نیکولاس ژوور ها در فوتبال اروپا، رمال ها در فوتبال ایران/ آرسنال مربی ضریات آزاد تخصصی دارد، سرمربی ایرانی، دستیار متخصص فحاشی

با احترام به اندک مربیان باسواد ایرانی که دانش دارند و دنبال یادگیری هستند، یکی از دلایل عقب ماندگی فوتبال ما به مربیان عقب افتاده ای برمی گردد که جای مربیان جوان را پر کرده اند.

به گزارش مشرق، صحنه گل‌های اول و دوم آرسنال به رئال مادرید بهترین شاهد برای تفاوت فوتبال مدرن اروپا با فوتبال عقب افتاده ایران است.

در فیلم کوتاهی که از ثانیه هایی قبل از گل اول دکلان رایس و آرسنال پخش شده، نیکولاس ژوور مربی تخصصی ضربه آزاد در کادرفنی آرسنال، با علامت دست به رایس می گوید ضربه کاشته را چگونه بزند و رایس هم به همان شیوه مدنظر دستیار آرتتا به توپ کات می دهد و یک سوپر گل را دو بار تکرار می کند.

اینجاست که تفاوت فوتبال ایران و اروپا آشکار می‌شود، آنها در کادر فنی خود مربی متخصص ضربات کاشته دارند و ما در کادر فنی برخی سرمربیانمان دستیارانی را می‌بینیم که متخصص فحاشی هستند، یعنی کار این دستیار همین است که فقط روی نیمکت بنشیند و ۹۰ دقیقه به سرمربی حریف و بازیکنانش فحش ناموس بدهد.

جای نیکولاس ژوور ها را در فوتبال ما رمال ها پر می کنند، دستیارانی که بلد باشند ادرار بچه نابالغی را سریع روی خط دروازه بریزند و یا چیزی را برای طلسم درون رختکن حریف جاسازی کنند.

00:00
00:00
Download
منبع: خبر ورزشی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 13
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۰۹:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۰
    16 0
    خخخخخخ زدی تو خال واقعا ایرانی ها خیلی فحش و زود عصبی میشن
  • آراز IR ۱۰:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۰
    9 0
    عالی
  • سعید IR ۱۰:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۰
    23 1
    چرا باید تو اقتصاد ورشکسته ایران هزاران میلیاد تومن خرج فوتبال بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    • محمد IR ۱۱:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۰
      0 19
      این فکرت فسیل شده ....میلیونها جوان عاشق فوتبالند
    • IR ۱۲:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۰
      5 0
      میلیونها جوان هم بیکارند پول اشتغال شون رو میدن به مدیران و بازیکنان بی افتخاری که خارج ایران دو زار نمی ارزن . یعنی چی یه بازیکن ۱۵۰ میلیارد تومن ؟ پول دزدیه ؟
    • IR ۱۴:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۰
      2 0
      منطقیه واقع
  • IR ۱۰:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۰
    2 6
    بی ادب
  • US ۱۰:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۰
    10 0
    همین ها را میشه صدمیلیون برابر درباب مقایسه سیاست و اقتصاد دو کشور گفت
  • IR ۱۳:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۰
    0 0
    جالبه
  • IR ۱۳:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۰
    0 0
    عجب
  • ابی IR ۱۴:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۰
    0 0
    دقیقاً درست گفتید دمت گرم
  • حمیدی IR ۱۴:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۰
    0 0
    دمت گرم گل گفتی
  • IR ۱۵:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۰
    0 0
    😂😂😂😂

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس