وزارت خزانه‌داری آمریکا صراحتا ادعای پرداخت سه قسط باقی مانده توافق ژنو از طریق هند به ایران را رد کرد.

گروه سیاسی مشرق - روزنامه‌های کشور، در لابه‌لای اخبار و مطالب تولیدی خود، به نکات، اخبار و مفاهیمی اشاره می‌کنند که انتخاب و بازنشر آنها می‌تواند مورد علاقه مخاطبان یک رسانه باشد. آنچه در ادامه می‌خوانید گزیده‌ای از مطالب امروز روزنامه‌های کشور به انتخاب خبرنگاران گروه سیاسی مشرق است.
***

«جام جهانی و تغییر تعاملات» عنوان یادداشت روز روزنامه آرمان به قلم بهروز بیرشک است که در آن می خوانید؛

پس از بازی تیم ملی فوتبال ایران مقابل تیم ملی آرژانتین که منجر به باخت ایران شد، بسیاری از ایرانیان نه تنها در داخل کشور بلکه در کشور دیگر به شادی پرداختند. از این رو، این مساله مورد توجه بسیاری قرار گرفت و تعجب برانگیخت چراکه تا به حال دیده نشده بود مردم یک کشور پس از باخت تیم ملی خود شاد و خوشحال باشند. مساله جالب این بود که ایران در این بازی بازنده بود اما به این دلیل که تیم ملی خوب بازی کرده بود و در واقع با توجه به بازی پیشین ایران و نیجریه مردم انتظار چنین بازی را نداشتند مورد تشویق قرار گرفت.

پس از این بازی انسجام خوبی میان مردم شکل گرفت و تمام اخبار نیز حاکی از خوشحالی مردم بود. همه ما تصاویر زیادی از آن شب و خوشحالی مردم در شهرهای مختلف دیده ایم. این مورد به خوبی نشان می دهد که مردم جامعه ما نیاز به شادی دارند، از این رو منتظرند تا بهانه ای داشته باشند، اتفاقی رخ دهد و از آن به عنوان موقعیتی برای شادی و تخلیه هیجانات خود استفاده کنند. اکنون که امیدواری در رابطه با برد ایران و صعود به مرحله بعد وجود دارد باید گفته شود این امیدواری از نظر روانی برای فرد امیدوار (شهروند عادی) مفید است.

همچنین، این امیدواری می تواند، امید ملی پوشان کشور را تقویت کند و انگیزه بیشتری به آنها بدهد. مساله این است که امید همواره برانگیزاننده است و روحیه و شرایط افراد را تغییر می دهد. به همین دلیل است که وقتی تیمی از حمایت های تماشاگرانش برخوردار است بهتر بازی می کند. حتی اگر در نظر بگیریم که برخی نسبت به برد ایران امید کاذب دارند و شانس صعود ایران به مراحل بعدی کم باشد، نباید این کاذب بودن بهانه ای شود تا چیزی که سبب امیدواری شده را از مردم بگیریم. واقعیت این است که پس از بازی ایران و آرژانتین انگیزه و اتحادی قوی میان مردم پیدا شده و همه انتظار صعود ایران به مرجله بعد را دارند. بدون شک، نتیجه بازی امروز میان تیم ایران و بوسنی نیز تاثیر خود را در رفتار مردم و هیجانات آنها خواهد گذاشت.

اگر ایران در بازی امروز برنده باشد بازهم شاهد این خواهیم بود که مردم برای شادی به خیابان می آیند و دورهم جمع می شوند. به همین دلیل، باید امکان چنین شادی هایی فراهم شود. درصورتی هم که ایران بازنده باشد بازهم ممکن است اتفاقی که در رابطه با بازی ایران و آرژانتین افتاد در این مورد نیز رخ دهد. یعنی ممکن است ایران پیروز میدان نباشد اما بازی تیم ملی مورد تایید مردم بوده و یک بازی خوب قلمداد شود. پس از باخت ایران مقابل آرژانتین و بازی خوب ایران مقابل این تیم، فردای آن روز متوجه یک مساله شدیم و آن هم این که رفتار مردم تغییر کرده است، بسیاری از تغییر فضای محیط کاری خود صحبت می کردند و اینکه مردم در خیابان با انعطاف بیشتری با هم رفتار می کردند. بدون شک، این مساله در رابطه با بازی ایران و بوسنی نیز صدق خواهد کرد. هنگامی که مردم با یکدیگر اشتراک پیدا می کنند، ارتباطشان نیز با هم تغییر می کند و تعامل خوبی با هم برقرار می کنند.

ایجاد چیزهای مشترک باعث بروز نوع خاصی از روابط اجتماعی می شود که بطور عادی در جامعه ما کمتر وجود دارد. هنگامی که وجه اشتراک باعث ایجاد همبستگی و اتحاد میان ما می شود، راحت تر یکدیگر را تحمل می کنیم و انعطافمان بیشتر می شود. در واقع، انگیزه مثبت، احساس امید و حس خوب موفقیت در ما شکل می گیرد؛ همین مساله را می توانیم در ارتباط با دیگران و تعاملات روزمره مان نیز شاهد باشیم.


پشت دیوارهای ساختمان خیابان فاطمی

روزنامه شرق نوشت: هرچه تغییرات در بدنه وزارت کشور دولت تدبیر و امید در سطوح پایین به کندی صورت می‌گیرد، اما به همان اندازه، این‌روزها رفت‌وآمدها در بخش‌های بالایی این وزارتخانه سرعت گرفته؛ تغییراتی که در هر دو بخش، پرسش‌های بسیاری برانگیخته است؛ پرسش‌هایی که البته پاسخ‌ مسوولان وزارتخانه به آن چندان از حجم ابهامات موجود نکاسته است. تغییرات در ستاد مرکزی وزارت کشور، تنها محدود به مهم‌ترین معاونت یعنی معاونت سیاسی نمانده. به‌تازگی شاهد تغییر معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور هم شدیم؛ معاونی که گفته شده دوران ماموریت او برای خدمت در این وزارتخانه تمام شده است و به این ترتیب به ماموریت 10ماهه «علی عبداللهی» در وزارت کشور پایان داده شد.

روند پرشتاب تغییرات در ساختمان میدان فاطمی در حالی رخ می‌دهد که بسیاری از فعالان سیاسی استان‌ها از کندی تغییر مدیران دولت احمدی‌نژاد گله دارند. برای بررسی موضوع و اهمیت وزارت کشور تلاش‌ شده در این مطلب به ساختار و وظایف وزیر و معاونت‌های آن اشاره شود. این وزارتخانه پنج معاونت دارد که علی عبداللهی، معاون امنیتی و انتظامی و سیدکاظم میرولد، معاون سیاسی آن پس از گذشت کمتر از 10ماه از تشکیل دولت تدبیر و امید تغییر کرده‌اند و هوشنگ خندان‌دل، معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی؛ جواد ناصریان، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی و محمدحسین فروزان‌مهر، معاون هماهنگی امور اقتصادی هنوز بر سر کار خود هستند.

هواداران رییس دولت سابق نشست برگزار کردند

شرق نوشت: بعداز‌ظهر روز گذشته در انجمن هواداران محمود احمدی‌نژاد (هما) نشستی با عنوان «دکتر شریعتی و احیاء اندیشه عدالت» همزمان با سوم تیر و سالروز پیروزی احمدی‌نژاد در انتخابات سال ۸۴ برگزار شد.

آنطور که «ایسنا» گزارش داده هواداران احمدی‌نژاد و برگزار‌کنندگان همایش معتقدند که او احیاگر اندیشه عدالت است و عدالت در اندیشه دکتر شریعتی نیز جایگاه خاصی دارد. این نشست در زیرزمین خانه شخصی یکی از هواداران احمدی‌نژاد واقع در حوالی میدان«بهارستان» برگزار شد.

به نظر می‌رسد هواداران رییس دولت‌های نهم و دهم همچنان برای مصادره به مطلوب چهره‌های ملی و همسویی آنان با احمدی‌نژاد تاکید دارند و از آن به‌عنوان یکی از راه‌های تبلیغاتی خود استفاده می‌کنند. در ابتدای این نشست مجری برنامه گفت: «ما معتقدیم قرابت‌های زیادی بین اندیشه‌های دکتر شریعتی و گفتمان عدالت آقای احمدی‌نژاد وجود دارد. این قرابت شاید ناآگاهانه بود، اما وجود داشت و البته متاسفانه کار تئوریک در این زمینه کم صورت گرفته است.»پس از آن «رضا واعظی‌راد» دبیر این نشست که خود را از دانشجویان فرزندان دکتر شریعتی معرفی کرد، با گلایه گفت: «سرنوشت فرزندان معنوی شریعتی این است که همیشه تنها باشند. فرزندان دکتر شریعتی تنهایی ما را دیدند اما توجهی نکردند. ما انتظار نداشتیم که آنها به این برنامه بیایند، اما انتظار هم نداشتیم به‌گونه‌ای جواب ما را بدهند که دلخور شویم.»

در ادامه «عبدالرضا داوری» از مشاوران احمدی‌نژاد که چندی پیش به‌ مدت  11 روز به اوین منتقل و به‌تازگی آزاد شده نیز به سخنرانی پرداخت و «نهضت بازگشت به خویشتن» را مهم‌ترین شاخصه تفکر شریعتی خواند و گفت: «اندیشه شریعتی فرصت مناسبی است که ما به‌عنوان حامیان گفتمان عدالت در این دورانی که گفتمان سرمایه‌داری مرزهای جامعه ما را درنوردیده است آن را بسط دهیم. آنچه از سوم تیر 84 آغاز شد و حرکتی که دکتر احمدی‌نژاد آغاز کرد، بخش مهمش بازگشت به خویشتن بود که از مسیر آن مفاهیم جدیدی را تعریف کردیم.»

واعظی‌راد درباره دلیل عدم حضور فرزندان دکتر شریعتی در این برنامه گفت: «ما می‌دانیم که آنها به هرجایی نمی‌روند، اما انتظار داشتیم حضور پیدا کنند.» وی در پاسخ به اینکه آیا انتساب این برنامه به آقای احمدی‌نژاد دلیل رد این دعوت بوده است، گفت: «فرزندان دکتر شریعتی از این بابت وارث پدر نبوده‌اند و آزاداندیش هستند.»

به انگلیسی‌ها رو بدهید برای رضا پالانی هم غرامت می‌خواهند

روزنامه کیهان در ستون ویژه نوشت: یک روزنامه انگلیسی مدعی شد لندن می‌خواهد به خاطر آسیب دیدن برخی آثار هنری در جریان حمله دانشجویان معترض به سفارت این کشور، از ایران غرامت بگیرد.
دیلی تلگراف نوشت: دولت انگلیس برای نخستین بار لیستی را منتشر کرده که حاوی مشخصات نقاشی‌هایی است که در جریان حمله به سفارت این کشور در تهران نابود شد.

این روزنامه در خصوص ادعای مربوط به تابلوها و آثار مفقود یا تخریب شده ادعا کرد: تابلوی نقاشی به ارزش یک میلیون پوند، فقط یکی از شش آثار هنری است که انگلیس، سه سال پیش هنگام زیر و رو شدن سفارت خود در تهران، آنها را از دست داد. این تابلو از چهره فتحعلی‌شاه، دومین پادشاه سلسله قاجار در ایران است که در فاصله سالهای 1797 تا 1834 میلادی حکومت می‌کرده است. کار تکمیل این تابلوی نقاشی در سال 1823 میلادی به پایان رسید. این نقاشی رنگ روغن به ابعاد یک و نیم متر را شخص پادشاه ایران در اوایل سده نوزده میلادی به سفیر وقت انگلیس در کشورش اهداء کرده بود.

یک سخنگوی دولت انگلیس گفت: ارزیابی دقیق میزان آسیب وارده به آثار هنری سفارت باید توسط متخصصان صورت بگیرد. با این حال ما این ارزیابی را هر چه زودتر انجام خواهیم داد.
وی افزود: ما به ایران اعلام کرده‌ایم که بهبود روابط نیازمند حل مسئله غرامت به منظور جبران آسیب وارده به سفارت است.

کاردار غیردائم ما در حال گفت‌وگو با همتای ایرانی خود در این زمینه است.
در همین خصوص مجید تخت‌روانچی در گفت‌وگو با «نسیم» و در پاسخ به این سوال که آیا قرار است به انگلیسی‌ها غرامتی پرداخت شود اظهار داشت: بحثی تحت عنوان «غرامت» مطرح نیست بلکه بحث «خسارت» است که هنوز در مورد آن با طرف مقابل نه صحبتی صورت گرفته و نه پرداختی انجام شده است.
معاون وزیر امور خارجه با بیان این مطلب البته گفت: اگر موضوع از سرگیری روابط ایران و انگلیس به مرحله عملی برسد، در زمان خودش به این مسئله نیز پرداخته خواهد شد که تاکنون اتفاق و تحول جدیدی در این زمینه رخ نداده است.

گستاخی رژیم انگلیس در مطالبه خسارت و غرامت از ایران در حالی است که این رژیم در طول دو قرن گذشته بارها در حق ملت ایران ظلم کرده، از حکام مستبد جانبداری نموده، هرات را اشغال و از خاک کشورمان جدا کرده، در سرکوب و انحراف نهضت مشروطه نقش‌آفرین بوده، با کودتا رژیم منحوس پهلوی را به مدت 54 سال به ملت ایران تحمیل کرده، به واسطه مشارکت در اشغال ایران در جنگ جهانی باعث قحطی و مرگ‌ومیر صدها هزار نفر شده و بالاخره پس از پیروزی انقلاب نیز در تجهیز و تحریک رژیم بعثی علیه ایران، حمایت از گروهک‌های برانداز و فشار اقتصادی علیه ملت ایران ایفای نقش کرده است. هم‌اکنون نیز به اعتبار تحریم‌ها که رژیم انگلیس از عوامل اصلی پایه‌گذاری آن بود، بالغ بر صد میلیارد دلار از اموال ملت ایران در خارج بلوکه شده و اگر بنا بر غرامت گرفتن باشد، انگلیسی‌ها باید خاک خود را بفروشند تا بتوانند غرامت همه جنایت‌ها را بپردازند.
اما اگر طنز مطالبه غرامت و خسارت برای تابلوی چهره فتحعلی‌شاه را جدی بگیریم، احتمالا انگلیسی‌ها باید به خاطر سرنگونی رژیم پهلوی، طلب‌های بزرگ‌تری از ملت ایران داشته باشند!

تلاش سعودی‌ها برای گسترش ایدئولوژی وهابیت

روزنامه جمهوری اسلامی  در ستون جهت اطلاع نوشت: یوسف قرضاوی، رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمین در کنفرانسی خبری، در دوحه پایتخت قطر مدعی شد: شکی نیست که اهل سنت در اقصی نقاط جهان با سرکوب گری‌هایی مواجه هستند اما آنها در سایه رهبری شیعیان در عراق در آماج سرکوب‌گری‌های بیشتری قرار دارند! وی در عین حال گفت فقط مذاکرات می‌تواند بحران عراق را حل کند و باید از تشدید تنش‌ها پرهیز کرد. به گزارش رویترز وی اعتراف کرد که برخی از گروه‌های اهل تسنن در کنار گروه دولت اسلامی عراق و شام موسوم به "داعش" می‌جنگند که از جمله این گروه‌ها اعضای حزب بعث هستند.

همچنین  یاسر لطیف الحمدانی، نویسنده پاکستانی در مقاله‌ای در روزنامه "دیلی نیوز" این کشور با عنوان "جنگ سعودی در عراق و درس‌هایی برای پاکستان"، در مورد تکرار توطئه سعودی در کشور پاکستان مبنی بر پشتیبانی از داعش برای حمله به عراق هشدار داد. این نویسنده پاکستانی در مقاله خود نوشت:سعودی مدتهاست که خودش را پیشگام اسلام وهابی می‌داند و اکنون درحال مقابله با مشکل شیعی خود در نقاط مختلف جهان اسلام است. سعودی برنامه‌ای دراز مدت برای گسترش ایدئولوژی خود با سرمایه هنگفتی که در اختیار دارد در نظر گرفته است. در ادامه این مقاله آمده است: نقطه مشترکی که تمام گروهک‌های تروریستی در نیجریه، سوریه،‌ عراق، افغانستان و پاکستان را به هم پیوند می‌دهد این است که از سوی سعودی تغذیه می‌شوند. یاسر لطیف الحمدانی در مقاله خود بر ضرورت اتخاذ یک موضع استراتژیک توسط اندیشمندان پاکستان در قبال اقدامات داعش در موصل عراق فرا می‌خواند و می‌افزاید: پاکستان باید بداند که از نظر جمعیت شیعه، دومین کشور جهان است و باید خودش را از این جنگ دور نگه دارد و اولین قدم آن است که به سعودی اعلام کنیم در امور داخلی ما دخالت نکند.


 سفر وزیر خارجه آمریکا و توطئه تجزیه عراق

جمهوری اسلامی در سرمقاله خود نوشت: تلاش برای تجزیه عراق،‌ هدف اصلی آمران گروه تروریستی داعش به تهاجم گسترده علیه استان‌های شمال غرب عراق است. این واقعیت را سرانجام مسئولان اقلیم کردستان عراق همزمان با سفر جان کری وزیر خارجه آمریکا به عراق به زبان آوردند.هر چند از اولین روز تهاجم داعش به استان‌های شمالی عراق این تصور در اذهان ناظران سیاسی وجود داشت که دست‌های پشت پرده این تهاجم درصدد تجزیه عراق هستند، لکن اکنون اظهارات هماهنگ مسئولان اقلیم کردستان عراق، این تصور را به مرحله تصدیق رسانده و تردیدی در این توطئه چینی باقی نمانده است.

مسعود بارزانی، رئیس منطقه کردستان عراق در مصاحبه با شبکه آمریکائی سی. ان. ان گفت: عراق درحال فروپاشی آشکاری به سر می‌برد و دولت مرکزی سلطه خود بر همه چیز را از دست داده است. وی افزود: "فروپاشی عراق به خاطر ما نیست بلکه دیگران سبب این فروپاشی هستند. درحال حاضر زمان‌ آن فرا رسیده که کردها، هویت و نقشه آینده خود را مشخص کنند." بارزانی در این مصاحبه، فراتر هم رفت و هدف درونی خود را فاش کرد و ادامه داد: "استقلال برای کردها یک رویا نیست و با وجود اینکه کردستان دو دهه است به صورت مستقل اداره می‌شود اما کردها هیچ‌گاه به تمایلشان برای تحقق استقلال اشاره‌ای نکرده‌اند." وی این هدف تجزیه طلبانه را با صراحت بیشتری اعلام کرد و گفت: "ما در حال حاضر عراق جدیدی را می‌بینیم که با عراق روزها و هفته‌های پیش فرق می‌کند. حوادث اخیر عراق نشان داد که ملت کرد باید درحال حاضر فرصت را غنیمت شمرده و آینده خود را مشخص کند."

بارزانی، به وجود دست‌های پشت پرده این ماجرا نیز ناخودآگاه اعتراف کرد و گفت: ما موضوع استقلال کردستان را در گفت و گو با جان کری، وزیر خارجه آمریکا که به عراق سفر کرده مطرح می‌کنیم." این، یعنی تجزیه کردستان از عراق، با آمریکا هماهنگ است، کما اینکه اعلام مخالفت بارزانی با ادامه حکومت نوری مالکی نیز با آمریکا هماهنگ است. بارزانی در این زمینه نیز با صراحت گفت: "اوضاع عراق بسیار پیچیده است و کسی که مسئول این اوضاع است باید کنار برود."همزمان با رئیس اقلیم کردستان عراق، نخست‌وزیر وی نیز در گفت و گو با "بی بی‌سی" سخنان مشابهی گفت. نیچروان بارزانی گفت: "تقریباً غیرممکن است که عراق به زمان قبل از اشغال موصل باز گردد. ضمن اینکه عربهای اهل تسنن حق دارند که یک منطقه ویژه مانند کردستان برای خود داشته باشند." وی، سخنان رسانه‌های غربی و کشورهای عربی علیه مالکی را تکرار کرد و گفت: بعید است با نخست‌وزیر "نوری المالکی" به راهکاری مناسب دست یابیم، وی افزود: "البته نمی‌توان انکار کرد که داعش در بروز وضعیت کنونی موثر بوده اما فقط موضوع داعش نیست. وضعیت فعلی نتیجه سیاست‌های اشتباه بغداد در قبال مناطق سنی نشین است." نخست‌وزیر اقلیم کردستان نیز در پایان اظهارات خود، ناخودآگاه به توطئه تجزیه عراق اعتراف کرد و گفت: "به نظر ما، با توجه به آنچه در موصل روی داده، بهترین وضعیت، ایجاد منطقه خودگردان سنی نشین همانند شرایط ما در کردستان است."

هوشیار زیباری وزیر خارجه عراق، که وی نیز کرد است، گفت: عراق به سوی یک نظام فدرالی گام بر می‌دارد. وی در مصاحبه‌ای مطبوعاتی افزود: "مسیر تحقق نظام فدرالی منحصر به منطقه کردستان نیست، بلکه در آینده همه مناطق و استانهای دیگر عراق را در بر خواهد گرفت."منطور هوشیار زیباری از منحصر نبودن نظام فدرالی به منطقه کردستان اینست که عراق باید به سه بخش تقسیم شود؛ کردستان، منطقه شمال غرب برای اهل سنت و منطقه جنوب برای شیعیان. این طرح قبلاً در قالب تجزیه عراق به سه کشور با همین مختصات توسط دشمنان این کشور مطرح شده بود و هدف آنان تقسیم عراق به کشورهای کوچکی بود که هر کدام لقمه چربی برای قدرت‌های استعماری باشند و زیر سلطه نگهداشتن آنها کار دشواری نباشد.

درحال حاضر، آمریکا، انگلیس، عربستان سعودی، رژیم صهیونیستی و بعضی شیخ نشین‌های خلیج فارس، بدون آنکه با صراحت چیزی بگویند، درصدد تحقق تجزیه عراق و تقسیم آن به سه کشور هستند. این توطئه هر چند ممکن است در اثر هوشیاری مردم و اقدامات مرجعیت به مرحله عمل نرسد، ولی از سخنان دیروز رهبران کردهای عراق کاملاً پیداست که به مرحله‌ای رسیده که می‌تواند برای مسئولان عراقی و مردم این کشور دردسرساز باشد.نکته مهم اینست که اگر توطئه تجزیه عراق به سه کشور کردستان، عراق اهل سنت و عراق شیعه به اجرا درآید، این واقعه بیش از همه به زیان کردها خواهد بود. کردها هر چند ممکن است این واقعه را گام اول برای یکپارچه ساختن کردستان شامل مناطق کردنشین عراق، سوریه، ایران و ترکیه بدانند، ولی اولاً تحقق چنین رؤیائی بسیار دور از واقعیت است و ثانیاً هر قدم که در این زمینه برداشته شود، کردها را با مشکلات فراوانی مواجه خواهد کرد که قطعاً از ادامه چنین طرحی پشیمان خواهند شد. آمریکا، انگلیس، رژیم صهیونیستی و همراهان منطقه‌ای آنها که از تجزیه عراق حمایت می‌کنند، نه خیرخواه کردها هستند نه اهل سنت عراق و نه شیعیان این کشور. غربی‌ها مطامع استعماری خود را دنبال می‌کنند، ‌صهیونیست‌ها به دنبال امنیت و گسترش قلمرو نفوذ خود در منطقه خاورمیانه و تحقق شعار "از فرات تا نیل" هستند و شیوخ مرتجع عرب نیز چشم دیدن یک عراق قدرتمند با حکومت مردمی را که حجتی است برای ملت‌های منطقه ندارند.به نظر می‌رسد سفر وزیر خارجه آمریکا به عراق، هدفی بیش از فشار وارد کردن به مالکی برای کناره‌گیری از قدرت دارد. آمریکا برخلاف اظهارات دیروز وزیر خارجه‌اش که از عراق واحد گفت، درصدد است توطئه تجزیه عراق را عملی سازد، اقدامی که کشورهای قدرتمند منطقه مانند جمهوری اسلامی ایران با آن مخالفند و با تمام توان برای جلوگیری از آن تلاش خواهند کرد.


چه کسی پاسخگوی بلبشو در دانشگاه آزاد است

کیهان در ستون ویژه امروز خود نوشت: رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد در نامه‌ای به مدیران و رؤسای دفاتر حراست واحدهای دانشگاه آزاد، دستورالعمل تعجب برانگیزی را ابلاغ کرد.
به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران؛ در این نامه از حراست واحدهای دانشگاه آزاد خواسته شده است از هرگونه مداخله در موضوع حجاب و عفاف (حتی در صورت مشاهده تخلفات) خودداری کنند.
رئيس حراست دانشگاه آزاد مدعی شده مقوله حجاب و عفاف موضوع فرهنگی بوده و نیاز به برنامه‌ها و راهکارهای خاص و تخصصی فرهنگی دارد!
این نامه می‌افزاید: در صورت مشاهده هرگونه دخالت بی‌مورد دفاتر حراست در موضوع صدرالاشاره طبق مقررات با افراد خاطی برخورد انضباطی خواهد شد.
جالب اینکه در این دستورالعمل تامل برانگیز خطاب به حراست واحدهای دانشگاهی آمده در صورت تمایل ریاست واحد یا شورای فرهنگی جهت مداخله و یا مشارکت حراست در اجرای برنامه‌های مرتبط با مسئله حجاب و عفاف، می‌بایست موضوع به صورت مکتوب با ذکر حدود اختیارات و شرح وظایف خاص به حراست واحد ابلاغ و حراست نیز پس از انجام هرگونه اقدامی گزارش عملکرد خود را برای این مرکز ارسال نماید.

شیرین‌کاری حراست دانشگاه آزاد در حالی است که چندی پیش عبدالحسین هراتی از وابستگان به باند مهدی هاشمی و نهضت آزادی با وجود هتاکی به حضرت امام به هنگام حضور در خارج کشور (پناهندگی)، به عنوان مدیرکل اسناد دانشگاه آزاد منصوب شد اما با اعتراض گسترده شخصیت‌ها و رسانه‌ها عزل گردید. نامبرده در عین حال در دیدار هاشمی با هيئت پارلمانی ایتالیایی حضور داشت اما هاشمی به دنبال اعتراض‌ها اعلام کرد «ایشان در دوران ریاست جمهوری بنده بدون هیچ سابقه سوء مدتی در اواخر دوره با معاونت اجرایی ریاست جمهوری همکاری انتشاراتی داشت که البته بنده هم حکم نداده بودم. بعد از پایان آن دوره وی منفصل و مدت‌ها از وی بی‌خبر بودیم تا این‌که اخیراً با مراجعه به رئيس دفتر اینجانب و اعلام آمادگی برای همکاری و خدمت به نظام، بدون اطلاع از سوابق چند سال گذشته ایشان، در دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به کار شد که بلافاصله پس از افشای مقاله هتاکانه، از مسئولیت چند روزه خود عزل شد و در دفتر هم من حکم نداده بودم و مشاور بنده هم نبود و در دفتر بنده هیچ‌گونه مسئولیتی ندارد»!

نامبرده مدتی پناهنده و شهروند استرالیا بود وکشف چنین عتیقه‌ای و انتصاب وی در دانشگاه آزاد جای تأمل دارد.
با تشکیل دولت یازدهم، هیئت امنای دانشگاه آزاد تغییر کرد و میرزاده رئيس دانشگاه شد. با این وصف، هیئت امنای جدید در قبال برخی ناهنجاری‌های بزرگ سیاسی و فرهنگی مسئول است.
این نکته نیز گفتنی است که ظاهراً خط قرمز مدیریت دانشگاه آزاد به جای انقلاب و ارزش‌های اسلامی، خود آقای هاشمی است چرا که اخیراً رئيس دانشگاه آزاد واحد شیراز صرفاً به خاطر اینکه اجازه داده حمید روحانی در این دانشگاه سخنرانی کرده و از هاشمی انتقاد کند، از کار برکنار شد.

تجلیل از سناتور حقه باز طاغوت در روزنامه اجاره‌ای

یک روزنامه زنجیره‌ای به بهانه چهلمین سال درگذشت سناتور مسعودی، به تجلیل از این کارگزار فراماسونر رژيم طاغوت پرداخت.
به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی دانا، روزنامه اعتماد مطلبی به بهانه چهلمین سال درگذشت «عباس مسعودی» وی را شخصیتی بزرگ معرفی کرد.
روزنامه اعتماد از سناتوری تجلیل کرده که از نزدیکان دربار شاه بوده و پرونده وی نشان می‌دهد سرسپردگی وی به اجانب و رژيم طاغوتی بیش از تعهد وی به کشور بوده است.
سرزمین بحرین که در تقسیمات کشوری ایران به‌عنوان چهاردهمین استان ایران شناخته شده بود، در اردیبهشت 1349 با خیانت حکومت پهلوی، از ایران جدا شد و با این رویداد برگ دیگری به پرونده بی‌کفایتی شاهان حاکم بر ایران در حفظ تمامیت ارضی کشور افزوده شد. یکی از عناصری که در این تراژدی نقش مؤثری ایفا کرد، عباس مسعودی بود.
ساواک در سند زندگینامه مسعودی، وی را اهل زد و بند، حقه باز، هزار‌رنگ، جاسوس‌صفت، غیرقابل اعتماد و مورد تنفر عامه مردم معرفی کرده است.
از اواسط سال 1320 روزنامه مسعودی طرفدار مصدق شد اما پس از کودتا وی به دربار و انگلیس نزدیک شد.
وی عضو جمعیت فراماسونری لژ ایران و از افراد مؤثر در تشکیل کلوپ روتاری و عضو کلوپ روتاری تهران بود.
بنا بر اسناد تاریخی، سناتور مسعودی به خاطر انتشار سلسله مقالاتی در توجیه جدایی بحرین از ایران، مبلغ 15 میلیون دلار از شیخ بحرین رشوه گرفت.
یادآور می‌شود الیاس حضرتی مدیر مسئول روزنامه اعتماد، همزمان مدیر مسئول روزنامه اقتصادی تعادل می‌باشد و در عین حال در شمال شهر نیز رستوران‌داری می‌کند. اعتماد تا مدت‌ها گزارش‌ها و تحلیل‌های جهت‌دار شبکه بی‌بی سی را به نام خود منتشر می‌کرد. مدیر مسئول اعتماد در عین حال مورد التفات شهرام جزایری مفسد اقتصادی دوره اصلاحات بود.


انتقال پول از طریق هند به ایران صحت ندارد

روزنامه وطن امروز نوشت: برخی منابع داخلی به نقل از دیپلمات‌های ایرانی مدعی شده‌اند سه قسط آخر 2/4 میلیارد دلار مربوط به توافق هسته‌ای ایران با 1+5 قرار است از طریق هند به ایران پرداخت شود.

این ادعا در حالی از سوی یک خبرگزاری دولتی مطرح شده که وزارت خزانه‌داری آمریکا صراحتا چنین موضوعی را رد کرده است. در خبر این خبرگزاری آمده است: ایران با دریافت 3 قسط آخر 2/4 میلیارد دلار مربوط به توافق هسته‌ای با 1+5 از طریق هند موافقت کرد؛ پیش از این نیز هند برای پرداخت 3 قسط آخر دارایی‌های ایران که قرار بود براساس توافق ژنو آزاد شود، اعلام آمادگی کرده بود و مقامات ایران اعلام کرده بودند این موضوع را بررسی خواهند کرد. این خبر می‌افزاید: یک دیپلمات ایرانی خبر داد با پایان بررسی‌ها، دیروز سه‌شنبه نامه‌ها و قراردادهای مربوط به هماهنگی میان بانک‌ها و مسؤولان ایران و هند نهایی و تبادل شد.  همچنین غلامرضا انصاری، سفیر ایران در هند پیش از این گفته بود در صورت تمایل ایران برای دریافت دارایی‌های مربوط به 3 قسط آخر توافق‌ژنو از طریق هند، طرف هندی اعلام آمادگی کامل کرده است در هر شرایطی دولت ایران بخواهد، این پول را در اختیار ایران بگذارد.  وی گفته بود اینکه ایران چگونه می‌خواهد از 3 قسط آخر 2/4میلیارد دلاری استفاده کند،

مساله تکنیکی دیگری است که باید ایران و هند بتوانند آن را بررسی کنند.  انصاری خاطرنشان کرده بود: دولت ایران می‌تواند با استفاده از منابع مالی‌اش در هند برای خرید کالاهایی مانند محصولات کشاورزی و محصولات بهداشتی و پزشکی و تجهیزات پزشکی و دارو از هر کشوری که تصمیم بگیرد خرید کند و بتواند از طریق منابع مالی‌اش در هند هزینه آن را پرداخت کند.   این ادعا در حالی است که وزارت خزانه‌داری آمریکا در واکنش به این خبر که در آن ادعا شده است، هند قصد دارد پول‌های ایران را از طریق بانک مرکزی امارات عربی متحده و نیز بانک مرکزی آمریکا به ایران منتقل کند، آن را رد کرد. به گزارش تسنیم، یکی از سخنگویان اداره تروریسم و اطلاعات مالی آمریکا اعلام کرد: «ما تایید می‌کنیم که هیچ یک از نهادهای مالی در آمریکا، شامل بانک ذخایر فدرال در بازپرداخت پول‌ها نقشی نداشته و نخواهد داشت.» بر اساس این گزارش، ایران بر اساس برنامه اقدام مشترک ژنو باید 2/4 میلیارد دلار از دارایی‌های مسدود شده خود  در سراسر جهان را دریافت کند که چگونگی انجام آن تاکنون ابهاماتی را در پی داشته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۲:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۴
    0 0
    بستر شادی؟ این واژه جدیده؟
  • سید اکبر کولرساز ۱۲:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۴
    0 0
    دانشگاه آزاد را خدا آزاد کرد.
  • ۱۶:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۴
    0 0
    بهانه اي براي ابراز كينه هاي خفته اراذل نسبت به نواميس مردم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس