به گزارش مشرق به نقل از شبکه ايران، در حالي که فاجعه زلزله و سونامي اخير ژاپن مردم سراسر جهان را متاثر کرده است، عکسالعمل غيرقابل درک و غيراخلاقي آمريکاييها به اين فاجعه انساني موجب اعتراض و شگفتي کاربران شبکههاي اجتماعي اينترنت شده است.
بر اساس اين گزارش، بررسي انجمنهاي گفتوگو و شبکههاي اجتماعي آمريکايي نشان ميدهد که بسياري از مردم اين کشور نه تنها از زلزله 8.9 ريشتري ژاپن که موجب کشته شدن بيش از 10 هزار نفر از مردم اين کشور شد، متاثر نشدهاند بلکه نسبت به کشته شدن هزاران نفر از زنان و کودکان ژاپني ابراز خوشحالي ميکنند.
بر اين اساس، کاربران آمريکايي بلافاصله پس از انتشار خبر زلزله اخير اين کشور با انتشار پيامهايي همچون " اين بلايي بود که به تلافي پيرلهاربر به سرتان آمد" و "پيرل هاربر را به ياد ميآوريد؟ سونامي آنها را از بين ببر!" خطاب به مردم ژاپن، شادماني خود را از کشته شدن هزاران شهروند ژاپني ابراز کردند.
کاربران آمريکايي با فحاشي و استفاده از عبارات رکيک عليه مردم ژاپن، به خاطر کشته شدن هزاران ژاپني خوشحالي ميکنند.
ماجراي پيرلهاربر به هفتم دسامبر سال 1941 و جنگجهاني دوم برميگردد که دولت وقت ژاپن براي از ميان برداشتن تهديد ناوگان آمريکا در اقيانوس آرام به پايگاه ناوگان آمريکا در پيرل هاربر حمله کرده بود.
اگرچه آمريکاييها بلافاصله دو بمب اتمي را به فاصله ? روز بر روي شهرهاي هيروشيما و ناکازاکي انداختند و بيش از 220 هزار نفر از ژاپنيها را که اغلب آنها شهروندان غيرنظامي بودند کشتند، اما ظاهرا حتي استفاده از بمب اتم عليه شهروندان غيرنظامي ژاپني و کشتار گسترده آنها نيز آمريکاييها را راضي نکرده است. و آنها با انتشار پيامهايي که در بسياري از موارد حاوي فحاشي و استفاده از عبارات رکيک عليه مردم ژاپن است، با کشته شدن هزاران ژاپني به پايکوبي ميپردازند.
به هر حال، پيامهاي منتشر شده از سوي آمريکاييها، بيش از هر چيز نشان دهنده سقوط اخلاقي جامعه آمريکا و عقدهگشايي مردم کشوري است که نظاميانش سالهاست در عراق و افغانستان مشغول کشتار زنان و کودکان هستند.
بيش از نيمي از قربانيان حمله اتمي آمريکا به ژاپن، بلافاصله هنگام بمباران کشته شدند و بقيه تا پايان سال ???? بر اثر اثرات مخرب تشعشعات راديواکتيو جان خود را از دست دادند.
بمباران هستهاي هيروشيما و ناکازاکي تا به امروز تنها موارد استفاده? جنگي از سلاح هستهاي در جهان است.
بسياري از کارشناسان معتقدند، خوي استعماري و سياستهاي جنگطلبانه آمريکاييها که تمدن خود را بر پايه قتل عام و کشتار ميليونها سرخپوست بنا کردند، در کنار مشکلات اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي کنوني اين کشور از جمله دلايل رفتارهاي غير اخلاقي شهروندان اين کشور است.
آمريکا110 تا 115 پايگاه نظامي در کشورهاي مختلف جهان دارد و براي برهم زدن نظم سياسي، فرهنگي و اقتصادي جهان تلاش ميکند.