شیخ نعیم قاسم: پیروزی بزرگی به دست آوردیم

دبیرکل حزب الله لبنان بر شکست رژیم صهیونیستی طی ۷۵ سال گذشته تاکید کرد و نسبت به نقشه این رژیم در قبال کشورهای منطقه هشدار داد.

به گزارش مشرق، شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان در برنامه منبر القدس تاکید کرد: ۷۵ سال از اشغال غزه و قدس توسط رژیم صهیونیستی می‌گذرد اما این رژیم نتوانسته حتی یک وجب از خاک فلسطین را از آنِ خود کند.

وی افزود: طوفان الاقصی انجام شد تا نشان دهد دشمن صهیونیستی در یک بحران ماهیتی به سر می‌برد. ما به ملت افسانه‌ای و نمونه فلسطین که برای باقی ماندن در سرزمین خود فداکاری‌های زیادی کرده درود می‌فرستیم.

شیخ نعیم قاسم بیان کرد: با وجود برجای ماندن بیش از ۵۰ هزار شهید، نسل کشی و گرسنگی دادن به ملت فلسطین، آنها همچنان استوار و مطمئن به پیروزی از جانب خداوند هستند.

وی تصریح کرد: ملت فلسطین شهدای شاخص زیادی را در راه قدس تقدیم کرده و ما شعار ای قدس بر عهد خود هستیم را سر داده و در کنار فلسطین می‌ایستیم. هدف دشمن محو کردن کامل مسأله فلسطین، کوچاندن ساکنان نوار غزه و کرانه باختری و اشغال خاک کشورهای همسایه از جمله لبنان، سوریه، مصر و اردن است.

نعیم قاسم اضافه کرد: هدف دشمن، تسلط بر خاورمیانه‌ای است که می‌خواهد آن را بر اساس خواست خود شکل دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس