کد خبر 27060
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۹:۴۷

شمس الدين حسيني از ابتداي سال جاري تنها چهار نشست خبري برگزار کرد که آخرين آن مربوط به 10 مهر ماه سال جاري است. به عبارت ديگر به جاي آنکه سخنگوي دولت با افزايش نشست‌هاي خبري و مصاحبه‌هاي مختلف گام مهمي‌ در اطلاع رساني شفاف بردارد عملا در چهار ماه پاياني تا تاريخ آغاز اصلاح قميت‌ها تنها يک بار نشست خبري برگزار کرده است.
به گزارش مشرق به نقل از آتي، پس از آنکه قانون هددفمند کردن يارانه‌ها به عنوان شاه بيت طرح تحول اقتصادي با کش و قوس‌هاي فراوان بين مجلس و دولت با توصيه‌هاي رهبري در تاريخ 23 دي ماه 1388 به تصويب رسيد موج تازه‌اي از انتقادات آغاز شد. با نگاهي به رويکرد مطبوعات طي 11 ماه از تصويب اين قانون تا آغاز اصلاح قيمت‌ها متوجه مي‌شويم با نزديک شدن به زمان اصلاح اين قيمت‌ها،حجم و تندي اين انتقادات افزايش پيدا کرده است.
از طرف ديگر با تشکيل دولت دهم و کناره گيري غلامحسين الهام، سخنگوي دولت نيز تا چند ماه به دست فراموشي سپرده شد تا اينکه احمدي نژاد، رحيمي‌معاون اول رئيس جمهور را به عنوان سخنگوي سياسي و شمس الدين حسيني وزير اقتصاد را به عنوان سخنگوي اقتصادي منصوب کرد.
اما رويکرد سخنگوي اقتصادي دولت در خصوص بزرگترين طرح اقتصادي کشور بسيار قابل تامل است. شمس الدين حسيني که اولين نشست خبري خود را در هشت اسفند ماه سال گذشته، 45 روز پس از تصويب نهايي قانون هدفمندکردن يارانه‌ها برگزار کرد هر چه قدر اين قانون به مراحل عملياتي و اجرايي نزديک مي‌شد موضع منفعلانه‌تري اتخاذ مي‌کرد.
اين در حالي بود که از يکسو حجم بالاي گمانه‌زني‌ها در مورد نحوه اصلاح قيمت حامل‌هاي انر‍‍‍ژي و از سوي ديگر انتقادات بدون پايه علمي ‌اقتصاددانان و مخالفان دولت فضاي نامناسبي در کشور درباره اجراي هدفمندي يارانه‌ها ايجاد کرده بود. درچنين شرايطي نقش سخنگوي اقتصادي مي‌توانست تعيين کننده و هدايت کننده فضاي رسانه‌اي به سمت ثبات و آرامش باشد. مقوله‌اي که عملا اتقاق رخ نداد و شمس الدين حسيني سکوت را بر وارد شدن به عرصه اطلاع رساني ترجيح داد سکوتي که بعضا موجب سوء برداشت‌هايي هم شد.
شمس الدين حسيني از ابتداي سال جاري تنها چهار نشست خبري برگزار کرد که آخرين آن مربوط به 10 مهر ماه سال جاري است. به عبارت ديگر به جاي آنکه سخنگوي دولت با افزايش نشست‌هاي خبري و مصاحبه‌هاي مختلف گام مهمي‌ در اطلاع رساني شفاف بردارد عملا در چهار ماه پاياني تا تاريخ آغاز اصلاح قميت‌ها تنها يک بار نشست خبري برگزار کرده است.
اين کناره گيري به گونه‌اي بود که حتي خبري از شمس الدين حسيني در برنامه‌هاي مختلف صداو سيما يا مصاحبه‌هاي حاشيه دولت نبود و يا اصلا به چشم نمي‌آمد.
حال سوال اساسي اينجاست کنار کشيدن سخنگوي اقتصادي دولت با اجراي بزرگترين طرح اقتصادي کشور چه تناسبي دارد؟ چه معني دارد و چه برداشتي از‌ آن مي‌توان کرد؟
در شرايطي که مقام معظم رهبري بر اطلاع رساني دقيق و شفاف تاکيد دارند و در ديدار با اعضاي هيات دولت مي‌فرمايند «به‏طور هنرمندانه اطلاع‏رسانى کنيد تا مردم تا عمق جانشان قبول کنند. الان هم خيلى از کارهاى شما را مردم نمى‏دانند؛ يعنى از کارهاى بزرگ و کارهاى ملى اطلاع پيدا نمى‏کنند» سکوت سخنگو منجر به تشويش اذهان با توجه به هجمه مخالفان دولت به‌اين طرح نمي‌شود؟
عده‌اي هم بر اين عقيده‌اند سکوت شمس الدين حسيني به نزديکي وي به اصلاح طلبان ارتباط دارد چون وي از جمله مديران دولت اصلاحات است که در دولت اصولگراي احمدي نژاد به وزارت رسيد.
به هر حال اکنون که قانون هدفمندي يارانه‌ها آغاز شده ضروري است سخنگوي اقتصادي دولت به صورت جدي وارد ميدان شود، تا با اطلاع رساني دقيق از بروز هرگونه خطا درعرصه اطلاع رساني جلوگيري شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس