احمدرضا گرشاسبی کارگردان «اینجا شهر دیگریست» با اشاره به بی مهری‌های صورت گرفته در مورد فیلمش گفت: از ابتدای ساخت این فیلم قرار بود تولید به شکل دیگری باشد و من با وجود محدودیت‌ها می‌توانستم این فیلم را نصفه رها کنم اما به خاطر امیرالمومنین و وجدانم این کار را نکردم.

گروه فرهنگی مشرق - احمد‌رضا گرشاسبی کارگردان فیلم سینمایی «اینجا شهر دیگریست» که به تازگی فیلمش را روی پرده سینما در حال نمایش دارد در خصوص میزان استقبال از این فیلم در سینماها گفت: سینماروهای ما قشر بخصوصی هستند و الان نیز شرایطی وجود دارد که هر فردی با هر طرز فکری به سینما نمی‌رود و در نتیجه ذائقه کسانی که غالب سینماروها را تشکیل می‌دهند ذائقه بخصوصی است.
 
وی افزود: اگر ذائقه عمومی را ببینیم نمی‌توانیم میزان استقبال را بسنجیم ضمن اینکه این فیلم یک فیلم سینمایی مذهبی است و ذهنیت مردم از فیلم مذهبی هم مهم است و در هر حال میزان بازدید از این فیلم قابل پیش‌بینی نیست خصوصا اینکه نمایش این فیلم با روزهای بازی‌های جام جهانی و ماه مبارک رمضان و رکودی که در این ماه در سینما وجود دارد همزمان شده است.
 
 
 
* نگاه بنیاد سینمایی فارابی به این فیلم نگاه یک تله فیلم بود
 
گرشاسبی در ادامه با اشاره به دیده شدن هرچه بهتر آثار سینمایی مذهبی تصریح کرد: این فیلم بدون هیچ تبلیغی و حداقل امکانات جدای دستمزد بازیگران با بودجه یک تله‌فیلم ساخته شده است و نگاه بنیاد سینمایی فارابی به این فیلم نگاه یک تله بوده است.
 
وی افزود: اینجا شهر دیگری است بدون هیچ تبلیغی به نمایش درآمد و برای ساخت چنین آثاری باید دید هدف فیلمساز از ساخت فیلم مذهبی چیست چرا که مذهب بستگی به واقعیت جامعه دارد و واقعیت جامعه چیزی است که در حال حاضر آن را می‌بینیم؛ اما حقیقت جامعه چیز دیگری است.
 
این کارگردان سینما در ادامه عنوان کرد: حقیقت دین عدالت را مطرح می‌کند و امام موسی کاظم نیز می‌فرماید عدالت یعنی اینکه یک فقیر هم وجود نداشته باشد پس در حال حاضر که عدالت وجود ندارد یعنی ما با حقیقت دین فاصله داریم.
 
گرشاسبی تاکید کرد: اگر فیلمی مذهبی ساخته شود که بگوید حقیقت مذهب اینها هستند و اگر به این سمت و سو برویم نجات پیدا خواهیم کرد قطعا از طرف مخاطبین مورد استقبال قرار خواهد گرفت.
 
 
 
* حاتمی‌کیا 2 روز از زندگی چمران را ورایت کرد و من دو روز از زندگی امیر المومنین اما...
 
وی در ادامه با اشاره به مدت‌زمان تولید این اثر سینمایی یادآور شد: همزمان با تولید فیلم من فیلم آقای حاتمی‌کیا نیز در حال ساخت بود، فیلم ایشان دو روز از زندگی شهید چمران را روایت می‌کرد و فیلم من دو روز از زندگی امیر‌المومنین علی‌ابن ابی‌طالب. به حاتمی‌کیا می‌گویند آزادی و برای تولید فیلمت 8 میلیارد بودجه داری و به من می‌گویند 45 روز بیشتر برای تولید این فیلم فرصت نداری و با شدید‌ترین فشارها من را آزار دادند.
 
گرشاسبی تاکید کرد: وقتی با یک فیلم مذهبی اینچنین برخورد می‌شود آیا اگر یک نور چشمی هم بود با او همین برخورد را می‌کردند؟
 
گرشاسبی عنوان کرد: این فیلم در مورد امیرالمومنین حضرت علی (ع) است و فاربی موافق با ساخت این فیلم نبود ولی وقتی مسئولینی که تصمیم به ساخت فیلم مذهبی می‌گیرند هدفشان از تولید فیلم مذهبی معلوم نیست مسلما در پروسه تولید به گرفتاری دچار خواهیم شد.
 
این کارگردان سینما در ادامه با اشاره به کمبود آثار مذهبی در سینمای ایران خاطرنشان کرد: به نظر من فیلم مذهبی چون حقیقت مذهب است و با جامعه امروز ما فاصله دارد خیلی مورد استقبال قرار نخواهد گرفت.
 
 
 
* می‌توانستم این فیلم را نصفه رها کنم
 
گرشاسبی ادامه داد: از ابتدای ساخت این فیلم قرار بود تولید به شکل دیگری باشد و من با وجود محدودیت‌ها می‌توانستم این فیلم را نصفه رها کنم اما به خاطر امیرالمومنین حضرت علی‌ابن ابی‌طالب و وجدانم این کار را نکردم و همه سختی‌های آن را به جان خریدم تا این پروژه به مرحله تولید و پخش برسد.
 
وی در پایان با اشاره به برنامه ریزی قبلی برای بازگشت سرمایه این اثر سینمایی تاکید کرد: قبل از اکران این فیلم تصور می‌کردیم اگر تبلیغ خوبی صورت بگیرد و زمان مناسبی برای اکران آن در نظر گرفته شود قسمتی از بودجه این فیلم را به دست خواهیم آورد چرا که این فیلم پیامی معنوی را برای گفتن دارد.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس