به گزارش مشرق، مهمترین عناوین سیاسی یک شنبه 13 اسفند به شرح زیر است:


ولایتی در نشست خبری مطرح کرد:
ائتلاف 3گانه بسته نیست/سه کارگروه برای تشکیل ارکان اصلی دولت آینده
علی اکبر ولایتی در نشست خبری خود در پژوهشگاه باقرالعلوم به سوالات خبرنگاران پیرامون اخبار مربوط به ائتلاف سه‌گانه اصولگرایان پاسخ داد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار مشرق درباره تغییر احتمالی در ائتلاف با حضور هاشمی رفسنجانی در عرصه انتخابات و کناره‌گیری او به نفع وی، پاسخ داد: بنده تابع تصمیم‌گیری در ائتلاف سه‌گانه هستم و هر چه در این مجموعه تصمیم گرفته شود، عمل می‌کنم.

ولایتی همچنین در نشست خبری خود با بیان اینکه سه کارگروه برای ارکان اصلی دولت آینده تشکیل خواهیم داد، گفت: هر یک از اعضای ائتلاف سه‌گانه مسئولیت کارگروهی را بر عهده گرفتند که این کارگروه‌ها در صورت پیروزی ائتلاف، ارکان اصلی دولت آینده را تشکیل می‌دهند.



تحلیل کرباسچی از فتنه سال 88؛
رفتار موسوی و کروبی خلاف قانون نبود/انتقاد از نحوه رای دادن خاتمی در انتخابات مجلس نهم
غلامحسین کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران در یک مصاحبه تفصیلی به تحلیل فتنه سال 88 پرداخت که طی آن درباره موسوی و کروبی اینطور گفته است: آقایان موسوی و کروبی که نرفتند ساختمان ریاست جمهوری را اشغال کنند یا این که به پاستور لشکر کشی کنند. اگر این کار را کرده بودند، یعنی تن ندادن به آراء و دنبال کردن خواسته‌ها به صورت غیرقانونی.



کرباسچی که هیچ یک از اقدامات موسوی و کروبی را خلاف قانون نمی داند، در خصوص حوادث روز عاشورای تهران نیز می گوید: آقای موسوی و کروبی هیچ یک از کسی دعوت نکردند که به خیابان‌ها بیایند و کار خلاف قانون انجام دهند. در تظاهرات روز عاشورا هم که اشاره کردید مگر برای همه دسته‌ها از وزارت کشور مجوز گرفته می شود؟ راهپیمایی مذهبی است و همه انجام می دهند. حالا اگر مجموعه از حوادث آن روز اتفاق افتاد، مگر مسئولیت آن بر عهده آقایان موسوی و کروبی است؟

جلسه ویژه برای ارزیابی یک دیدار
"آرمان روابط عمومی" نوشت: شنیده شد که مجمع روحانیون اقدام به تشکیل جلسه‌ای با هدف ارزیابی دیدار دو نفر از اعضای این مجمع با مقام معظم رهبری نموده است. مشرق نوشت؛ حاضران در این جلسه بالاتفاق از این دیدار و مباحث مطرح‌شده در آن ابراز رضایت کرده و خواستار آن شدند درخواست دیدار دیگری با معظم‌له داده شود تا درباره انتخابات ریاست‌جمهوری مطالبی با ایشان مطرح شود.

سه موضوع چالشی لایحه بودجه 92
اسماعیل جلیلی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس طی هفته جاری روزی یک نوبت جلسه برگزار می‌کنند تا لایحه بودجه سال 92 را مورد بررسی قرار دهند.

وی افزود: جلسات هفته جاری نمایندگان عضو کمیسیون بودجه بیشتر جنبه مشورتی دارد و از هفته بعد جلسات به طور منسجم در دو نوبت کاری برگزار می‌شود.

محسن رضایی مطرح کرد:
تشکیل هیئت منصفه انتخابات/ توجیه استفاده از نیروهای موسوی در ستادهای انتخاباتی
«محسن رضایی» در "نشست پرسش و پاسخ با دانشجویان دانشگاه شهید رجایی" با بیان اینکه اشتباهاتی در زمان رأی گیری در انتخابات صورت می گیرد، گفت: شاید تخلفاتی هم باشد اما قطعا در حد استاندارد بوده است؛ همچنین باید هیئت منصفه ای باشد که افرادی که رد صلاحیت شده اند در آنجا طرح شکایت کنند.

«دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام» با بیان اینکه پیشنهاد کرده ام همه کاندیداهای ریاست جمهوری در جمعی با حضور 400 نفر از نخبگان کشور نظرات خود را ارائه کنند افزود: هر کس بیشترین نمره را کسب کرد محور قرار گیرد و بقیه کاندیداها نیز در کابینه وی باشند.

وی اولویت اصلی کشور را مهار گرانی دانست و با تشبیه نقدینگی کشور به آب اضافه کرد: در کشور ما این آب سرریز کرده و این شرایط محصول چند عامل است که یارانه ها، کسربودجه دولت، استقراض بانکها از بانک مرکزی و تحریم ها از آن جمله است.

رضایی ادامه داد: تحریم ها 30 درصد و عملکرد مجلس و دولت 70 درصد درگرانی های کشور تاثیر دارند.

درباره هاشمی 2013/
هاشمی چگونه در پازل انتخابات 92 بازی می‌کند؟
اظهار نظرهای نزدیکان هاشمی رفسنجانی و همچنین اعضای خانواده ایشان گویای این امر است که آیت الله 78 ساله، شخصا توان رویارویی با رقبای انتخاباتی را نداشته و با معرفی گزینه ای برای پیاده سازی طرح انتخاباتی خود، در یازهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خود را در معرض انتخاب مردم قرار واهد داد.

هاشمي از رحيم مشايي حمايت مي‌كند!
صادق زيبا كلام در گفت‌وگويي با روزنامه آرمان روابط عمومی گفت: آقاي هاشمي ذوب در انقلاب و نظام هستند. اگر ببينند ولايتي يا يك رئيس‌جمهور اصولگراي ديگر دارد سياست‌هاي 8 سال گذشته را تعديل و تغيير مي‌دهد با همه توان پشت او قرار مي‌‌گيرند و از وي حمايت مي‌كنند.

حتي اگر به فرض، آن فرد اسفنديار رحيم مشايي باشد مشروط بر آنكه آقاي هاشمي ببينند سياست‌هاي هشت سال گذشته دارند تغيير و تحول پيدا مي‌‌كنند.

شکایت یک «دانشجو» از «وزیر سابق دولت»
به گزارش آرمان روابط عمومی، براساس شکایت یک دانشجوی علوم رایانه‌ای از یکی از وزرای اقتصادی سابق دولت که هم‌اکنون در قوه قضائیه مشغول رسیدگی است، خواهان مدعی است وزیر مربوطه در زمان تصدی وزارت پس از دریافت ایده وی برای ساماندهی بخش املاک کشور، آن‌را به عنوان طرح اختصاصی این وزارتخانه به دولت ارائه و اجرایی کرده است. این دانشجو برای اثبات ادعای خود، سند ثبت این ایده در واحد ثبت آثار کتابخانه ملی در سال 87 را به دادگاه ارائه کرده است.

آقا تهرانی:
به دنبال جایگزین آیت الله خوشوقت هستیم/ باید هاشمی را با آقا تراز کنیم
حجت الاسلام آقا تهرانی،‌نماینده مردم تهران در مجلس نهم و دبیر کل جبهه پایداری اخیراً در سخنرانی خود در همایش استانی این جبهه و همچنین در گفتگو با خبرنگاران مهمترین مواضع جدید جبهه پایداری را تشریح کرد.

او همچنین در این مواضع جدید به شعارهای جبهه پایداری برای انتخابات پیش رو نیز اشاره می‌کند که اخلاص برای خدا یکی از آنهاست. او می گوید:  عده ای در عمل به جدایی دین از سیاست قائل هستند، اما امام خمینی(ره) و اسلام این تفکر را قبول ندارد، میزان حق و باطل در زمان ما هم ولی فقیه است؛ خیلی از ما ادعا داریم ولی به صورت گزینشی عمل می کنیم، حرف ولایت حجت است؛ آقای احمدی نژاد، لاریجانی و هر کس دیگری باید کارهای خود را با گفته های رهبری میزان کنند.

باقری لنکرانی:
برخی به دنبال دوقطبی‌کردن فضای انتخابات هستند/ اصلاح‌طلبان نیروهای سفیدشان را در انتخابات شوراها می‎آورند
کامران باقری لنکرانی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو» تصریح کرد: گروه‌هایی که با پرچم اصلاح‌طلبی در انتخابات حاضر می‌شوند، دچار تردید در انتخابات بوده و با عدم اقبال مردم مواجه هستند و می گویند که نمی خواهیم رای 20 میلیونی دور قبل به کمتر از پنج میلیون کاهش یابد.

وی افزود: افرادی که با این پرچم شناخته می شدند، در انتخابات مجلس در بیشتر جاها رای لازم را نیاوردند، بنابراین در مجلس نهم فراکسیون اصلاح طلب نداریم و تعدادشان به کمتر از 10 نفر در این مجلس رسید.

سخنگوی جبهه پایداری با بیان اینکه امروز دیگر اقبال عمومی به پرچم اصلاح طلبان در کشور نیست و مردم از کسانی که این پرچم را انتخاب کرده اند، دلخورند، ادامه داد: علت این است که در فتنه 88 این جریان نتوانست بین منافع گروهی و ملی به نفع منافع ملی تصمیم بگیرد و هشت ماه کشور را در بحران و آشوب نگه داشتند و تلاشان این بود که نگذارند ثبات و آرامش در جامعه حاکم شود.

باقری لنکرانی با اشاره به اینکه اصلاح‌طلبان در پی وارد کردن نیروهای سفیدشان در انتخابات شوراها هستند، بیان داشت: اگر گروهی با پرچم اصلاح طلبان در صحنه انتخابات آینده حضور یابند، به طور قطع مورد استقبال عمومی قرار نمی گیرند؛ کما اینکه سران این جریان اعلام کرده اند فضای انتخابات ریاست جمهوری رقابت بین افرادی است که داعیه اصولگرایی داشته و اعتقاد به انقلاب دارند و اصول قانون اساسی را شعار خود قرار می دهند.

نامه کمیسیون اصل 90 به رحیمی
محمدعلی پورمختار، رئیس کمیسیون اصل 90 قانون اساسی مجلس  در گفت‌وگو با فارس با اشاره به آغاز بررسی عملکرد ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در کمیسیون متبوعش گفت: کمیسیون هفته گذشته طی نامه‌ای به رئیس ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی خواستار  دریافت آمار و اطلاعات عملکرد این ستاد شد.

وی یادآور شد: به دنبال نارضایتی شدید رهبر معظم انقلاب از عدم پیشرفت فعالیت‌ها در مبارزه با مفاسد اقتصادی، بررسی عملکرد این ستاد در دستور کار کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس قرار گرفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس