مشرق - جواد جهانگيرزاده، عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي در گفتوگو با نداي انقلاب، با بيان اينکه جنس حضور مردم در حماسه 9 ديماه سال قبل با ساير برخوردها و رفتارهاي دائمي آنها در قبال نظام متفاوت بود، گفت: انگار در 9 دي مردم آمده بودند که بار ديگر انقلاب اسلامي را احيا کنند.
وي افزود: مردم احساس کرده بودند که انقلاب در خطر است و اساس و ارکان حاکميت در مخاطره قرار گرفته است؛ آنها مدتها با سران فتنه مدارا کردند، ولي ظاهرا اين مدارا پاسخ نداده بود.
اين نماينده مجلس هشتم اضافه کرد: مردم همانند حوادثي از قبيل تسخير لانه جاسوسي و 18 تير در 9 ديماه سال 1388 نيز آمده بودند که خود کار را يکسره کنند و از اين جهت اين حماسه نقطه عطف و تجديد بيعتي بين مردم و رهبري بود.
جهانگيرزاده يادآور شد: اگر مروري بر حوادث پس از انتخابات داشته باشيم، متوجه ميشويم مقام معظم رهبري با بزرگواري و مدارا با سران فتنه برخورد کردند و مردم نيز با مدارا نميخواستند رفتاري انجام گيرد که خداي نکرده باعث ايجاد شکاف در وحدت ملي شود، ولي فتنهگران باز به روند سياسي گذشته خود ادامه دادند که منجر به شکلگيري حماسه 9 دي شد.
اين عضو کميسيون امنيت ملي مجلس با بيان اينکه 9 ديماه شروعي تازه براي تداوم يک پيمان بسيار مهم بود، اظهار کرد: مردم با بصيرت دريافتند که از آگاهي موجود سوءاستفاده شده، فتنه تقريبا گسترده شده، اجزاي آن از حوزههاي مختلف بهم پيوند خورده است، يک موضوع سياسي داخلي به جرياني براي براندازي تبديل شده که امنيت ملي را تحت تأثير خود قرار داده است و از طرفي ديگر اضلاع اين فتنه اعم از منافقين، سلطنتطلبها، کوتاچيان، و دولتهاي خارجي براي آنها روشن شده بود و پيوند اين گروهها براي آنها غيرقابل باور بود، لذا خود آنها با حضور در صحنه کار را تمام کردند.
وي با تأکيد بر اينکه سران فتنه امروز در بنبستي خودخواسته گرفتار شدهاند، يادآور شد: اين افراد حال براي خروج از اين بنبست، دست به هرخيانتي ميزنند و براي آنها مهم نيست که در اين اثنا تعدادي هم کشته شوند، لذا معتقدم تصميمگيري در قبال آن بايد از سوي کانون مرکزي انقلاب اسلامي انجام گيرد.
جهانگيرزاده اضافه کرد: سران فتنه مايلند که رفتارهاي هيجاني شکل گيرد با به نوعي خود را از بنبست خارج کنند، لذا همانطور که تاکنون مقام معظم رهبري اين موضوع را تدبير کردهاند، هماکنون نيز نبايد از مسيري که رهبري تنظيم کردهاند، خارج شويم و لازم است هرگاه ايشان به مصلحت ديدند با سران فتنه برخورد جدي شود، البته نهادهاي قانوني بايد به وظيفه خود در اين راستا عمل کنند. منظور اين است که نبايد از سوي مردم برخوردهايي صورت گيرد که فرصت را در اختيار سران فتنه قرار دهد.
کد خبر 19909
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۸۹ - ۱۴:۱۳
- ۰ نظر
- چاپ
اين افراد حال براي خروج از اين بنبست، دست به هرخيانتي ميزنند و براي آنها مهم نيست که در اين اثنا تعدادي هم کشته شوند، لذا معتقدم تصميمگيري در قبال آن بايد از سوي کانون مرکزي انقلاب اسلامي انجام گيرد.