کد خبر 250089
تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۲ - ۲۲:۳۲

فرمانده ناجا در پاسخ به سوالی درباره استفاده برخی از مسئولان از شبکه اجتماعی فیس بوک گفت: تابعیت از قانون برای همه لازم است و برای مسئولان لازم‌تر؛ من به شخصه اشکالی نمی‌بینم که خدمت محور و در جاهایی هدفمند از این شبکه استفاده کنیم.

به گزارش مشرق به نقل از سایت پلیس، سردار اسماعیل احمدی‌مقدم، در نشست‌ خبری که در حاشیه مراسم صبحگاه مشترک برگزار شد، با اشاره به هفته ناجا که از 13 مهر ماه آغاز می‌شود، گفت: تلاشمان این است که در این هفته کمتر به تبلیغ نیروی انتظامی بپردازیم و بلکه ارتباط با مردم را فرصت بدانیم زیرا با ارتباط با مردم از طریق مساجد، محلات و اصناف بیشتر در جهت آگاه‌سازی عمومی در مقابل مجرمان و جرایم گام برداریم که این امر هدف اصلی ماست.

وی افزود: تلاش داریم در هفته ناجا از ارائه آمار و ارقام فعالیت‌های ناجا بپرهیزیم چرا که ناجا در منظر عام است و مردم در مورد این فعالیت‌ها قضاوت می‌کنند.

وی اضافه کرد: متناسب با تحولات کشور و تغیرات دولت و ایجاد امیدی که در جامعه وجود دارد شعار امسال هفته ناجا « اقتدار پلیس در سایه سه عنصر مردم‌داری، قانون‌مداری و روزآمدی» خواهد بود که این عوامل از پایه‌های اصلی کار ما محسوب می‏‌شوند.

احمدی‌مقدم با بیان اینکه نیروی انتظامی باید به روز باشد تا در مقابله با تهدیدات از مردم حمایت کند، گفت: میثاق ناجا با مردم، قانون است و ارتباطش با مردم بر همین اساس استوار است تا همه مردم ایران در برابر قانون خود را یکسان ببینند و نیروی انتظامی را در احقاق حقوق شهروندی خود یاری کنند.

فرمانده ناجا با اشاره به هجمه‌های فرهنگی و مقابله با آن اظهار کرد: جنگ فرهنگی امروز منحصر به کشور ما نیست و غربی‌ها و در راس‌شان آمریکا تلاش می‌کنند با بهره‌گیری از رسانه‌های قوی و تولید آثار هنری مختلف نظیر فیلم، مد و سبک‌های زندگی و ترویجی که در این زمینه دارند، تلاش می‌کنند جریان فکری جهانی و ذائقه فرهنگی مردم حتی خوراک‌شان را به دست‌ گیرند تا مردم نقطه آمال‏شان را در غرب دنبال کنند، لذا مردم فهیم ما هوشیار باشند که این تلاش صرفا علیه ما نیست اما علیه ما شدت بیشتری دارد.

وی با بیان اینکه به دلیل انقلاب و ماهیت آن، دشمن تلاش می‌کند تا مردم ما از آرمان‌های انقلابی خود خداحافظی کنند، گفت: ما باید آگاه باشیم که این یک تهاجم فرهنگی است، یک هجوم و تلاش سازمان یافته است که تلفاتش نیز همین معتادان و افرادی که عضو باندهای فساد اخلاقی می‌شوند را در بر می‌گیرد که مقابله با این امر نیاز به یک سازمان‌دهی درست و گسترده دارد و سرداران، فرماندهان و سربازان این جبهه فرهنگی باید با همت بیشتری ظاهر شوند تا محافظ آرمان‌های مردم و الگویی برای دیگر کشورها باشند.

به گفته احمدی‌مقدم، ریزش‌ها و رویش‌ها وجود دارد اما ماهیت انقلاب ما فرهنگی است، امیدواریم دولت جدید تمرکز بیشتری روی این موضوع داشته باشد و نیروی انتظامی هم آماده همکاری است؛ ناجا در ایفای وظایف خود تابع قانون است و با جدیت در این راستا عمل می‌کند.

فرمانده ناجا در پاسخ به سوالی درباره استفاده برخی از مسئولان از شبکه اجتماعی فیس بوک گفت: تابعیت از قانون برای همه لازم است و برای مسئولان لازم‌تر؛ من به شخصه اشکالی نمی‌بینم که خدمت محور و در جاهایی هدفمند از این شبکه استفاده کنیم، باید حوزه‌ها را هدفگذاری کنیم و در بیرون فرصت‌ها را بشناسیم و در داخل نیز ظرفیت‌ها را در نظر بگیریم، اگرچه در حال حاضر آسیب‌ها و تهدیداتش بیشتر است اما لزومی ندارد منع عمومی کنیم، ولی در هر صورت تا وضع تصمیمی همه باید تابع قانون باشیم، امیدواریم همه در جهت حفظ مصالح مردم و کشور در چهارچوب قانون عمل کنیم.

پیشنهاد فرمانده ناجا به روحانی

فرمانده نیروی انتظامی همچنین با بیان اینکه همکاری دستگاه های متولی در امور فرهنگی ضعیف است، گفت: رییس جمهور و اعضای کابینه وی باید تمرکز بیشتری روی موضوع فرهنگی داشته باشند و ناجا آماده هر گونه همکاری در این زمینه است.

وی درباره ماهیت انقلاب فرهنگی با بیان اینکه رییس جمهور کشورمان دارای شخصیتی روحانی، فرهیخته و فرهنگی هستند، گفت:رییس جمهور و اعضای کابینه وی باید تمرکز بیشتری روی موضوع فرهنگی داشته باشند؛ از سوی دیگر نیروی انتظامی آماده هرگونه همکاری است.

فرمانده ناجا با بیان اینکه مسئولان دستگاه ها در حال تغییر هستند و دولت نیز در حال سازماندهی جدید است؛ گفت: گله مندی از گذشته چیزی را حل نمی کند؛ در حوزه تهاجم فرهنگی خصوصاً عفاف و حجاب اهتمام دستگاه های متولی در این زمینه اصلاً وجود نداشته و یا بسیار ضعیف بوده است؛ در حالیکه این حوزه یک ضرورت اخلاقی، قانونی، فرهنگی و شرعی در کشور به شمار می آید.

احمدی مقدم، همراهی بین مسئولان دستگاههای را ضعیف عنوان کرد و افزود : بخش هایی مانند صدا و سیما تلاش های بسیار خوبی داشته اند،اما می توانند موثر و وسیع تر در این حوزه وارد شوند؛ امیدواریم همه دستگاه ها در امر فرهنگی وارد عمل شوند.

فرمانده ناجا با اشاره به اینکه همواره این نیرو در مقابله با باندهای فساد تنهاست و دیگر دستگاه ها میدان را ترک می کنند، گفت: ناجا مجبور است با اتکاء به روش های سلبی و برخوردهای مقابله ای وارد عمل شوند که این امر درستی نیست؛ در هر صورت نیروی انتظامی در ایفای وظایف خود تابع قانون است و آن را با جدیت دنبال می کند.

فرمانده ناجا ادامه داد: استفاده از شبکه های اجتماعی می تواند براساس رویکرد فرصت محوری و استفاده هدفمند و مثبت از این ظرفیت باشد؛ در حال حاضر صدا و سیما نیز برای تاثیر گذاری بر افکار عمومی جهان از توئیتر که یک شبکه اجتماعی است، استفاده می کند.

وی با اشاره به فیلتر شدن توئیتر در آمریکا نیز، گفت: ما باید در استفاده از این گونه شبکه ها هدف گذاری داشته باشیم و با شناسایی فرصت ها و آسیب های آن از ظرفیت های مثبت این شبکه ها نهایت استفاده را ببریم.

فرمانده ناجا گفت: اگر بتوانیم هدفمند در این راه قدم برداریم، منع عمومی آن ضرورت ندارد؛ در هر صورت تا رسیدن به این نقطه باید تابع قانون باشیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس