وی با تاکید بر اینکه پیشرفت های تولید مثل ما را هیجان زده و از خود بیخود کرده است افزود: اشتیاق برای ابداع روش های باروری و بیماران ناامید از فرزند دار شدن یک ترکیب سمی است.
وینستون که در دانشگاه کنت سخنرانی می کرد، گفت: یکی از مشکلات کار ما این است که ما از اشتیاق بیش از اندازه در تولید مثل، از خود بیخود شده ایم.
وی اظهار داشت: ترکیب اشتیاق و ناامیدی بیمار در واقع بسیار سمی و بی پروایانه است. باید اندکی از فناوری هایی که به کار می بندیم عقب نشینی کنیم.
این پیشگام درمان ناباروری خاطر نشان کرد: یکی از مسالی که این بازار با آن مواجه است این است که ثروتمندان می توانند از عهده این هزینه های ارتقای کیفیت ژنتیک برآیند اقدامی که در آن فرزندان هوشمند تر و با کیفیت تری تولید می شود؛ فرایندی که افراد فقیر از عهده تامین هزینه های آن بر نخواهند آمد.
وی افزود: بازار شکوفای درمان ناباروری و فشار برای کیفیت انسان می تواند به معنای آن باشد که به جامعه ای تبدیل شویم که در آن، برخی از انسانها در واقع چیزی دارند که ممکن است بشریت ما را تهدید کند.
وینستون افزود: با این حال ممکن است "عصر اصلاح نژاد انسان" از بین برود چرا که مسایلی مانند کمبود منابع، آب، غذا و دیگر تهدیدات ناشی از تغییرات اقلیم مهم ترین دغدغه ها خواهد شد.
مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.irارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.