به گزارش مشرق به نقل از فارس، روابط عمومي سازمان بسيج مستضعفين اعلام کرد: روزي که دست اندرکاران و متوليان برگزاري جشنواره رهآورد سرزمين نور در نامهاي به رئيس جمهور اظهار اميدواري کردند تا اين جشنواره با حمايتهاي معنوي دولت به صورت ملي برگزار شود، هيچگاه فکرش را هم نميکردند که پاسخ دولت ارزشي و ولايي به اين نامه منفي باشد.
حسين جعفري دبير جشنوارههاي هفتم و هشتم رهآورد سرزمين نور اظهار داشت: در پايان مراسم اختتاميه هفتمين جشنواره رهآورد سرزمين نور در سال 88 که با حضور آقاي رئيس جمهور برگزار شد، نامهاي با هدف حمايت معنوي دولت در برگزاري جشنواره به صورت ملي تقديم وي شد.
جعفري افزود: اين نامه را آقاي احمدينژاد به يکي از بخشهاي فرهنگي دولت ارجاع دادند اما پس از پيگيريهاي فراوان بعد از يک سال اعلام شد که شوراي بررسي، به اين نتيجه رسيده که اين جشنواره واجد شرايط براي حمايت دولت نميباشد.
روابط عمومي بسيج ميافزايد: گرچه شايد جمعي که رأي به اين نتيجه دادهاند دلايل خاص خود را داشته باشند اما بايد پرسيد آيا جشنواره رهآورد سرزمين نور که با موضوع ترويج فرهنگ دفاع مقدس که بخشي از هويت ماست و رهبر معظم انقلاب نيز از جنگ به عنوان يک گنج تمام ناشدني نام ميبرند، بايد آن را شايسته ياري ندانست و فرد يا افرادي برخلاف نظر بالاترين مقام اجرايي کشور به خود اجازه دهد تا اين جشنواره را واجد حمايت ندانند، که قطعا چنين نيست اما برداشتهاي نادرست برخي در دولت اين گمانه را تقويت ميکند که دولت مخالف حمايت از ترويج فرهنگ دفاع مقدس است و يا حداقل مخالف برگزاري اين جشنواره به صورت ملي است.
جشنواره رهآورد سرزمين نور هرساله از آثار برگزيده زائران سرزمين نور که در قالب کاروانهاي راهيان نور به مناطق عملياتي 8 سال دفاع مقدس سفر ميکنند، تقدير ميکند.
اسفنديار رحيممشايي، نماينده تامالاختيار رييسجمهور در راهيان نور است.