به گزارش مشرق به نقل از خبرنامه دانشجويان، يکي از سريال هاي جذاب و قابل توجه که اين شب ها از شبکه سوم پخش مي شود سريال "ارمغان تاريکي" است.
سريال ارمغان تاريکي به بازخواني حقيقت سازمان منافقين _ مجاهدين خلق _ پرداخته است و در قالب يک رابطه زناشويي اين حقيقت را به درستي نمايش مي دهد که اين سازمان براي رسيدن به هدف هاي خود انواع رفتارهاي غير انساني انجام داده است.
در اين سريال مي بينيم که اشخاصي که مغزشان توسط سازمان شست و شو داده شده است عواطف خود را قرباني دستورات تشکيلاتي مي کنند و در اين راه اسيد پاشي ترور انفجار و ... از جمله راه هاي ترقي تشکيلاتي منافقين است.
صحنه اي از فيلم که همه مردم به دنبال کمک براي نجات زير آور ماندگان هستند و عضوي از سازمان با بمب گذاري کار بمباران هوايي يعني کشتار مردم را تکميل مي کند، اوج رذالت سازماني ها را نشان مي دهد.
البته نقش اصلي فيلم در واقعه اي عاطفي به حقيقت انساني خود باز مي گردد و با خروج از سازمان سعي دارد به انسانيت فراموش شده خود بازگردد که البته اين امر باعث مي شود تا سازمان، شخصي را که تا ديروز به عنوان چهره فعال مي شناخته امروز از نفس کشيدن بياندازد.
شخصيت هاي داستان ما به طول کامل منفي نيستند، به طوري که خاکستري بوده و کاراکترهاي مهري و بشرزاد ويژگي هاي خاصر خود را دارند که اگر قرار بود اين شخصيت ها با چهره اي زشت و رفتارهاي خشن و نامعقول در اين سريال ظاهر شوند، مخاطب آن را رد کرده و از ادامه ديدن آن صرف نظر مي کرد.
اما سريالي ديگر که اين روزها با بازخواني تاريخي حقيقت قاجار و خيانت ها آنها را به وضوح نشان مي دهد سريال "تبريز در مه" است.
«محمد رضا ورزي» در آخرين کارش که مدتي است از پخش آن در تلويزيون ميگذرد، زواياي مغفول و پنهان زندگي «عباس ميرزا» را به خوبي به تصوير ميکشد.
مجموعه تلويزيوني «تبريز در مه» اثري متفاوت به لحاظ محتوي و تکنيک در کارنامه کاري «محمدرضا ورزي» محسوب ميشود و به نظر ميرسد اين فيلمساز، گامي بلند در عرصه سريال سازي تلويزيون برداشته است. «عباس ميرزا» شايد بدليل وابستگياش به خاندان قاجار چندان مورد تاييد تاريخ نبوده است اما «محمد رضا ورزي» در اين مجموعه تلاش کرده نقاطي مربوط به اين شخصيت را از منظرهاي مختلف برجسته کند و تصوير متفاوتي از وي از خلال زندگي شخصي و ايستادگياش در برابر نفوذ استعمار ارائه دهد.