کد خبر 1701838
تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰
برگزاری گفتگوهای کارشناسی ایران و سه کشور اروپایی در ژنو

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران از برگزاری گفتگوهای کارشناسی ایران و سه کشور اروپایی در ژنو خبر داد.

به گزارش مشرق، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم در مورد روند گفتگوها با طرف‌های اروپایی درباره موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌ها گفت: دور جدید این گفتگوها با هدف بحث و تبادل نظر در مورد ابعاد مختلف موضوع در هر دو حوزه رفع تحریم و هسته‌ای، روز پنج‌شنبه در سطح کارشناسی در ژنو برگزار شد.

خاطر نشان می شود دور آخر گفتگوهای ایران و سه کشور اروپایی ششم اسفندماه در حاشیه سفر وزیر امورخارجه به ژنو با حضور مدیران سیاسی سه کشور و معاون وزیر امور خارجه کاظم غریب‌آبادی برگزار شد.

پیشتر غریب آبادی در خصوص گفتگوهای خود در ژنو در گفتگویی گفته بود: در این نشست دو الی سه تصمیم گرفتیم. اول، به گفتگوهای خودمان در سطح فنی ‌تر و تخصصی تر ادامه دهیم و همچنین کارشناسان ما به بحث و بررسی بیشتر بپردازند.

غریب آبادی افزود: نکته دوم این است که هر چهار طرف تاکید داشتند که حتما یک راه‌حل مذاکراتی برای این موضوعات مورد علاقه طرفین باید پیگیری شود و یک تفاهمات و خروجی در این جهت رقم بخورد. همه موضوعات را هم نباید به خواسته طرفی گره بزنیم که خودش همواره در مذاکرات مخرب بوده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۱:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۹
    0 0
    خجالت بکشید و مذاکرات خیانتی را پایان دهید
  • IR ۰۳:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۹
    0 0
    اروپا به شهرونداش گفته مایحتاج تهیه کنن واسه موارد اینده ! چه فلاکتی در راهشونه ؟! فلاکتی که دنیا دادن قبلا !
  • IR ۰۴:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۹
    0 0
    واقعا حماقت عده‌ای در کشور فوق کهکشانی هست، مرض مذاکره دارند و باید یک در میان با کدخدا و نوکرهای چشم آبی درپیت کدخدا مذاکره کنند!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس