کد خبر 2837
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۷:۰۶

اين اظهارات در حالي بيان مي شوند که مقامات استاني و حتي بهداشتي کشور نسبت به آلوده بودن آب پايتخت واکنش نشان داده ولي معترفند تنها در بخشهايي از مناطق جنوبي تهران به دليل برداشت آب از چاه اين آلودگي ناشي از وجود نيترات مشهود است.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، اعضاي شوراي شهر و مقامات شهرداري تهران و برخي فعالان حوزه محيط زيست انساني که مدتها است نسبت به آلودگي آب تهران هشدار مي دهند بر اين باورند که سفره هاي زيرزميني در تهران به دليل نبود سيستم دفع فاضلاب شهري آلوده به انواع آلاينده ها از جمله نيترات شده و کام شهروندان بخشهاي از پايتخت را به دليل خطر سرطان ناشي از اين آلودگيها تلخ کرده است.
با اين همه عضو بازنشسته هيئت علمي دانشگاه تهران با نگاهي متفاوت نسبت به آلودگي آب تهران، تلاش براي حل مشکل سيستم فاضلاب شهري در تهران را اقدامي بي فايده دانست و گفت، با اين شيوه نه تنها در کوتاه مدت نمي توان آلودگي نيترات را از آب تهران گرفت که در 20 سال آينده با مشکل کمبود آب در سطح و زير سفره هاي زير زميني مواجه ايم.
دکتر علي اکبر عظيمي با اشاره به بحث مهم جداسازي آب نوشيدني از آب سرويس در تهران افزود، مسئولان ديگر چاره اي براي جبران فاجعه آب تهران ندارند جز اينکه 2 درصد آب نوشيدني را از 98 درصد آب سيفون توالت و ديگر موارد مصرف بهداشتي جدا کنند.
به اعتقاد اين استاد دانشگاه که به آمارهاي وزارتخانه هاي نيرو و بهداشت کشور استناد مي کند، از 250 ليتر آب مصرفي روزانه هر شهروند در تهران حداکثر پنج ليتر آن وارد بدن شهروندان تهراني مي شود و بقيه که بالاي 98 درصد آب مصرفي روزانه هر شهروند است به شکلهاي مختلف تلف مي شود.
به باور دکتر عظيمي، اصلاح اين پروسه غلط مي تواند به مديريت توزيع آب در تهران کمک کند و وضعيت ناهنجار آب و بحرانهاي ناشي از آن را فرو نشاند ولي اصرار بر تداوم وضعيت فعلي مي تواند تبعات اجتماعي بعدي و مشکلات فزاينده را در پيش داشته باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس