رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس با اشاره به مسئله ...

 به گزارش مشرق، غلامعلی حداد عادل نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی پس از استماع گزارش وزیر امور خارجه در مجلس با قدردانی از تیم مذاکره کننده گفت: باید از رهبر انقلاب به سبب فتوای کارساز، تعیین خطوط قرمز و همچنین به دلیل اعلام اعتماد به تیم مذاکره کننده تشکر کنم.

وی با بیان اینکه ما در عین خوش‌بینی به تیم مذاکره کننده خودی به طرف مقابل بدبین هستیم اظهار داشت: از ملت عزیز ایران نیز باید تشکر کنم که در دام دشمن نیفتادند چون دشمن می‌خواست با تحریم‌ها ایران را دچار مشکل کند و مردم نشان دادند که مقاوم هستند.

رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس موضوع هسته‌ای را یکی از وسایل تقویت وحدت ملی ایران دانست و افزود: هم اکنون نیز که در حال مذاکره هستیم باید آن را وسیله‌ای برای وحدت ملی قرار دهیم نه برای سیاسی‌کاری.

حداد عادل با بیان اینکه باید با همه اختلاف سلیقه‌ها کاری کنیم که وحدت حفظ شود افزود: نظام سلطه با اصل انقلاب مخالف است و آنچه سلطه را 35 سال از ما عصبانی کرده روحیه استقلال‌طلبی است.

نماینده مردم تهران حس استقلال‌خواهی ملت ایران را باعث در صحنه نگاه داشته شدن آنها دانست و اظهار داشت: این شعار همچنان شعار اصلی ما است و ملت به دولت، رهبری و مجلس در حفظ این شعار اعتماد کامل دارد.

وی به خواسته مردم از وزیر امور خارجه و تیم مذاکره کننده هسته‌ای اشاره کرد و ادامه داد: آنچه مردم از آقای ظریف و تیم مذاکره‌ کننده می‌خواهند این است که با حفظ هنرمندی‌ کار دیپلماتیک، حافظ منافع و استقلال کشور باشند.

حداد عادل با بیان اینکه باید حساب تبلیغات دشمن را از واقعیت‌ها جدا کرد و منصفانه به توافقنامه نگریست گفت: برای نگاه منصفانه باید دو ستون طراحی کنیم و ببینیم چه چیزهایی را داده‌ایم و در مقابل چه چیزی را کسب نموده‌ایم.

وی جلوگیری از تشدید تحریم‌ها و رفع برخی از آنها را از موارد مثبت توافقنامه خواند و افزود: شفاف‌سازی هیچگاه جای نگرانی ندارد و اگر ما اعلام کردیم که به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم پس از شفاف‌سازی نیز نگران نخواهیم بود اما نگرانی مهم برای ما حرکت از گام اول به سمت گام نهایی است.

رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس با بیان اینکه احتمال می‌دهیم طرف مقابل بهانه‌جویی کند و بخواهد ما را در قدم اول متوقف سازد تصریح کرد: یکی از نگرانی‌ها این است که قاعده مطرح شده به عنوان «یا همه چیز حل می‌شود یا هیچ چیزی حل نشده» مخدوش شود.

نماینده مردم تهران با اشاره به مسئله پروتکل الحاقی گفت: سؤال اینجاست که اگر پروتکل الحاقی در مجلس به تصویب نرسید آیا طرف مقابل می‌تواند بگوید چون بر سر همه چیز توافق نشده پس همه چیز متوقف خواهد شد.

حداد عادل در ادامه سخنانش گفت: این تازه گام اول است و نباید این دستاورد را به کلی رد کرد و نباید هم کاملاً آن را مثبت دانست و جشنی گرفت.

وی در پایان خطاب به آمریکایی‌ها خاطرنشان کرد: این یک آزمون بزرگ است و آمریکا باید بداند ملت ایران ملتی نیست که بخواهد استقلال خود را با غذا و دارو معامله کند چون طعم استقلال را چشیده است.

*فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 11
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • سيد ميثم ۱۰:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۶
    0 0
    به طور حتم غرب به دنبال متعهد كردن ايران به پروتكل الحاقي است و بنابر توافق هسته اي در ژنو، ايران در گام نهايي مي بايست پروتكل الحاقي را بپذيرد انا لله و انا اليه راجعون
  • ۱۱:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۶
    0 0
    چون ما مستقل هستیم خودمان داوطلبانه ار حق مسلم خود صرفنظر می کنیم؟
  • محمد ۱۳:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۶
    0 0
    مستقل
  • ۱۳:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۶
    0 0
    متعهد شدن به پروتکل الحاقی یعنی خنجر در گلوی خویشتن فرو کردن.
  • ۱۴:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۶
    0 0
    اگر به متن توافقنامه به خوبی و دقت نگاه شود، معلوم است که پاسخ چیست: قاعده همه یا هیچ اجرا می شود. اگر ایران پروتکل الحاقی را تصویب و همچنین اجرا نکند، غرب می تواند به همه داده های خود پشت پا بزند. در این صورت، ما قبل از آن بخش مهمی از برنامه هسته ای مان را داده ایم ولی غرب معوض های ان را از ما پس گرفته است.
  • محی الدین ۱۵:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۶
    0 0
    آقای حداد عادل حرف دل ما را زدی البته فقط اینکه پیش بینی بنده این است که توافق هیچ دست آوردی برای ما نداشته بلکه در آینده به ضرر ایران و مردم ایران نیز هست
  • هدا ۱۵:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۶
    0 0
    امیدوارم پای خیانت به کشود وسط نباشه!!
  • ۱۶:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۶
    0 0
    خوب دیگر چون اینها دولت تدبیر هستند از طرف مجلس هم لابد تدبیر کردند و نمایندگان هم باید رای بدهند وگرنه میشوند ضد تدبیر و افراطی!!!!!
  • علیرضا ۱۶:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۶
    0 0
    متن بیانیه چندجاش جالبن یکی همین پروتکل احاقی هستش که قراره توی همین گام اول اجرا بشه. یکی هم اینکه تمام اقدامات طرف مقابل هم داوطلبانه است. یعنی همین طور که ما حق داریم اونها هم حق دارند. دیگری هم پرداخت بدهی های ایران به سازمان ملل و همون حق عضویت هستش. به نظر من که فکر نکنم بتونه پایدار بمونه باتوجه به سابقه خرابشون. البته در مورد پروتکل الحاقی گفتن که به مدت زمان مورد توافق دو طرف اجرا بشه. اما فرض کنیم ایران برای مدت زمانی معلوم اجراش کنه بعدش اگر مسائل و منافع سیاسی پیش بیاد دوباره ایران رو با تحت فشار قرار دادن از جمله همکاری نکردن در فناوری مدرن هسته ای و به عبارتی لنگ گذاشتن ایران در بخشی از کارها تحت فشار قرار بدن. مثل داستان سوخت 20 درصد. بعدش ایران که خطوط قرمزش رو زیرپا نمیذاره و خودش مشغل به کار میشه بعدش حتما روز از نو روزی از نو. میخوان بگن ایران از وظایفش تخطی کرده. چند نکته فنی اینجا لازمه بگم. یکی از کاربردهای راکتور آب سنگین اراک تولید پلوتونیوم هستش. یکی از کاربردهای پلوتونیوم که ایران مطمئنا بهش احتیاج پیدا میکنه ساخت باتری های فضایی است که در اونها از پلوتونیوم استفاده میشه خب به نظر شما غرب حاضره پلوتونیوم مورد نیاز ایران رو در اختیارش بذاره؟ دوم اینکه اگر ایران نیروی دریایی خودش رو گسترش بشه بالاخره به ناوهای هواپیمابر احتیاج داره و محرکه ی این ناوها اتمی هستش که به سوختشون غنای 50 درصد دارن. مطمئنا این سوخت در اختیار قرار نمیگیره خب اینجا راه حل مسئله چیه؟
  • علی یوسفی ۱۰:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
    0 0
    درود بر مرد ارام و انقلابی میدان دکتر حداد عادل
  • علی ۲۰:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
    0 0
    خدا حفظش کند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس