به گزارش مشرق، اگر تاکنون برای تهیه ته دیگ سیب زمینی ابتدا سیب زمینیها را برش داده و بلافاصله ته قابلمه میچیدهاید و رویش هم برنج میریختید، یک فن ساده را در این مطلب فرا بگیرید تا هم تهدیگتان به قابلمه نچسبد هم زحمتتان با معمولی بودن مزه ته دیگ هدر نرود.
برای تهیه ته دیگ سیب زمینی با مزه و رنگی بهتر، بعد از برش دادن سیب زمینی، هر دو طرف را تفت دهید و کمی زعفران دم شده به آن اضافه کنید. مقدار کمی نمک نیز اضافه کنید و خیالتان راحت باشد که با این روش ته دیگ به برنج نمیچسبد و خوش رنگ و خوشمزه میشود.
البته برای دم کردن برنج و داشتن ته دیگی خوب کم کردن شعله را نباید فراموش کنید. مناسبتر است قابلمهای که استفاده میکنید نیز نچسب باشد تا حاصلش ته دیگی یکدست باشید.
به یاد داشته باشید که تغییرات ساده در همان غذای تکراری می تواند حس تنوع به شما بدهد و لزومی ندارد که تهیه یک غذا همیشه به همان صورت باشد. اگر می خواهید این بار ته دیگ غذایتان کمی متفاوت باشد می توانید سیب زمینی را رنده کنید سپس نمک و فلفل و زعفران به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط قراردهید و روغن را داغ کنید و سیب زمینی ها را کف ظرف بریزید و با قاشق کاملا صاف کنید.
حدود یک دقیقه صبر کنید و قابلمه را با دستگیره بلند کنید و روغن داخل ظرف را کمی حرکت دهید تا کاملا روی سیب زمینی حرکت کند سپس برنج آبکش شده را روی آن بریزید و در قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد. زیر حرارت را پس از 10 دقیقه کم کنید. تا ته دیگ به آرامی برشته شود.
منبع: جام جم
برای تهیه ته دیگ سیب زمینی با مزه و رنگی بهتر، بعد از برش دادن سیب زمینی، هر دو طرف را تفت دهید و کمی زعفران دم شده به آن اضافه کنید. مقدار کمی نمک نیز اضافه کنید و خیالتان راحت باشد که با این روش ته دیگ به برنج نمیچسبد و خوش رنگ و خوشمزه میشود.
البته برای دم کردن برنج و داشتن ته دیگی خوب کم کردن شعله را نباید فراموش کنید. مناسبتر است قابلمهای که استفاده میکنید نیز نچسب باشد تا حاصلش ته دیگی یکدست باشید.
به یاد داشته باشید که تغییرات ساده در همان غذای تکراری می تواند حس تنوع به شما بدهد و لزومی ندارد که تهیه یک غذا همیشه به همان صورت باشد. اگر می خواهید این بار ته دیگ غذایتان کمی متفاوت باشد می توانید سیب زمینی را رنده کنید سپس نمک و فلفل و زعفران به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط قراردهید و روغن را داغ کنید و سیب زمینی ها را کف ظرف بریزید و با قاشق کاملا صاف کنید.
حدود یک دقیقه صبر کنید و قابلمه را با دستگیره بلند کنید و روغن داخل ظرف را کمی حرکت دهید تا کاملا روی سیب زمینی حرکت کند سپس برنج آبکش شده را روی آن بریزید و در قابلمه را بگذارید تا برنج دم بکشد. زیر حرارت را پس از 10 دقیقه کم کنید. تا ته دیگ به آرامی برشته شود.
منبع: جام جم