به گزارش مشرق به نقل از خبرآنلاين ، ليبي تبديل به صحنه کارزار دو سرهنگ شده است.سرهنگ قذافي که در قدرت است و سرهنگ حسين که با حکومت نظامي مخالف است.
در پايگاه قديمي متعلق به نيروهاي هوايي ليبي که در نزديکي بنغازي مستقر است ، سرهنگ طارق سعد حسين ايستاده و نيروهاي خود را براي نبردي نو مهيا مي کند. سرهنگ اين نبرد را آخرين نبرد مي داند. سرهنگي که در ليبي زمام امور را در اختيار دارد معمر قذافي است.
مردي که سوگند خورد تا آخرين قطره خون در طرابلس باقي بماند. اما از مقابل ديوان عالي بنغاضي که رد مي شويد نواري اعلاميه گونه قرار گرفته که بر روي آن نوشته شده است:" ليبي يکپارچه است. طرابلس قلب ماست." شرق ليبي در اختيار اپوزيسيون است. با اين همه معترضان تاکيد دارند که اين کشور چند پاره نخواهد شد: اين انقلاب پاياني نخواهد داشت مگر تا زماني که طرابلس نيز در اختيار ما باشد و ديکتاتور هم از کار برکنار شده باشد.
آزادي طرابلس تبديل به آرماني در بنغاضي شده است. بنغازي دومين شهر بزرگ ليبي است . امام جماعتي که نماز جمعه را در فضاي آزاد برگزار کرد در جملاتي شعارگونه تاکيد کرد که : ما هيچ گاه طرابلس را تنها نخواهيم گذاشت. آنها که سخنان امام خود را مي شنيدند نيز در پاسخ فرياد " الله اکبر " سر دادند.
براي سرهنگ حسين که در دفتري با در و ديوار تيره نشسته و دورتادورش را تسليحات فراگرفته ، خيزش مردم ليبي در حقيقت انقلاب مردمي است . سرهنگ حسين تاکيد دارد که ارتشي که به اپوزيسيون پيوسته رسالت سنگيني بر دوش دارد: ما بايد تا آنجا که مي توانيم از بنغازي و ديگر شهرها تجهيزات جمع کرده و خود را براي نبردي جدي مهيا کنيم.
سرهنگ حسين با ديگر افسران نظامي ، شيوخ قبايل و داوطلبان مخالف جلسات پشت سر هم تشکيل داده است. او و ديگران خود را براي نبردي مهيا مي کنند که به باور بسياري براي براندازي ديکتاتوري 41 ساله قذافي لازم و ضروري است . ژنرال حسين مي گويد که در حال حاضر 2 هزار سرباز داوطلب در گروه هاي کوچک به پايتخت رسيده اند. وي ابراز اميدواري مي کند که در چند روز آينده گروه هاي نظامي و مبارز بيشتري به طرابلس برسند.
مردي که بسياري او را جانشين سرهنگ قذافي مي دانند در ادامه مي گويد: از کودتاي نظامي خبري نيست. اين خيزش جوانان است. اين دعوا در حقيقت مشاجره ميان جوانان و دولتمردان است. ما دست به سلاح نبرديم مگر زماني که قذافي راهپيمايي مسالمت آميز ما را به خاک و خون کشيد. اکنون زمان دخالت تجهيزات نظامي فرارسيده است . برخي اين انقلاب را آغاز کردند و ما هم آن را به پايان خواهيم رساند.
نقش ارتش در روزهاي پس از سقوط قذافي قابل اغماض نيست. سرهنگ حسين که مانند قذافي عنوان نظامي در اختيار دارد از هم اکنون به استقبال دولت آتي بعد از قذافي رفته و مي گويد: اميدواريم که دولتي دموکرات روي کار بيايد و نه حکومتي نظامي . ما از حکومت نظامي به ستوه آمده ايم. ارتش براي محافظت از مردم است و نه براي حکمراني بر آنها.
براي رسيدن به اين هدف نيروهاي مبارزي که کنار سرهنگ حسين ايستاده اند بايد خود را به پايتخت برسانند. براي اين حرکت هم راهي ندارند جز مبارزه نظامي با نيروهاي قذافي. طرابلس در محاصره وفاداران زره پوش قذافي است. اين روزها سرهنگ حسين در تماس هاي تلفني پشت سر هم با نظاميان در سرت، شهري که ميان بنغازي و طرابلس است از آنها مي خواهد که به اپوزيسيون بپيوندند.
سرهنگ حسين در اين خصوص مي گويد: ما نمي خواهيم با آنها به گونه اي رفتار کنيم که آنها با ما رفتار کردند. نمي خواهيم مانند قاتلان برخورد کنيم. بنابراين به آنها هشدار مي دهيم و از آنها مي خواهيم که به ما بپيوندند.ما از آنها مي خواهيم که مسير طرابلس را براي ما باز کنند.
در هفته گذشته معترضان که در شرق دور هم جمع شده بودند داعيه دار واگذاري قدرت از سوي قذافي بوده و ادعا داشتند که سرهنگ کنترل امور مملکتي را از دست داده است. در حال حاضر مبارزان و مخالفان قذافي نوعي اتحاد را مزه مزه مي کنند و البته انگيزه اي براي تا پايان راه رفتن در دل دارند.
سرهنگ حسين در اين خصوص مي گويد: ما خود را براي حرکت به سمت طرابلس مهيا مي کنيم. در جمع ما خلبان هايي هستند که از قذافي دستور داشتند تا بنغاضي را با خاک يکسان کنند اما سرپيچي کردند و اکنون در کنار ما با سرهنگ ديکتاتور مبارزه خواهند کرد.
زماني که از سرهنگ حسين سوال مي کنيم که آيا به دنبال کشتن قذافي هستيد؟ به آرامي عينک خود را بالا مي برد و مي گويد: ما مي خواهيم او را زنده پيدا کنيم.
عصر جمعه بود که قذافي در ميان طرفداران خود در طرابلس سخنراني کرد. وي به صراحت اعلام کرد که جهنمي از آتش به راه خواهد انداخت و البته با اپوزيسيون هم مقابله خواهد کرد. سرهنگ حسين در اين خصوص مي گويد: من حتي وقت تماشا کردن سخنان قذافي را هم نداشتم. اين روزها سخت سرگرم برنامه ريزي هستيم. اين مسابقه فوتبال نيست که بنشينيم و به بازي نگاه کنيم. ما از مردي که در طرابلس نشسته و سخنراني مي کند، اندک واهمه اي نداريم.
هيچ کس انتظار ندارد که قذافي به آرامي قدرت را واگذار کرده و برود. وي در حال حاضر 3 هزار سرباز مجهز را حداقل در کنار خود دارد. وزير دادگستري ليبي که اکنون به مخالفان ديکتاتور پيوسته ادعا مي کند که سرهنگ احتمالا تسليحات کشتار جمعي و حتي هسته اي هم در اختيار دارد.
سرهنگ حسين اما اين سخنان را باور نکرده و مي گويد: از تسليحات هسته اي اندک خبري نيست. از تسليحات شيميايي هم خبري نيست. تمام اين تسليحات در جريان معادله لاکربي تحويل داده شد. وي در سال 2009 گمان کرد که با اتحاد با ايالات متحده مي تواند براي هميشه در قدرت بماند.
سرهنگ حسين نيشخندي زده و مي گويد: او مردم ليبي را فراموش کرده بود.