کد خبر 1700823
تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۸
بازیکن پرسپولیس خیال کارتال را راحت کرد

بازگشت بازیکن با تجربه پرسپولیس به تمرینات این تیم، خیال سرمربی ترکیه‌ای سرخپوشان را تا حدود زیادی راحت کرد.

به گزارش مشرق، تیم فوتبال پرسپولیس در حالی در هفته بیست و چهارم لیگ برتر به مصاف شمس‌آذر قزوین می‌رود که بازگشت وحید امیری به تمرینات گروهی، می‌تواند خبر خوبی برای سرمربی این تیم باشد.

امیری به دلیل مصدومیت چند بازی پرسپولیس را از دست داد اما حالا آمادگی بالای او باعث شده تا اسماعیل کارتال حساب ویژه‌ای روی این بازیکن با تجربه تیمش داشته باشد.

امیری که از بازیکنان چند پسته پرسپولیس محسوب می‌شود حالا این شانس را دارد تا بتواند با عملکرد خود به درخشش در پرسپولیس ادامه دهد؛ این در حالیست که به دلیل مصدومیت طولانی مدت امیری، شایعاتی در خصوص آینده او به گوش می‌رسید اما حالا به نظر می‌رسد که فقط کارتال می‌تواند در این مورد تصمیم گیری کند.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۵
    4 12
    ها لابد امیری شاخ غول میشکنه!!!!!!!!!خخخخخخخخخخخخخخخخ
    • ES ۱۲:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۵
      1 1
      شاخ اتون رو دهه بار شکسته
    • IR ۱۴:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۵
      1 1
      شاخ امثال تو رو میشکنه ، همانطوریکه بدفعات با دیگر هم تیمی هایش شکسته و همین کافیست !
  • IR ۱۴:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۵
    1 1
    مرگ بر پیروزی
  • یاسین IR ۱۵:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۵
    1 1
    مرگ بر پیروزی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس