کد خبر 209588
تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۵

محققان در تازه‌ترین تحقیقات خود متوجه شدند که ورزش کردن می‌تواند بر اشتهای افراد تأثیر بگذارد و به کم غذا خوردن منتهی شود.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، نتایج جدیدترین تحقیقات حاکی از آن است که ورزش کردن به افزایش چشمگیر مصرف کالری منتهی نمی‌شود بلکه حتی سطوح پایین‌تر از فعالیتهای فیزیکی همچون پیاده‌روی می‌تواند حتی به کاهش میل به خوردن افراد منجر شود.

با توجه به گزارش منتشر شده در مجله «اپتیت»(Appetite) محققان، تحقیقات مختلفی را در این مورد انجام دادند که نتایج این تحقیقات در خصوص گرسنگی و مصرف غذا، متناقض بوده است.

محققان استرالیایی نتایج حاصل از 29 تحقیق را از سال 1994 تا 2012 بررسی کردند و اثرات ورزش بر مصرف کالری را در بین 584 نفر از 8 کشور مورد مطالعه قرار دادند.

مدت زمان تمرین‌های ورزشی بین 30 تا 120 دقیقه بود که دوچرخه سواری و دویدن‌، پیاده‌روی، تمرین مقاومتی بود.

در حین نظارت بر فعالیتهای 14 ساعته ورزشی شرکت‌کنندگان، وعده‌های غذایی با مقدار انرژی مشخص در اختیار آنها قرار گرفت به طوری که کالری مصرفی آنها قابل اندازه‌گیری بود که این میزان کالری از کالری‌های سوزانده شده در حین ورزش کم می‌شد.

نتایج به دست آمده با مصرف کالری آنها در حین زمان‌هایی که آنها ورزش نمی‌کردند، مقایسه شد.

به طور میانگین، شرکت‌کنندگان بعد از ورزش حدود 48 کالری بیشتر از زمانی که ورزش نکرده بودند، مصرف می‌کردند.

مطالعات از ورزش دویدن نشان داد که بیشترین میزان مصرف کالری، حدود 772 کالری در ساعت بود اما فقط 5 درصد افزایش جذب کالری داشتند.

دوندگان حدود 1،889 کالری در یک روز تمرین کالری سوزاندند در حالی که این میزان در یک روز غیر تمرین 1،800 کالری بوده‌ است.

تحقیقات پیاده‌روی نشان داد که هیچ تغییری در مصرف انرژی یا کاهش قابل توجه ایجاد نشده است و هیچ تفاوت قابل توجهی در نتایج بین مردان و زنان وجود نداشت.

به گفته محققان اکثر افراد به مدت حدود 14 ساعت تحت نظر قرار گرفتند، اما هر گونه تغییر در وزن بدن هفته‌ها یا مدت زمان بیشتر به طول انجامید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس