به گزارش مشرق به نقل از العالم، پس از اقدام روز گذشته مسوولان عربستاني در شکايت از دقيق نبودن گزارشي که اخيرا درباره اعتراضات در در اين کشور منتشر شد، عربستان سعودي مجوز فعاليت خبرنگار ارشد رويترز در رياض را لغو کرده و وي را ملزم به ترک کشور کرد ولي رويترز اعلام کرد که به پوشش اخبار خود پايبند است و از وعدههاي دولت عربستان مبني بر دادن مجوز فعاليت به خبرنگار جديدي از رويترز استقبال خواهد کرد.
در حالي که اعتراضات گسترده مردمي در اين کشور مورد توجه افکار عمومي قرار گرفته و موج سرکوبهاي آل سعود همه را بهتزده کرده است، مقامات سعودي اقدام به اخراج خبرنگاران از اين کشور ميکنند تا مبادا تصوير روشني از مشکلات داخلي آل سعود منتشر شود.
بر اساس اين گزارش "عبدالعزيز خوجه " وزير اطلاع رساني عربستان گفت: ما همواره شاهد دقت بسيار بالاي خبرگزاري رويترز بوديم ولي خبرنگار آن در يکي از گزارشهاي خود تصوير دقيقي را منعکس نکرده است.
وي افزود: بهرحال او مدت زمان فعاليتش در عربستان به پايان رسيده است. خبرگزاري رويترز خبرگزاري محترمي است و از همه خبرنگارهاي آن استقبال مي کنيم و به اين خبرگزاري در انجام فعاليت خود کمک خواهيم کرد و پيشبرد فعاليتهاي اين خبرگزاري را ميسر خواهيم کرد. ما براي خبرگزاري جهاني رويترز احترام زيادي قائل هستيم.
"استيفان ادلر " سردبير خبرگزاري رويترز از فعاليتهاي خبري "اولف ليسينگ " که از سال 2009 در رياض حضور دارد، تمجيد کرد .
ادلر افزود: رويترز ملزم به پوشش دقيق و بي طرفانه اخبار در عربستان است . ما از اينکه بايد اولف ليسينگ رياض را ترک کند، بسيار ناراحت و نااميد هستيم. ولي از وعده هاي وزير اطلاع رساني عربستان مبني بر دادن مجوز فعاليت به خبرنگار جديد، استقبال مي کنيم.
هر چند اخراج خبرنگاران از عربستان يکي از راهها و شيوههاي مرسوم در جلوگيري از اطلاع رساني دقيق از سرکوب مردم اين کشور و اشغال نظامي بحرين است، اما آلسعود با وجود دستگاه تبليغاتي بزرگ و گسترده خود نتوانسته در برابر موج اطلاع رساني کاري از پيش ببرد و دست به ممنوعيت پخش شبکههاي خبري و فيلترينگ گسترده پايگاههاي اطلاع رساني کرده است.
در اين ميان شبکه خبري العالم و پايگاه خبري آن به شدت مورد هجوم پارازيت و حملات سايبري قرار گرفته و با فيلترينگ پايگاه اطلاع رساني آن، راه را براي اطلاع رساني دقيق و صحيح بستهاند.