کد خبر 40847
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۹

در اقدام نسنجيده اداره کل تبليغات اسلامي قم دست به تهيه 50 هزار مهر سنگي براي جايگزين کردن مهرهاي فرسوده در مساجد نموده است. حجت الاسلام حسيني، هدف از اين اقدام را احياي تربت هاي فراموش شده و جلوگيري از انتقال بيماري هاي واگيردار به ويژه بيماري هاي پوستي

به گزارش مشرق به نقل از پايگاه 598، روز بيست و دوم فروردين ماه، خبري از سوي اداره کل تبليغات اسلامي استان قم، به نقل از حجت الاسلام والمسلمين سيد ابوالقاسم حسيني، مسئول امور مساجد تبليغات اسلامي استان قم، مبني بر تهيه 50 هزار مهر سنگي براي جايگزين کردن مهرهاي فرسوده در مساجد قم در خبرگزاري هاي مختلف منتشر شد.

 

در اين خبر، حجت الاسلام حسيني، هدف از اين اقدام را احياي تربت هاي فراموش شده و جلوگيري از انتقال بيماري هاي واگيردار به ويژه بيماري هاي پوستي که از طريق مهرهاي گلي و تربتي منتقل مي شود، ذکر کرده است!

 

اين اقدام نسنجيده اداره کل تبليغات اسلامي قم با در نظر گرفتن صحت خبر و با توجه به اين مساله که يک روحاني مسئول در يک اداره ديني اقدام به اين کار کرده است، جاي بسي تعجب و تاسف دارد.

 

در حالي که روايات بسيار متعددي از بزرگان دين، پيرامون اهميت و جايگاه تربت امام حسين(ع) از شفاي بيماري هاي لاعلاج گرفته تا ثواب بي مقدار نماز خو اندن با آن با اسناد بسيار معتبر علمي ذکر شده است، اين اقدام با چه هدف خيري انجام مي شود؟

 

هيچ کدام از اهداف ذکر شده اين مسئول براي اجراي اين هدف نه علمي است و نه اسلامي بلکه به نوعي مي توان آن را حرکتي بر ضد فرهنگ تشيع و اسلام ناب ذکر کرد.

 

نکته اول آنکه تا به حال چند بيماري پوستي به واسطه نمازخواندن با مهر تربت به مراکز علمي و بهداشتي کشور و حتي جهان گزارش شده است که اين مسوول به راحتي آن را مغاير با اصول بهداشتي مي داند؟

 

نکته دوم آنکه اگر بيماري پوستي از طريق مهر تربت امام حسين(ع) که ائمه هدي(ع) آن را شفاي هر درد بي درمان ذکر کرده اند، منتقل شود، از طريق سنگ نيز سرايت مي کند زيرا به مروز زمان اين سنگ ها داراي منافذ ريزي خواهند شد که جايگاه ويروس ها و باکتري هاي و ميکروب ها مي شود.

 

نکته سوم در اين خصوص را مي توان در عاقبت اين کار ذکر کرد؛ اگر اين اقدام نسنجيده در استان قم انجام شود و 50 هزار مهر سنگي به مساجد قم اعم از شهري و حتي سر راهي اهدا شود مي توان به هر مسجد نزديک به 150 مهر اهداکرد که با توجه به رايگان بودن و شايد شکيل بودن، جاي مهرهاي تربت امام حسين(ع) را به مرور بگيرد.

 

مساله بعدي آن که اگر اين بدعت از قم آغاز شود و به مرور در سطح کشور فراگير شود، چه کسي مسئول آن خواهد شد؟ آيا مديران تبليغات اسلامي آن روز با صرف ميلياردها تومان اعتبار فرهنگي مي توانند جلوي يک عادت بد را بگيرند؟

 

سجده بر مهر به ويژه مهر تربت، از اعتقادات پيروان مکتب امام حسين(ع) و امام صادق(ع) است و اگر اين سجده بر سنگ به يک عادت تبديل شود، آن موقع شايد در سال هاي آينده مساجد را سنگ فرش کرده و به جاي مهر از سنگ هاي زير پا براي سجده استفاده کرد که تازه آن روز به جايگاه نماز برادران اهل تسنن و دوستان وهابي خواهيم رسيد.

 

بهتر است مديران ديني در کشور بيشتر به کارهاي جاري و عقب ماندگي ها فرهنگي و ساماندهي به فعاليت هايي که سال ها است دچار بي ساماني است بپردازند و از روي بي کاري و بي حوصلگي اين گونه طرح هايي که تنها به تسريع در دست يابي به اهداف وهابيت جهاني کمک مي کند را مطرح و اجرا نکنند.

 

البته مدير کل تبليغات اسلامي استان قم با ذکر اين مساله که اين طرح تنها در مساجد سرراهي انجام مي شود و قرارنيست تربت امام حسين(ع) از مساجد جمع آوري بشود، اين مساله را تا حدودي کم رنگ جلوه داد، در حالي که اگر يک مدير سطح اول در اين اداره خبر از اهداي 50 هزار مهر سنگي مي زند نمي تواند تنها مساجد سرراهي را شامل شود. دوم اينکه به طور کلي اين بدعت، بدعت ناثوابي است که قطعا دشمنان اهل بيت(ع) را سرخوش خواهد کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس