به گزارش مشرق به نقل از افکار، سمنو دارای ویتامینهای A،E ،K و گروه B است و به
دلیل دارا بودن كلسیم و پتاسیم مصرف متعادل آن به افراد سالمند و كسانی كه
دچار پوكی استخوان هستند، توصیه میشود.
فسفر آن قابل توجه بوده و
برای رشد مغزی كودكان و زنان شیرده مفید است. آهن، اسید فولیك و
ویتامینهای گروه B آن عاملی برای خونسازی و تنظیم هورمونها بوده و
میتواند در رفع خستگی وآرامش اعصاب تاثیر گذار باشد.
اگر در سمنو
از بادام شیرین استفاده شود هنگام طبخ، ریزمغذیهایش جذب سمنو شده و باعث
مقویترشدن این غذا میشود. شیرینی سمنو طبیعی است.
در فرآیند جوانهزدن، ویتامینها و املاح معدنی گندم چند برابر شده و در مقابل از كالری و كربوهیدرات آن كاسته میشود.
پروتئینهای
آن قابلیت هضم و جذب بهتری داشته و بر میزان ویتامین C آن افزوده میشود.
در این مرحله اگر طعم گندم جوانه زده را بچشید متوجه شیرینی آن خواهید شد.
نکته:
سمنویی كه به صورت فلهای تهیه شود، میتواند حاوی مقادیر زیاد شكر باشد.
همچنین از خرید سمنویی كه در اماكن عمومی به صورت روباز در معرض انواع
آلودگیهای ویروسی، عفونی و هوای آلوده به سرب و جیوه است، اجتناب كنید.
سمنو به دلیل بافت چسبناك مستعد پذیرش انواع آلودگیها بوده و طعم ترشیدگی و مزه كپك نشاندهنده فساد آن است.
اگر در سمنو از بادام شیرین استفاده شود هنگام طبخ، ریزمغذیهایش جذب سمنو شده و باعث مقویترشدن این غذا میشود. شیرینی سمنو طبیعی است.