به گزارش مشرق، مریم دهقانی با اشاره به تحقیقات درباره نیازهای صنعت کشور، از برنامه دانشگاه شیراز برای پاسخگویی به این نیازها سخن گفت و افزود: طرح هایی مانند دستگاه پرس لوله، کارت داده گیری و ربات حضور از راه دور دراین دانشگاه پیگیری می شود.
رییس مرکز حمایت از ایده های برتر دانشگاه شیراز گفت: ربات جراح لاپاراسکوپی، سامانه اتوماتیک تصویربرداری میکروسکوپی و آنالیز کاریوتایپ، ساخت دستگاه اندازه گیری پتانسیل زتا و بکارگیری فناوری نانو برای مقابله با رسوب آسفالتین در مخازن نفتی نیز دراین مرکز در دست اجراست.
دهقانی بیان کرد: مرکز حمایت از ایده های برتر، مسوولیت مدیریت، هدایت و حمایت از طرح های فناورانه دانشجویی را برعهده دارد.
عضوهیات علمی دانشکده مهندسی برق وکامپیوتردانشگاه شیراز افزود:گسترش هرچه بیشتر فعالیت های علمی پژوهشی دانشجویی بویژه به صورت گروهی و حمایت از ایده های نوین دانشجویی از جمله ماموریت های مرکز حمایت ازایده های برتر دانشگاه شیراز است.
وی ، ایجاد این مرکز را درتقویت انگیزه و روحیه نشاط بین دانشجویان وتقویت اعتماد به نفس آنها موثر دانست و گفت: برگزاری دوره ها و سمینارهای آموزشی، ایجاد ارتباط با مراکزتحقیقاتی و صنعتی و شناخت نیازهای صنعت را در دستور کار داریم.
مجید ارشاد لنگرودی رییس دانشگاه شیراز روزهای اخیر در بازدید از مرکز حمایت از ایده های برتر دانشگاه شیراز گفته بود: بر اساس سیاست های دولت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این دانشگاه به صورت همه جانبه از تبدیل ایده به فناوری حمایت می کند.
رییس مرکز حمایت از ایده های برتر دانشگاه شیراز گفت: طرح ساخت هواپیمای بدون سرنشین، ربات پرنده عمود پرواز، دستگاه تولید نانو ذرات اکسیدی و دستگاه رنگ آمیزی خودکار اسلایدهای پاتولوژی دراین مرکز تکمیل شده است.
منبع: ایرنا