به گزارش گروه خواندنی های مشرق، روزانه افرادی هستند که ممکن است مجبور به غذا خوردن پشت میز باشند زیرا رها کردن کار برای چند دقیقه هم می تواند برای آن ها خظرناک باشد.
این افراد اگر نکات ایمنی و سلامتی را رعایت نکنند پس از مدتی به بیماری های مختلف دچار خواهند شد که جبران کردن آن ها بسیار سخت است. در ادامه مواردی مهمی را برای شما اورده ایم که باید هنگام غذا خوردن پشت میز رعایت کنید:
**در هنگام غذا خوردن چشمتان به ظرف غذا و غذايي كه مي خوريد باشد و وقتي كه پشت ميز كار غذا مي خوريد حواستان به غذايي كه در دهان مي گذاريد باشد و اجازه ندهيد كه به خاطر اينكه حواستان معطوف يك ايميل و يا يك مورد كاري است بيش از حد غذا بخوريد. براي غذاي ناهار بايد يك وعده غذايي با حجم متعادل را مصرف نماييد ولي نه در حدي كه احساس سيري بيش از حد و رخوت بعد از صرف غذا را داشته باشيد.
**ناهارتان را خودتان از منزل بياوريد و از غذاهاي پركالري و فست فود اجتناب كنيد. درواقع ناهار فرصت خوبي است براي اينكه غذاهاي سالم بخوريد لذا با خود غذاهاي سالم و سبك و سالاد مثل سالاد مرغ و سبزيجات و آجيل و... بياوريد. اگر با خود غذاهاي سالم حاوي سبزيجات را بياوريد مواد مغذي مهم از جمله پروتئين و فيبر را دريافت مي نماييد.
**از مصرف ناهارهاي گران قيمت و پرحجم و پركالري و پرچرب كه مواد مغذي چنداني هم ندارند پرهيز نماييد. براي حفظ ايمني غذا از ظروف مخصوص غذا كه غذا را خنك نگه مي دارند براي حمل غذا استفاده كنيد و سپس آن را به يخچال موجود در محل كارتان منتقل نماييد و اجازه ندهيد منتقل كردن غذايتان به يخچال بيش از 2 ساعت به طول انجامد.
** هر زمان كه فرصت داشتيد به قدم زدن و پياده روي بپردازيد. ما به طور ژنتيكي براي حركت خلق شده ايم نه سكون، بنابراين صرف غذا پشت ميز كار در جايي كه روز طولاني اي را بدين منوال در پيش رو داريد ايده خوبي نيست. اگر مجبور هستيد كه پشت ميزتان غذايتان را صرف كنيد به دنبال راهكارهايي براي حركت در بقيه اوقات روزتان باشيد.
** ميز كار خود را تميز و ضدعفوني كنيد. روزي يك بار تميز كردن ميز كارتان با مواد ضدعفوني كننده كافي است. پاك كردن ميز تنها با دستمال كاغذي فايده چنداني ندارد و در از بين بردن آلودگي ها موثر نيست. از تميز بودن تلفن و كامپيوتر و موس و صفحه كليدتان اطمينان حاصل كنيد و از لمس كردن آنها در هنگام صرف غذا اجتناب كنيد.
براي حفظ ايمني غذا از ظروف مخصوص غذا كه غذا را خنك نگه مي دارند براي حمل غذا استفاده كنيد و سپس آن را به يخچال موجود در محل كارتان منتقل نماييد و اجازه ندهيد منتقل كردن غذايتان به يخچال بيش از 2 ساعت به طول انجامد.