این ضایعه را به جامعه هنری انقلاب و خصوصا به دوست وهمکار عزیمان حمید باباوند تسلیت می گوئیم و از درگاه حضرت رحمان صبر جمیل برای ایشان و خانواده محترمشان و مهمان شدن آن مرحوم بر سر سفره ابا عبدالله الحسین علیه السلام را مسئلت داریم.

گروه فرهنگی مشرق - مطلع شدیم روز گذشته محمد باباوند، بازیگر، نمایشنامه نویس و کارگردان تئاتر (دفاع مقدس) بر اثر عارضه قلبی در سن 28 سالگی به لقای معبود شتافته است.

محمد باباوند برادر حمید باباوند، سردبیر ارشد گروه مجلات همشهری و از روزنامه نگاران با سابقه فرهنگ و هنر انقلاب است.

این ضایعه را به جامعه هنری انقلاب و خصوصا به دوست و همکار عزیزمان حمید باباوند تسلیت می گوئیم و از درگاه حضرت رحمان صبر جمیل برای ایشان و خانواده محترمشان و مهمان شدن آن مرحوم بر سر سفره اباعبدالله الحسین علیه السلام را مسئلت داریم.

  تحریریه فرهنگی پایگاه خبری 
     .........مشرق نیوز .........

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • saeid s ۱۵:۵۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۹
    0 0
    روحش شاد و یادش گرامی تسلیت عرض می کنم.
  • سعید ۱۷:۰۵ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۹
    0 0
    هر روز تو این کشور این همه جوان دارن پرپر میشن. ضمن تسلیت به این برادر عزیز کاش ما و جان و ناموس همه در این کشور محترم باشه
  • ۱۰:۴۶ - ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
    0 0
    مرد حسابی بخون بعد اظهار نظر کن... مثل این که تو تاحالا ستون تسلیت مطبوعات رو ندیدی این بنده خدا همکارشون بود برای آگهی تسلیت زدن... چه ربطی به جوان هایی داره که پر پر می شن!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس