کد خبر 1702629
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۰
.

اقدام جنجالی داور پرویی در زمین مسابقه علیه یکی از اعضای کادرفنی خبرساز شد.

به گزارش مشرق، «حرکت کونگ فویی داور در زمین فوتبال خبرساز شد»، این گزارش امروز (سه‌شنبه) نشریه مارکا اسپانیا از اتفاق عجیب و غریب در فوتبال پرو است.حرکت رزمی داور پرویی در دفاع از خود در آمریکای جنوبی به ترند فضای مجازی تبدیل شد.

دیدار تیم‌های ماجدالینا و هواکیلا در لیگ فوتبال پرو با نتیجه ۲ بر یک به نفع تیم هواکیلا در جریان بود.داور تصمیم به اخراج بازیکن ماجدالینا گرفت که این تصمیم باعث خشم یکی از اعضای کادرفنی این تیم شد و او با یک بطری به داور حمله کرد اما با حرکت غافلگیرکننده داور مواجه شد.

نشریه اسپانیایی می‌نویسد که حرکت کونگ فویی داور پرویی به صورت این فرد برای اولین بار در تاریخ فوتبال از سوی داور ثبت شده است.براساس گزارش مارکا، این اقدام داور بازی برای دفاع خود هنوز از سوی کمیته انضباطی با محرومیت و جریمه‌ای مواجه نشده و این پرونده درحال بررسی است.

00:00
00:00
Download

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۲:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۲
    23 2
    دمش گرم عالی بود.
  • IR ۱۴:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۲
    8 0
    جایزه نوبل را باید به این داور داد که با دفاع از خودش حواس دیگر داوران را جمع کرد که در چنین لحظاتی حتماً از خودتان دفاع کنید.
  • IR ۱۶:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۲
    16 0
    اقدامش کاملا به جا و دفاع شخصی بود
  • IR ۱۷:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۲
    10 0
    کتک نوش جونش باشه .اهانت به داور کرده و چوبشم خورد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس