کد خبر 256795
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۰

رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به اینکه خبرنگاران امدادگر برای نخستین بار در کشور درجه امدادی می‌گیرند، گفت: مجوز خرید ۴ بالگرد امدادی از هئیت دولت گرفته شده است و برای اولین بار بالگردهای نیمه سنگین اروپا وارد کشور می‌شوند.

به گزارش مشرق به نقل از تسنیم،  محمود مظفر با اشاره به اینکه طی دو و سه ماه آینده مرحله جدید اهداء درجه به امدادگران کشور صورت می‌پذیرد، اظهار داشت: برای نخستین بار خبرنگاران امدادگر درجه امدادی اهداء خواهد شد که در این زمینه پس از گرفتن امتیازات و نمرات خبرنگارانی که در کلاس‌های آموزش عمومی و تخصصی دوره‌های امدادی را فراگرفته اند طی مراسمی درجه امدادی به خبرنگاران بحران و امداد کشور ارائه می‌شود.

خرید 4 بالگرد امدادی از اروپا

وی در پاسخ به این پرسش که براساس صحبت‌های رئیس جمعیت هلال احمر قرار است 4 بالگرد جدید امدادی خریداری کنید، افزود: بله، در این راستا مجوز خرید 4 بالگرد سبک از هئیت دولت گرفته شده است ولی در روندی جدید تلاش داریم تا از بالگردهای اروپایی برای نخستین بار در کشور استفاده کنیم زیرا تاکنون هلال احمر از بالگردهای سنگین روسی استفاده می‌کرد و در گذشته نیز چند بالگرد آمریکایی سبک در اختیار داشتیم، ولی قابلیت‌های بالگردهای اروپایی به دلیل تحرک بیشتر و قدرت مانور گسترده آنان است که می‌توان به راحتی عملیات‌های امدادی در شهرها را نیز انجام داد.

2 هزار پایگاه امدادی بین شهری نیاز جاده‌های کشور است/فعلأ 410 پایگاه موجود است

رئیس سازمان امداد و نجات در تشریح افتتاح پایگاه‌های جدید امدادی بین شهری در هفته کاهش بلایای طبیعی عنوان کرد: در این هفته پروژه‌های متعددی در سراسر کشور افتتاح شد و در هفته جاری نیز 5 پایگاه امدادی بین شهری خواهیم داشت که در کنار آن افتتاح استخر آموزشی برای نجاتگران سیلاب و غواصان هلال احمر نیز صورت می‌پذیرد.

وی درباره تعداد پایگاه‌های امدادی کنونی در بین شهرها و همچنین نیاز کشور به این پایگاه‌ها که براساس قانون باید در هر 30 کیلومتر یک پایگاه امدادی در جاده‌ها راه اندازی شود، عنوان کرد: با افتتاح جدید این پایگاه‌های امدادی بین شهرها، تعداد این پایگاه‌ها به 410 پایگاه امدادی جاده ای می‌رسد که مسلمأ با توجه به نیاز جاده‌های کشور به 2 هزار پایگاه امداد جاده ای، ما هنوز به تعداد قابل توجه ای پایگاه امداد جاده ای نیاز داریم.

مظفر بیان داشت: به هر حال با توجه به آمار کشته شدگان تصادفات در کشور که سالانه بالغ بر 20 هزار نفر است بسیار ضرروی است که نیروهای امدادی بر سر سوانح تصادفات در سریعترین زمان ممکن خود را برسانند که این مسئله باعث می‌شود در زمینه افزایش پایگاه‌های امداد جاده ای بیشتر تلاش شود.

برپایی چادر در کنار منازل مسکونی آسیب دیدگان زلزله اراک

رئیس سازمان امداد و نجات درباره آخرین وضعیت آسیب دیدگان زمین لرزه 4٫7 ریشتری در 15 کیلومتری منطقه نوبران در شهرستان اراک عنوان کرد: پس از گذشت چند روز از این زلزله، هنوز امدادگران ما با توجه به اینکه آماده باش نیز هستند به آسیب دیدگان کمک می‌کنند ولی در مجموع روند کمک رسانی‌ها به پایان رسیده و تاکنون نیز 50 تخته چادر امدادی، 400 تخته پتو، 250 بطری آب معدنی و 500 قرص نان میان زلزله‌زدگان منطقه نوبران توزیع شد و به تعداد 500 بسته غذایی یک نفره نیز یکصد بسته دیگر اضافه شده است که بین محرومان آسیب دیدگان توسط امدادگران توزیع شد. در حال حاضر نیز چادرهای امدادی در نزدیک منازل مسکونی آسیب دیدگان برپا شده است.

زمین‌لرزه 4٫7 ریشتری در 15 کیلومتری منطقه نوبران در شهرستان اراک در عمق 2 کیلومتری زمین به وقوع پیوست و با توجه به وسعت زمین‌لرزه بلافاصله تیم‌های ارزیاب و امدادی به محل حادثه اعزام شدند که در این ارزیابی‌ها پنج روستای نزدیک محل زلزله به نام‌های سنگک، زنبار، مراغه، تجره و اردمین را مورد ارزیابی قرار گرفتند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۲:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۷
    0 0
    برای... جانه دیگه؟ آخه ایران که تولید میکنه خودش اما میترسه بلایی که داشتن سر محمود جون می آوردن سرش بیاد! برای همین خارجی میخره!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس