
وي درباره دليل گران بودن قيمت پرايد در بازار سوريه نسبت به بازار ايران گفت: اين قيمت به دليل اعمال تعرفههاي اضافي است که جزئي از قانون کشور سوريه است.
رييس ايدرو همچنين با اشاره به توافقنامه ميان ايران و سوريه در زمينه ساخت کارخانه در منطقه قنيطريه توضيح داد: اين توافقنامه به صورت مستقيم از سوي دفتر نخستوزير سوريه دنبال ميشود و قرار است در اين منطقه کارخانه لبنيات و صنايع کنسانتره و آبميوه ساخته شود.
وي همچنين با اشاره به توانمنديهاي سوريه در صنايع غذايي، نساجي و کشاورزي مانند توليد زيتون عنوان کرد: سوريه با 28 کشور در زمينه صادرات پيماننامه دارد که ايران ميتواند از اين فرصت براي صادرات محصولات خود استفاده کند.
هدايت همچنين گفت: امسال کارخانه سايپا در سوريه از امکانات بدنه و رنگ ايران خودرو براي توليد استفاده ميکند.