کد خبر 233390
تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۲ - ۲۱:۴۰

کارشناس مسئول بهداشت شهرستان کرمانشاه گفت : تیره بودن رنگ زولبیا و بامیه در اثر سرخ شدن آن در روغن سوخته می باشد و این روغن سوخته حاوی مواد سرطان زا می باشد که در زمان سرخ شدن زولبیا و بامیه در آن، این مواد وارد زولبیا و بامیه می شود.

به گزارش مشرق به نقل از باشگاه خبرنگاران، بهمن خدادادیان  رنگ روشن و نداشتن لکه های قهوه ای رنگ در زولبیا و بامیه را نشانه سلامت آن دانست و عنوان کرد : در خصوص بامیه های قهوه ای رنگ نیز رنگ آنها باید قهوه ای روشن باشد.
وی افزود  : مردم باید علاوه بر رنگ زولبیا و بامیه، شرایط بهداشتی قنادی، شرایط نگهداری زولبیا و بامیه در یخچال و نیز بهداشت فروشنده و عوامل قنادی را نیز مد نظر قرار دهند.
 خدادادیان هشدار داد مردم به هیچ وجه زولبیا و بامیه خود را از دستفروشان و مکانهای موقت عرضه این محصولات غذایی خریداری نکنند و این مواد را از قنادی های معتبر تهیه کنند.
وی گفت: ماندگاری بیش از حد این محصول در یخچال از کیفیت آن می کاهد و بهتر است مردم زولبیا و بامیه را برای مصرف دو یا سه روز خود تهیه کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس