** اولین و شاید مهمترین خاصیت زردچوبه در ضد سرطانی بودن آن است. در تحقیقاتی که چند سال پیش انجام شد تعدادی از مردم به عنوان نمونه انتخاب شدند و در دو گروه متفاوت که یکی 1000 میلی گرم زرد چوبه مصرف می کرد و دیگری میزان مصرف این ادویه را به شدت کاهش داده بود تقسیم شدند. در این تحقیقات مشخص شد که این ادویه می تواند در مقابل بسیاری از سرطان ها مانند: پروستات و ... مقاومت می کند.
** مرکز سلامت دانشگاه مریلند چندی پیش در تحقیقاتی به این نتیجه رسید که زرد چوبه میزان بسیاری آنتی اکسیدان های قوی برای مقابله با رادیکال های آزاد دارد. آنتی اکسیدان ها با برخورد با رادیکال های آزاد از بروز بیماری های مختلفی جلوگیری می کنند. مهمترین کاری که این خاصیت زرد چوبه می تواند انجام دهد مقاومت در مقابل از بین رفتن پوست است.
** برخی از بیماری هایی که برای بدن به وجود می آید بر اثر التهابات مختلف است. دانشمندان در یکسری تحقیقاتی که انجام داده اند به خواص ضد التهابی این ادویه پی بردند. آن ها همچنین برخی بیماری های التهابی را در موش ها ایجاد کردند ولی توانستند با تزریق میزان درستی از زرد چوبه آن را درمان کنند.
** زرد چوبه می تواند از بهم چسبیدگی پلاکت های خون جلوگیری کند و به همین دلیل بهترین ادویه برای از بین بردن بیماری های قلبی و عروقی نامیده می شود. افرادی که از این ادویه به میزان مناسب(1000 میلی گرم در هفته) استفاده می کنند می توانند به سیستم گردش خونشان کاملا اطمینان داشته باشند.
** از دیگر فواید این ادویه می توانیم به ضد سم و ضد نفخ بودن آن اشاره کنیم. همچنین زرد چوبه ادویه ای است که می تواند شما را در مقابل باکتری های مختلف نیز بیمه کند. بسیاری از پزشکان استفاده از آن را در غذاها و یا حتی در برخی دسرها توصیه می کنند.