وی افزود: دویدنهای سریع و طولانی مدت به ویژه روی سطوح شیبدار و سخت، فقدان آمادگی بدنی، خستگی ، ضعف یا کوتاهی عضلانی از جمله عواملی هستند که احتمال بروز چنین آسیبی را افزایش میدهند. همچنین پوشیدن کفشهایی با قوس کف پایی مسطح و با اندازه نامناسب پاشنه، به دلیل عدم جذب کافی فشارهای وارده به هنگام برخورد پا با زمین میتواند باعث ایجاد عارضه Shin splint شود.
عباسی درباره جنس کفش و کیفیت آن گفت: جنس کفش باید به گونهای باشد که سبک وزن، با دوام و انعطاف پذیری لازم را داشته باشد به طوری که انگشتان پا در حین دویدن بتوانند به راحتی خم شوند و نیازی به فعالیت و کار بیش از حد عضلات ساق پا نباشد. البته بخش محافظ پاشنه باید به اندازهای سفت باشد که به پایداری پا کمک کند. همچنین نرمی لایه داخلی کفش نیز باید در حدی باشد که از اصطکاک بیش از حد پا جلوگیری کند.
وی اضافه کرد: کفش ورزشی باید پس از پیمودن مسافت تقریبی 800 کیلومتر و یا هر شش ماه تعویض شود. همچنین افرادی که دچار صافی کف پا هستند باید از کفیهای طبی مناسب استفاده نمایند.
عباسی در پایان تاکید کرد: برای پیشگیری از بروز عارضه Shin splint قبل از شروع دویدن باید تمرینات کششی عضلات ساق پا صورت بگیرد و ورزشکار باید از دویدنهای طولانی مدت و بیش از چهار روز در هفته اجتناب کند.