام بالاست.

پوریان با بیان اینکه میزان دام کشتاری بالاست، گفت: میزان دام های کشتاری بدلیل نبود بازار مناسب روی دست تولیدکننده مانده که همین امر موجب شده بره های سنگین وزن قیمت کاهش یافته است.

رئیس شورای تامین کنندگان دام ادامه داد: با توجه به حجم بالای دام و واردات گوشت، همچنین گله هایی که باید کشتار شوند، ذخایر خوبی وجود دارد. براین اساس نباید از جمعیت دام مولد غافل ماند.

به گفته وی، میزان دام های مولد نسبت به نیمه اول سال بالاست و با احتساب زایش های بهار با حجم بالای دام روبرو خواهیم بود.

پوریان نیاز سالانه گوشت قرمز کشور را یک میلیون تن اعلام کرد و گفت : با توجه به رشد کمی و کیفی تولید، این بدان معنانیست که از تمامی پتانسیل استفاده شده است. گفتنی است که تولید گوشت قرمز ۹۰۰ تا ۹۲۳ هزارتن در کشور اعلام می شود که این میزان لاشه است با کسر استخوان ۷۵۰ تا ۸۰۰ هزارتن گوشت در کشور تولید می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 0
  • علی IR ۰۲:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۴
    2 0
    آنقدر بی رویه افغانی وارد کردن که حال و روز مردم بدبخت ایران هرروز بدتر شد
  • احمد IR ۰۴:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۴
    4 1
    این گوشت 360 تومنی کجا عرضه می شود؟ ما هنوز ندیدیم. آقای پوریان در کشتارگاه قدم می زند لذا تصور می کند گوشت خیلی فراوان است!! اگر گوشت فراوان بود اینهمه گران نمی فروختند!!
  • IR ۰۴:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۴
    0 0
    پس چرا وارد کردید همینا رو میخریدید و انبار میکردید و کم کم عرضه میکردید حیف پول نیست بریزید دور حداقل کاری کنید فقط خوراک دام وارد شه هر چند قیمت تولیدات داخلی بالاست چون مراتع کمه و قیمت گوشت توی بعضی کشورهای افریقایی ارزونه،،ولی خدا شاهده توی سال اگه دروغ نگم دم عید قربان یکم گوشت نذری اگه بیارن و یبار هم الان گوشت۳۵۰ تومانی دولت داد ما که گوست قرمز مصرف نمیکنیم چون خیلی گرونه
  • IR ۰۵:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۴
    0 0
    قیمت گوشت اگر متناسب با سطح درآمد باشه حتما در چرخه تولید و مصرف توازن برقرار میشه. اما شاید کشور نیاز داره تا با صادرات گوشت درآمد کسب کنه
  • IR ۰۸:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۴
    0 0
    مرسی
  • IR ۰۸:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۴
    0 0
    کدوم نیاز؟؟؟؟ ما چند ساله رنگ گوشت ندیدیم. برای مسئولین گوشت بره و آهو وارد کنید بهتره . برای تشکر از زحمات مسئولین
  • پدرام IR ۱۰:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۴
    0 0
    سلام ملت واقعا گلایه دارن چشم و دل سیر نیستن
  • IR ۱۱:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۵
    0 0
    یک میلیون تن درسال یعنی هرایرانی بطورمتوسط ماهیانه یک کیلوگرم گوشت مصرف میکنه؟؟؟؟ از محالات است!!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس