کد خبر 1701288
تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۵
شرط اتحادیه اروپا برای لغو تحریم‌ها علیه روسیه

اتحادیه اروپا اعلام کرد که خروج همه نیروهای روسیه از اوکراین یکی از شروط اصلی برای لغو یا تعدیل تحریم‌های بروکسل علیه مسکو است.

به گزارش مشرق، «آنیتا هیپر» سخنگوی مسئول سیاست خارجی و امنیتی اتحادیه اروپا چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: پایان تهاجم بدون توجیه روسیه به اوکراین و خروج بی‌قید و شرط نیروهای نظامی روس از تمام مناطق اوکراین یکی از پیش‌شرط‌های اصلی برای لغو یا تعدیل تحریم‌هاست.

هیپر افزود: روسیه باید اراده سیاسی راستین خود را برای پایان دادن به این جنگ و تهاجم غیرقانونی نشان دهد. تجربه نشان داده است که روسیه را باید بر اساس اقداماتش قضاوت کرد، نه بر مبنای حرف‌هایش.

آمریکا هفته جاری در مذاکراتی که در عربستان با روسیه و اوکراین داشت به توافق‌های جداگانه‌ای برای توقف حملات کی‌یف و مسکو در دریا و علیه زیرساخت‌های انرژی دست یافت.

آمریکا نیز موافقت کرد تا برخی تحریم‌ها علیه روسیه را لغو کند. اتحادیه اروپا به این مذاکرات دعوت نشده بود اما از این توافق استقبال کرد.

روسیه اعلام کرد که آمریکا موافقت کرده است که در ازای رسیدن به توافقی در مورد امنیت کشتیرانی در دریای سیاه به لغو برخی از تحریم‌های غربی علیه شرکت‌های کشتیرانی و صنعت مواد غذایی و کود کمک کند.

دیپلمات‌ها به رویترز گفتندف بسیاری از تحریم‌هایی که روسیه خواستار لغو آنها شده، به بسته‌های تحریمی اتحادیه اروپا علیه مسکو مربوط می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 7
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۱:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۷
    1 0
    شرط هم میزاره از خدات باشه پولت حروم موفقیت امریکا نمیکنی
  • IR ۰۳:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۷
    2 0
    روسیه: چشممم همین الان خارج می شم.
  • ali IR ۱۲:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۷
    0 0
    نه اینکه تحریمها روسیه را بزانو‌ در آورده!!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس