به گزارش مشرق، اکبر پورکاوه در گفتوگو با تسنیم، در مورد دلایل افزایش قیمت گوجهفرنگی در ایام نوروز اظهار داشت: در دو مقطع تا زمانی که برداشت گوجه فرنگی شروع شود خلاء عرضه وجود دارد و وقتی برداشت محصول مناطق گوجه خیز مجدداً وارد بازار شوند حدود 20 روز الی یکماه کاهش عرضه وجود دارد.
وی ادامه داد: از اردیبهشت ماه مجدد گوجه مناطق گرمسیر وارد بازار خواهد شد و مشکل این محصول نیز برطرف میشود.
عضو کارگروه تنظیم بازار خاطر نشان کرد: در مورد قیمت سیبزمینی ، پیاز و سایر تره بارها نیز با توجه به برنامهریزیهای که در اسفندماه انجام شده بود حدود 200 الی 220 میادین شهرداری در ایام تعطیلات فعال بود ولی در میادین اصلی در 4 روز پایانی سال به دلیل ازحام حمل ونقل مسافر برخی محدودیت های حمل و نقل کامیونی رخ میدهد که باعث شد روند عرضه ضعیف شود.
پورکاوه تصریح کرد: با توجه به اینکه روز گذشته گزارشهای مختلفی از استانها دریافت شده در حال حاضر روند عرضه روال عادی را پیدا کرده و مشکل حل شده است.
وی در مورد قیمت پرتقال، نارنگی و موز نیز خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه شرایط نگهداری این میوهها خاص است و همچنین در مورد نارنگی نیز مدتی است که فصل برداشت آن تمام شده است، قیمت این میوهها با توجه به نوع بستهبندی که استفاده شده و محل نگهداری این میوهها در سردخانه متفاوت است اما مشکل اصلی یعنی محدودیت عرضه و حمل و نقل رفع شده است و براساس گزارشهای دریافت شده همه میادین فعال است.
پورکاوه با بیان اینکه درحال حاضر از مراکز عرضه، محصولات در حال توزیع درمیادین استانها است ادامه داد: بازار از فردا و پس فردا روال عادی خود را پیدا میکند و آنهایی که به دلیل ترافیک حمل و نقل محصولات را نگه داشته بودند محصولات خود را وارد بازار خواهند کرد.
عضو کارگروه تنظیم بازار تصریح کرد: در این مدت طرح مشترک پایش از بازار با کمک سازمان بازرسی و سازمان حمایت نیز ادامه داشت و با مواردی که به نظر میرسید به صورت هدفدار از عرضه امتناع میکردند برخورد شده و پروندههایی نیز در این زمینه تشکیل شده است.